nena27, potpuno te kužim. Ja prestala trenirati i piti kavu dva puta na dan, jedi ovo jedi ono. Pijemo tu macu isto i već mi se želudac diže od nje, ali natjeram se.
Nekako mi je lakše kad se vama tu izjadam jer me razumijete. Malo samo u bedu nekad, pa si opet razmišljam, a valjda tak treba biti.. zasada :(
Noa 💙
m.girl6 draga moja, da nismo mi sestre?! Toliko imamo ista razmišljanja da si ponekad mislim da si moja sestra blizanka...
Baš kao i kod tebe... ne mislim o tome, ne opterećujem se s tim, ali svaki dan sam na forumu ili na nekim stranicama o tome... ali nisam mužu ovaj mjesec govorila kako sam u narančastom, nego jednostavno sam i više za akciju kada su dani ovulacije (ah ti ludi hormoni... :) da se barem on ne opterećuje ako se već ja :)
Ja još moram puno pričekati za test... barem 2 tjedna!
Hehe ovo je stvarno nevjerojatno, možda i jesam. Moramo pitati svoje roditelje, hehe. ;)
Ne možeš vjerovati da imamo toliko sličnosti, baš kao da smo rođene sestre. Al mi je drago da smo se tu našle
Ma ni ja mu više ništa ne govorim, ali kao što i sama kažeš "više si za akciju" i moj točno kuži to i onda me pita, u kojoj smo boji? A ja se kao pravim, ma u nikakvoj, samo sam te se zaželjela, hehe.
Noa 💙
Bornastra i cure,
Počela sam vrkutu piti od kad mi je M završila. I od tada skoro nikakvog iscjedka ni sluzi.
Svatko je drukciji, nekome može biti tako a nekome ne.
Ja def.necu vise koristiti vrkutu u prvom dijelu ciklusa, nego tek u drugom, nakon O.
Znaci ni kod O nije bilo nimalo sluzi.
Curke, prikljucite se našoj grupi na whatsupu ako želite:) puno je brže
Moj br. vam je 0994302022 pa more li me se ubacit u tu grupicu?
Ja sam vaše br. zapisala (mono1111 i Dacolina) al mi vas nema na whatsappu.. Ne znam..
Pozdrav. Ja bi isto htjela ako bi me mogli ubaciti u tu grupu na whatsApp. Moj broj je 097/628-0049.
url=http://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji