Vecer svima! <3
Nova sam ovdje, nadam se da necete zamjeriti na malo duzem tipkanju. :)
Moj problem je slijedeci. Nakon hodanja i hodanja na ginekoloske preglede, ustanovljeno je da imam policisticne jajnike. Inace patim od bolnih i neredovitih menstruacija. Neznam kad su mi plodni dani, ni kad je ovulacija. Isprobala sam vec i trakice ali mislim da ne 'kazu' dobro jer nemam ni trunku boli u jajnicima ni onu sluz. Ni neda mi se vise to pratiti.
Sa muzem (u braku smo 1god.) 'radimo' na bebi dvije godine, bezuspjesno. Priznajem tu malo utjece i moja psiha utjece jer sam sva u tome. Cak sam i pila Femisan A kapi i opet nista. Na predzadnjem pregledu u 3.mj dobih Lyndynette 20 kojih sam pila 6.mj kako bi se menstruacija korigirala.
Nazalost nije ispalo tako. U 9.mj sam vjesticu imala 2x u razmaku od 11 dana. (1.-6.9. i 18.-25.9.)
26.10. moj pregled kod ginekologa je ispao ovako: kazem ginekologici da su mi mjesecnice i dalje neredovite po tabletama ali da radimo na bebi. Kaze ona meni: prepisat cu ti Duphaston i mozes ici. Neznam kako se piju ni kako ih uzimati. Mjesecnicu sam dobila sad 30.10.
Stvarno se neznam kome vise obratiti, izjadati i pitati za pomoc, a toliko zelim bebu. Sto da radim? Koje korake slijedece da poduzmem? Dali da pijem tablete ili ne?
Unaprijed se zahvaljujem svima na odgovorima. :*
Večer drage moje... većina forumašica nam se prebacila na whatsApp grupu, pa nas je ovdje jako malo aktivnih...
Luki, želim tebi i tvom sinu svu sreću u daljnjim pregledima, da dobiješ pravu dijagnozu... drž te se :) stvarno si jaka žena!
Nina0801,nemam puno iskustva u neredovitim mjesečnicama budući da su moje redovite... otvoreno razgovaraj sa svojom ginekologicom, ako i dalje dobivaš takve odgovore, otiđi privatno gdje će te poslušati i pregledati...
Ivcy, još malo. Sreeetnooo
m.girl6, mono1111... kako ste mi vi drage?
Jutro cure, jel ima koji plusić. Meni je danas 29 dc, jutros mjerim termperaturu ona je još uvijek 37 nadam se pozitivnom ishodu ovaj put i da će ova agonija napokon završiti. Simptoma baš i nemam malo me zna stomak boliti pa prestane.
Ej curke moje, kod mene još uvijek sve po starom. "Čekam" mengu koja treba stići u petak, ali nikakve simptome nemam ovaj puta, čak ni bolne grudi koje su me prošli mjesec ubijale. Jedino sam dobila na bradi dva lišaja i kad me moja sestra vidjela, odmah me pitala jel sam trudna, ja sva radosna i pravim se luda, ma nisam kažem. Ona kaže da je isto tako imala lišajeve po licu kad je nosila nećaka. Definitivno mi je uljepšala dan, ali neću se nadati ničemu unaprijed.
Kako ste vi ostale? Ima kakvih novosti? Ajde da barem jedna napiše da je plusić kod nje, bilo koja.
Noa 💙
nena27, hehe zašto ti je to sve smješno? Misliš da je nemoguće? Nikad ne znaš..
Noa 💙
m.girl6, ma sve je moguće još kad se sjetim da sam prije tjedan dana htjela ubiti za glavicu kupusa, dođe mi da se zapitam. Ali i prošli mjesec su mi padala na pamet razna jela i to kad sam jela bolje da me nitko nije gledao (kao da nikad nisam jela) pa sam opet dobila. Tako da apetit ne računam kao simptom trudnoće nego pms
Sortiraj odgovore
Najstariji