Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    26. Listopad 2016. 21:43

Ajmo plusići, očekujmo bar jednog uskoro!
    Uh, izbrisao mi se iz pamćenja br. moba, znam da počinje s 099,inače ga znam...Evo za koju min vam javim konačni br moba.. Zvuči cool ta grupa, pa ti odma direktno dođe poruka! A whatsapp imam već godinama, tako da je meni whatsapp super!

mono1111
    26. Listopad 2016. 22:05

Petra i cure 
    Meni je tako radi vrkute bilo ovaj mjesec. Mislim, pretpostavljam da je to radi vrkute.

bornastra
    27. Listopad 2016. 08:58

Jutro drage :)

Petra i mono, može pitanjce jer sam sada zbunjena... nemate uopće sluzi/iscjetka tijekom cijelog ciklusa ili sada samo niste primjetile ovulaciju?

Evo, ja zadnja dva dana baš imam sluzi, i baš osjećam ovulaciju, 14. i 15. dani ciklusa... možda najviše do sada- jer me leđa ubijaju, i stalno se nešto dolje kuha... mislite li da je i to možda od vrkute? (ili od lošeg madraca )

m.girl6
    27. Listopad 2016. 09:46

Bella, znam da ti nije lako, ali ljudi su previše zabadala pa misle da moraju sve ispitati i znati. A te to pitaju samo oni koji ne znaju kaj bi drugo opće rekli, jer nitko normalan te to neće pitati ali kaj možeš. Uzdahneš i ideš dalje, jer oni nemaju pojma kaj izazovu sa svojom znatiželjom. :(

Curke ja još i danas imam iscjedak i dolje se nešto "kuha" kao što kaže bornastra, ali po kalendaru ovulacije najplodniji dan mi je bio u petak.. a ja sluz imam skroz do druge menge..

Noa 💙

bornastra
    27. Listopad 2016. 12:38

Bok draga m.girl6… kak si mi danas? Kak se osjećaš? Ja sam danas tak nekako ... :( ne znam, sve ove dane si mislim kak bi ovaj mjesec mogao biti dobitni, ali sada me takva nekakva negativa uhvatila ... :( makar je još rano za bilo šta...

Ostale curke, kak ste?

bornastra
    27. Listopad 2016. 13:00

nena27, kak očekuješ vješticu?
    Možda tako treba baš i biti... tek dok prestanemo sa svime što si nabrojala, možda bude to to :) i vjerujem da bude :))

m.girl6
    27. Listopad 2016. 13:20

Draga bornastra  , ja sam ti onak, čudno nekak. Isto ko i ti mislim da bi ovaj mjesec mogao biti "dobitan" jel kao nismo se opterećivali (makar sam svaki dan na forumu i stalno nekaj čitam,opće mi beba nije u podsvijesti, hehe).
    Jučer mi baš muž kaže da će nam se dijete dogoditi kad prestanemo brojati dane i ja gledati u kalendar, jer on ne može "na silu" to odraditi kad sam mu ja znala reći navečer, danas sam u narančastome.. Onda opće ne uživamo jedno u drugome nego samo to odradimo, ružno zvuči. :(

Nemoj klonuti draga, u istome smo sosu, ako Bog misli da još nismo spremne nećemo ugledati plusić, a možda nam se sreća osmjehne pa ga ugledamo i jedna i druga i još koja curka ovdje! 
    Barem jedna svaki mjesec 

Ja bi već mogla u pon kupiti test i provjeriti, ali se ne usudim vidjeti negativan test, a opet isčekivanje do 4.11. će me ubiti :((

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.