Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    28. Listopad 2016. 08:43

Bok curkice :)

Kako ste danas? Peeetaaak, kod mene i sunčani petak pa sam odmah i bolje volje :)

Ja za sad neću ulaziti u whatsApp grupu, probat ću se što više opustiti i ne misliti o tome. Za sad mi je naše dopisivanje na forumu sasvim dovoljno... :)

m.girl6…  ma nas naši mužići kuže samo tako...  i meni je jako drago da smo se ovdje našle .... i toliku nam sreću želim!

Ja sam dobila 2 prišta, upaljena i bolna, ko da sam u pubertetu  sve ostalo uglavnom po starom... ništa značajno, nažalost... stalno gledam u svoje cike nebi li nešto primijetila, ali ništa... male su i dalje 

Ugodan dan svima!

m.girl6
    28. Listopad 2016. 09:04

Jutroooo svima :))

Tak je i kod mene, čim je sunčeko vani, ja sam super volje. 

Ne budem ni ja ulazila sad u grupu, jer bi željela što manje misliti o tome i biti opuštenija, ako će to biti moguće. ;)

Hehe ma mužići naši, naravno da kuže oni sve. Ako i ne kažu ništa, znaju. 
    I ja nam želim da se što prije prebacimo na drugu temu, od srca. 

Mene "režu" jajnici, valjda se sprema za mengu ili možda ne, ahh vidjet ćemo. 
    O da, bez prišta ili afte mi ne može proći niti jedna menga, a da cike male ko i uvijek, jedino kaj su me prošli puta jaako boljele i bile malo veće,al čim je došla menna opet sve po starome. :)) hehe

Noa 💙

Tina2901
    28. Listopad 2016. 13:31

Mi smo se uhvatile one grupice na whatsapp-u.. Ako želite možemo vas ubaciti?

wannababysomuch
    28. Listopad 2016. 19:19

Hahaha bas nam je dobro. Tam bar slike mozemo izmjenjivat a i puno je brze

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Tina2901
    28. Listopad 2016. 22:54

Mene jajnici ubijaju samo tako.A cice me bole kad legnem na prsa i na dodir. Izgleda da se mozda mali smotuljak vec smjestio? 

Vidjet cemo,napravit cu test za 2 tjedna..Ali to ne mogu stvarno dokecat.Nakon ovih velikih gubitaka i ovim spontanim 18.tj mozda nam je Bog poslao bebicu?♥

Od sada pratim simptome, ne bi li se za koji dan pojavili novi..Javim vam se!

Dotad mi uzivajte i zelim vam plusic!!

Ivcy1306
    01. Studeni 2016. 08:35

Jutro curke! 
    Ima li novosti? 
    Gdje nam je Luki? Kako si mi draga? Kako je L? 
    Tu i tamo skicnem ovdje da vidim jel se javljas pa te nema, nadam se da je sve ok!

Ivcy1306
    01. Studeni 2016. 13:01

Joj Luki zao mi je sto ti je bas tako.. nadam se da cete uspjeti sve rijesiti i da cete konacno saznati sto zapravo njemu je.. koliko je tebi tesko toliko je i njemu u to sam uvjerena! 
    Kod mene jedina novost da sam jucer bila na pregledu, otvorena 2prsta,plodna voda je mlijecna, ctg uredan. Htjeli me ostavit al se nisam dala, pa su me narucili za sutra opet! 
    Tako bi volila da se jos par prsta otvorim a da ne osjetim to hehe

JanaH.
    01. Studeni 2016. 18:05

Luki, možeš mi se javiti u inbox, imam šestogodišnjaka s djagnozom pervazivnog razvojnog poremećaaj iliti autizam.. Pa  možda mogu pomoći,

2006.
    2008.
    2010.
    10/2015 7+5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.