heheh, ja čak mogu reći da ne osjećam neke simpotome pms-a, jer inače "režim" na određene osobe i sve me živira, sad sam nekak mirna kaj se toga tiče.
apetit mi je jedino pojačan, al to je jedini simptom pms-a za sada
Noa 💙
m.girl6 kad ti trebaš dobiti? Jel piješ vrkutu? Ja mislim da mi je vrkuta produžila ciklus, doduše pila sam i klomifen. Inače sam uvijek dobivala 26, 27 dan, prošli ciklus sam dobila 30 dc, sad mi je 29 dc pa ako ne dobijem mislim da ću u petak napraviti test. Stigle su mi i LH trakice pa ću početi sa time jer ne mislim više mjeriti bazalnu mjerim ju već 6 mjeseci
Trebam dobiti u petak, ali sad osjećam da me nešto počelo probadati, tak da sam sigurna da ću i ovaj mj dobiti. :( A ti kad trebaš dobiti?
Ne, ja ti pijem maca prah već kojih mj dana i prenatal od twinlaba. Ciklusi mi traju 26 dana.
Jesi naručila trakice preko e baya? kolko ih ima i kolko si platila? i ja si razmišljam da ih naručim za slj mjesec
Noa 💙
A nemam pojma više nisam sigurna u svoje cikluse zadnja 2 mj, danas mi je 29dc obično dobivam 26, 27dc. Da, naručila sam 30 komada + 10 testova za trudnoću 39 kn me izašlo stiglo mi za 2 tjedna
http://www.ebay.com/itm/Kit-10-Early-Pregnancy-hCG-and-30-Ovulation-LH-Test-Strips-Home-Women-Hotsell-/311572792706?hash=item488b2f8582:g:9L0AAOSwvFZW8PHa ovako nešto nadam se da mi neće trebati
Bokic cure,zene,majke...
Evo i mene na ovu temu...
Radi se na 2 bebici...ali jos nista
Drage,
prošli mjesec sam i ja imala užasno bolne grudi, dok ovaj nemam uopće. I meni se zadnjih 2 mjeseca pojavljuju veliku upaljeni prištevi u predjelu brade i vrata, ali sve prepisujem folnoj i vrkuti (koju ne pijem više redovito... :/)... i također mi se straaaašnoo jelo zelje, svaki dan je kupus bio na salatu
I zadnjih par dana mjerim temp, i ona je 35.7...baš jako niska... a čitam da je u trudnoći blago povišena? Ima li koja kakva saznanja?
Drage moje..znaci procitala sam dosta stranica ove teme i bas me ova grupa privukla jer zaista se i ovako virtualno osjeti nekakvo zajednistvo i podrska 💗 pa ajde reko da se pridruzim!
Znam da je vec dosta pisano o tome, ali pomalo sam zbunjena! Naime, caj od vrkute.
Citam dosta da je dobar za plodnost, urednost ciklusa, za plod kad dode do zaceca.. A danas ga kupila i tek kad sam ga kasnije proucavala procitam na ambalazi da se ne preporuca trudnicama! Ko je tu lud?!
Obzirom da ne znamo odmah od dana ovul.da li smo trudne ili ne nego to potraje, jel 😊 a pije se 3x dnevno sta mislite da li moze nastetit plodu u tim prvim danima dok ne otkrijemo trudnocu? Nekako iskreno i sama sumnjam, ali tako pise na ambalazi.. 🤔
Bok curke :)
Nova sam ovdje. Čitala sam dosta ovaj forum pa sam se odlučila na kraju i pridružiti. Ovo je prvi mjesec da radimo na bebici. Savjeti?
Sortiraj odgovore
Najstariji