Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    28. Listopad 2016. 19:19

Hahaha bas nam je dobro. Tam bar slike mozemo izmjenjivat a i puno je brze

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Tina2901
    28. Listopad 2016. 22:54

Mene jajnici ubijaju samo tako.A cice me bole kad legnem na prsa i na dodir. Izgleda da se mozda mali smotuljak vec smjestio? 

Vidjet cemo,napravit cu test za 2 tjedna..Ali to ne mogu stvarno dokecat.Nakon ovih velikih gubitaka i ovim spontanim 18.tj mozda nam je Bog poslao bebicu?♥

Od sada pratim simptome, ne bi li se za koji dan pojavili novi..Javim vam se!

Dotad mi uzivajte i zelim vam plusic!!

Ivcy1306
    01. Studeni 2016. 08:35

Jutro curke! 
    Ima li novosti? 
    Gdje nam je Luki? Kako si mi draga? Kako je L? 
    Tu i tamo skicnem ovdje da vidim jel se javljas pa te nema, nadam se da je sve ok!

LuKi5
    01. Studeni 2016. 12:10

Ivcy1306

Jutro curke! 
    Ima li novosti? 
    Gdje nam je Luki? Kako si mi draga? Kako je L? 
    Tu i tamo skicnem ovdje da vidim jel se javljas pa te nema, nadam se da je sve ok!

Ej draga, u guzvi sam zadnjih dana, viroza, opet bronhitis, pregledi, pa nisam uopce bila aktivna. Kako si mi ti? Ima li kod tebe novosti? <3
    Luka je na dane, kakvog je raspolozenja. Obavili smo psiholosku procjenu i moramo na ERF i hitno naci senzornog terapeuta. Nije dobro, eeg nismo uspili napraviti pa moramo ici opet. Uglavnom, rekla nam je psihologinja da tako komplicirano dijete jos nisu imali. Ima masu elemenata spektra autizma, pervazivnog razvojnog poremecaja, poremecaj senzorne integracije, sumnjaju i na hiperaktivnost, poteskoce paznje i koncentracije, sve vise prica i sve vise stvari dolaze do izrazaja, nadprosjecno je inteligentan. U trenucima ti odgovara i igra se s tobom kao i svako dijete i u sekundi se iskljuci, prica nepovezano, ponavlja fraze, odgovara na tvoja pitanja frazama, prebacuje se s teme na temu bez ikakvog smisla i reda i ne odaziva na ime, vristi i ulazi u autoagresiju jer mu taknes igracku, odmice se od tebe, pa je mazan i prica s tobom, pa se iskljuci i grize do krvi i ne reagira na nista...Eto, koliko muke moras proci i dragocjenog vremena izgubiti dok ne naletis na pravu osobu, koliko mjeseci smo izgubili u Centru za ranu intervenciju na njihove teorije i bezobrazluk...Koliko suza i osjecaja nesposobnosti...Kvragu i sve, koliko su nas radili budalama i koliki bezobrazluk smo trpili...Sad slijedi nova borba, na ERF se ceka termin po godinu dana...U cetvrtak opet idemo kod psihologinje, rekla nam je da nema smisla uopce da ga salje psihijatru jer ne bi nista novo rekao, a i u Zadru nisu opremljeni za rad s takvom djecom, tako da moramo za ZG.

14.06.2014. L ♥

Ivcy1306
    01. Studeni 2016. 13:01

Joj Luki zao mi je sto ti je bas tako.. nadam se da cete uspjeti sve rijesiti i da cete konacno saznati sto zapravo njemu je.. koliko je tebi tesko toliko je i njemu u to sam uvjerena! 
    Kod mene jedina novost da sam jucer bila na pregledu, otvorena 2prsta,plodna voda je mlijecna, ctg uredan. Htjeli me ostavit al se nisam dala, pa su me narucili za sutra opet! 
    Tako bi volila da se jos par prsta otvorim a da ne osjetim to hehe

JanaH.
    01. Studeni 2016. 18:05

Luki, možeš mi se javiti u inbox, imam šestogodišnjaka s djagnozom pervazivnog razvojnog poremećaaj iliti autizam.. Pa  možda mogu pomoći,

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

mono1111
    01. Studeni 2016. 18:17

Jana, tu nemaš inbox na Klokanici.  Ne možeš poslati pp.

JanaH.
    01. Studeni 2016. 18:32

mono1111

Jana, tu nemaš inbox na Klokanici.  Ne možeš poslati pp.

Ima kako, ne?
    Dodaš si nekog za prijatelja i šalju se poruke u inbox....

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Nina0801
    01. Studeni 2016. 18:26

Vecer svima! <3
     Nova sam ovdje, nadam se da necete zamjeriti na malo duzem tipkanju. :)
    Moj problem je slijedeci. Nakon hodanja i hodanja na ginekoloske preglede, ustanovljeno je da imam policisticne jajnike. Inace patim od bolnih i neredovitih menstruacija. Neznam kad su mi plodni dani, ni kad je ovulacija. Isprobala sam vec i trakice ali mislim da ne 'kazu' dobro jer nemam ni trunku boli u jajnicima ni onu sluz. Ni neda mi se vise to pratiti.
    Sa muzem (u braku smo 1god.) 'radimo' na bebi dvije godine, bezuspjesno. Priznajem tu malo utjece i moja psiha utjece jer sam sva u tome. Cak sam i pila Femisan A kapi i opet nista. Na predzadnjem pregledu u 3.mj dobih Lyndynette 20 kojih sam pila 6.mj kako bi se menstruacija korigirala. 
    Nazalost nije ispalo tako. U 9.mj sam vjesticu imala 2x u razmaku od 11 dana. (1.-6.9. i 18.-25.9.)
    26.10. moj pregled kod ginekologa je ispao ovako: kazem ginekologici da su mi mjesecnice i dalje neredovite po tabletama ali da radimo na bebi. Kaze ona meni: prepisat cu ti Duphaston i mozes ici. Neznam kako se piju ni kako ih uzimati. Mjesecnicu sam dobila sad 30.10. 
    Stvarno se neznam kome vise obratiti, izjadati i pitati za pomoc, a toliko zelim bebu. Sto da radim? Koje korake slijedece da poduzmem? Dali da pijem tablete ili ne? 
    Unaprijed se zahvaljujem svima na odgovorima. :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI