Cure,
Ja cu napisati svoj br.pa napravite grupu pa me dodajte - 091-9876-341.
Petra !
Mislim da nemas sluzi od vrkute !
Ja sam ovaj mj.pocela koristiti vrkutu, i ni ja nisam imala.
Nemoj ju koristiti prije O nekoliko dana, a marulju možeš.
Mislim da ti je to radi toga.
Stvarno?? ali svudje hvale vrkutu! cini se da je nemoguce pogoditi pravi savjet.
Znaci li to da ni O nemam zbog nje? Sad sam zbunjena.

Mono, ja također vrkutu pijem zadnjih mjesec dana, ali sam imala normalno sluzi... točno sam znala kada mi je ovulacija... evo, bila baš jučer, i iscjedak je bio točno onakav kakav treba biti- sličan bjelanjku i veoma rastezljiv.
Oprostite na detaljima, ali samo želim pomoći :)
Cure...
Evo i moj broj 099314648
Pa se javite... Mono i ja smo napravile grupu na whatsappu radi češće komunikacije... pa se slobodno javite... koja god želi tipkati s nama stalno... ;)
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Ispravak
0993146638 :) :) :)
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Ajmo plusići, očekujmo bar jednog uskoro!
Uh, izbrisao mi se iz pamćenja br. moba, znam da počinje s 099,inače ga znam...Evo za koju min vam javim konačni br moba.. Zvuči cool ta grupa, pa ti odma direktno dođe poruka! A whatsapp imam već godinama, tako da je meni whatsapp super!
Petra i cure
Meni je tako radi vrkute bilo ovaj mjesec. Mislim, pretpostavljam da je to radi vrkute.
Petra i cure
Meni je tako radi vrkute bilo ovaj mjesec. Mislim, pretpostavljam da je to radi vrkute.
Moguće, kad malo bolje razmislim ni ja je nemam od kad sam na vrkuti

Jutro drage :)
Petra i mono, može pitanjce jer sam sada zbunjena... nemate uopće sluzi/iscjetka tijekom cijelog ciklusa ili sada samo niste primjetile ovulaciju?
Evo, ja zadnja dva dana baš imam sluzi, i baš osjećam ovulaciju, 14. i 15. dani ciklusa... možda najviše do sada- jer me leđa ubijaju, i stalno se nešto dolje kuha... mislite li da je i to možda od vrkute? (ili od lošeg madraca )
Jutro drage :)
Petra i mono, može pitanjce jer sam sada zbunjena… nemate uopće sluzi/iscjetka tijekom cijelog ciklusa ili sada samo niste primjetile ovulaciju?
Evo, ja zadnja dva dana baš imam sluzi, i baš osjećam ovulaciju, 14. i 15. dani ciklusa… možda najviše do sada- jer me leđa ubijaju, i stalno se nešto dolje kuha… mislite li da je i to možda od vrkute? (ili od lošeg madraca)
Meni uopće, tijekom cijelog ciklusa baš ništa
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji