Večer drage moje... većina forumašica nam se prebacila na whatsApp grupu, pa nas je ovdje jako malo aktivnih...
Luki, želim tebi i tvom sinu svu sreću u daljnjim pregledima, da dobiješ pravu dijagnozu... drž te se :) stvarno si jaka žena!
Nina0801,nemam puno iskustva u neredovitim mjesečnicama budući da su moje redovite... otvoreno razgovaraj sa svojom ginekologicom, ako i dalje dobivaš takve odgovore, otiđi privatno gdje će te poslušati i pregledati...
Ivcy, još malo. Sreeetnooo
m.girl6, mono1111... kako ste mi vi drage?
Jutro cure, jel ima koji plusić. Meni je danas 29 dc, jutros mjerim termperaturu ona je još uvijek 37 nadam se pozitivnom ishodu ovaj put i da će ova agonija napokon završiti. Simptoma baš i nemam malo me zna stomak boliti pa prestane.

Ej curke moje, kod mene još uvijek sve po starom. "Čekam" mengu koja treba stići u petak, ali nikakve simptome nemam ovaj puta, čak ni bolne grudi koje su me prošli mjesec ubijale. Jedino sam dobila na bradi dva lišaja i kad me moja sestra vidjela, odmah me pitala jel sam trudna, ja sva radosna i pravim se luda, ma nisam kažem. Ona kaže da je isto tako imala lišajeve po licu kad je nosila nećaka. Definitivno mi je uljepšala dan, ali neću se nadati ničemu unaprijed.
Kako ste vi ostale? Ima kakvih novosti? Ajde da barem jedna napiše da je plusić kod nje, bilo koja.
Ej curke moje, kod mene još uvijek sve po starom. "Čekam" mengu koja treba stići u petak, ali nikakve simptome nemam ovaj puta, čak ni bolne grudi koje su me prošli mjesec ubijale. Jedino sam dobila na bradi dva lišaja i kad me moja sestra vidjela, odmah me pitala jel sam trudna, ja sva radosna i pravim se luda, ma nisam kažem. Ona kaže da je isto tako imala lišajeve po licu kad je nosila nećaka. Definitivno mi je uljepšala dan, ali neću se nadati ničemu unaprijed.
Kako ste vi ostale? Ima kakvih novosti? Ajde da barem jedna napiše da je plusić kod nje, bilo koja.
Tako i meni izbacilo se na bradi čak i na vratu, lice katastrofa a inače je čisto. Od simptoma ništa malo su me sise bolile sad i to prestaje, samo me je sinoć svrbila lijeva bradavica. Mislim kad ovo sve čitam sama sam sebi smiješna

Noa 💙
nena27, hehe zašto ti je to sve smješno? Misliš da je nemoguće? Nikad ne znaš..

Noa 💙
m.girl6, ma sve je moguće još kad se sjetim da sam prije tjedan dana htjela ubiti za glavicu kupusa, dođe mi da se zapitam. Ali i prošli mjesec su mi padala na pamet razna jela i to kad sam jela bolje da me nitko nije gledao (kao da nikad nisam jela) pa sam opet dobila. Tako da apetit ne računam kao simptom trudnoće nego pms

heheh, ja čak mogu reći da ne osjećam neke simpotome pms-a, jer inače "režim" na određene osobe i sve me živira, sad sam nekak mirna kaj se toga tiče.
apetit mi je jedino pojačan, al to je jedini simptom pms-a za sada

Noa 💙
Gdje je taj inbox?? ja ga nigdje ne vidim??!!!
Gdje je taj inbox?? ja ga nigdje ne vidim??!!!
Odes kod ovog navigacija pa na svoj profil odes i imas dolje ja mislim da se moze dodat
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M

m.girl6 kad ti trebaš dobiti? Jel piješ vrkutu? Ja mislim da mi je vrkuta produžila ciklus, doduše pila sam i klomifen. Inače sam uvijek dobivala 26, 27 dan, prošli ciklus sam dobila 30 dc, sad mi je 29 dc pa ako ne dobijem mislim da ću u petak napraviti test. Stigle su mi i LH trakice pa ću početi sa time jer ne mislim više mjeriti bazalnu mjerim ju već 6 mjeseci

Trebam dobiti u petak, ali sad osjećam da me nešto počelo probadati, tak da sam sigurna da ću i ovaj mj dobiti. :( A ti kad trebaš dobiti?
Ne, ja ti pijem maca prah već kojih mj dana i prenatal od twinlaba. Ciklusi mi traju 26 dana.
Jesi naručila trakice preko e baya? kolko ih ima i kolko si platila? i ja si razmišljam da ih naručim za slj mjesec

Noa 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji