Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    26. Listopad 2016. 13:48

Cure,
    Ja cu napisati svoj br.pa napravite grupu pa me dodajte - 091-9876-341.

Petra !
    Mislim da nemas sluzi od vrkute !
    Ja sam ovaj mj.pocela koristiti vrkutu, i ni ja nisam imala.
    Nemoj ju koristiti prije O nekoliko dana, a marulju možeš.
    Mislim da ti je to radi toga.

Petra178
    26. Listopad 2016. 14:03

Stvarno?? ali svudje hvale vrkutu! cini se da je nemoguce pogoditi pravi savjet.
    Znaci li to da ni O nemam zbog nje? Sad sam zbunjena.

bornastra
    26. Listopad 2016. 14:22

Mono, ja također vrkutu pijem zadnjih mjesec dana, ali sam imala normalno sluzi... točno sam znala kada mi je ovulacija... evo, bila baš jučer, i iscjedak je bio točno onakav kakav treba biti- sličan bjelanjku i veoma rastezljiv.

Oprostite na detaljima, ali samo želim pomoći :)

Dacolina
    26. Listopad 2016. 16:57

Cure... 
    Evo i moj broj 099314648
    Pa se javite... Mono i ja smo napravile grupu na whatsappu radi češće komunikacije... pa se slobodno javite... koja god želi tipkati s nama stalno... ;)

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

Dacolina
    26. Listopad 2016. 16:58

Ispravak 
    0993146638 :) :) :)

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

Tina2901
    26. Listopad 2016. 21:43

Ajmo plusići, očekujmo bar jednog uskoro!
    Uh, izbrisao mi se iz pamćenja br. moba, znam da počinje s 099,inače ga znam...Evo za koju min vam javim konačni br moba.. Zvuči cool ta grupa, pa ti odma direktno dođe poruka! A whatsapp imam već godinama, tako da je meni whatsapp super!

mono1111
    26. Listopad 2016. 22:05

Petra i cure 
    Meni je tako radi vrkute bilo ovaj mjesec. Mislim, pretpostavljam da je to radi vrkute.

Petra178
    27. Listopad 2016. 08:14

mono1111

Petra i cure 
    Meni je tako radi vrkute bilo ovaj mjesec. Mislim, pretpostavljam da je to radi vrkute.

Moguće, kad malo bolje razmislim ni ja je nemam od kad sam na vrkuti 

bornastra
    27. Listopad 2016. 08:58

Jutro drage :)

Petra i mono, može pitanjce jer sam sada zbunjena... nemate uopće sluzi/iscjetka tijekom cijelog ciklusa ili sada samo niste primjetile ovulaciju?

Evo, ja zadnja dva dana baš imam sluzi, i baš osjećam ovulaciju, 14. i 15. dani ciklusa... možda najviše do sada- jer me leđa ubijaju, i stalno se nešto dolje kuha... mislite li da je i to možda od vrkute? (ili od lošeg madraca )

Petra178
    27. Listopad 2016. 13:22

bornastra

Jutro drage :)

Petra i mono, može pitanjce jer sam sada zbunjena… nemate uopće sluzi/iscjetka tijekom cijelog ciklusa ili sada samo niste primjetile ovulaciju?

Evo, ja zadnja dva dana baš imam sluzi, i baš osjećam ovulaciju, 14. i 15. dani ciklusa… možda najviše do sada- jer me leđa ubijaju, i stalno se nešto dolje kuha… mislite li da je i to možda od vrkute? (ili od lošeg madraca )

Meni uopće, tijekom cijelog ciklusa baš ništa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI