Dobro jutro drage moje :)
Evo moja ovulacija je bila jučer, imam sreću pa sam jedna od onih koja stvarno zna kada je... ciljanog odnosa nije bilo, bio je dan ranije :) nekak smo si rekli- nema forsanja, samo se opustiti, ne radimo ciljano baš na bebi, ali najsretniji na svijetu bi bili kada bi nas iznenadio na plusić... vjerujem da je to neopisivo :)
Čaj od vrkute i stolisnika pijem i dalje, kao i prenatale... malo sam se bojala zbog čaja, ali hvala Bogu pa mi nije ciklus poremetio, koji su inače baš točni i redoviti :)
mono,, baš kao što kažeš...nekako je lakše doći ovdje i pročitati iskustva svih drugih cura, pa također podijeliti i osobno iskustvo...
Od srca i najiskrenije Vam želim plusiće što prije...
Znači sad svi samo čekamo jel će vještica doći ili ne. :)
Nadamo se da ne
Da, mono, definitivno je lakše tu podijeliti sa vama sve, jer nas muče iste stvari i problemi. Nikome ni ne pričam o tome, jedino sa mužem. Bolje se osjećam kad mogu na tipkati sve što me tišti,baš kao što je i bornatra jednom napisala, da se mi žemske tipkamo ;)
Ionako nas svi ispituju da kaj mi čekamo, jel oko nas sve mali kikići, a ja ih gledam i mislim si ljudi moji da vi znate da mi radimo na tome već od 6.mj, ali neću ništa reći samo se nasmijemo i kažemo da imamo vremena. Ne želim nikome ni reći da radimo na bebi, znat će kad budu trebali i gotovo.
Držim nam fige svima
Noa 💙
Drage cure!
Vidim da smo sve u slicnim problemima, pa vas molim za misljenje, ako je netko vec nesto slicno prosao ili barem ima kakvu rijec utjehe
Pokusavamo vec 10 mj... PCOS nemam, samo endometriozu koja je stalno oko 2 cm.
Prvih nekoliko mj smo "neoptereceno" pokusavali, kasnije sam otisla na pregled i sugerirane su mi lh trakice. Koristim clearblue za koje sam cula da su najbolje sto se tice osjetljivosti. Trakice su stalno negativne.
Što se tiče nekih mojih znakova prepoznavanje ovulacije, probadanje u jajnicima je prisutno, bas jako na dan kad mislim da je ovulacija, ali sluzi nema nimalo.
Paralelno, dva ciklusa sam na folikulometriji, folikul jako brzo naraste (ovaj ciklus: 7 d.c. 16 mm, 9 d.c. 18 mm, 13 d.c. 26 mm, gin kaze da je to vec zuto tijelo jer imam cikluse 25-27 dana). Svaki put se vidi zuto tijelo sto znaci da je ovulacija prisutna.
Pijem folnu kiselinu, vrkutu, marulju, pazim na prehranu...
Samo bebice nikako nema
Rekla mi je i da tzv. stoperica nije neka najsretnija opcija, bolji je klomifen ali jos 2 mj da pratimo bez poticanja. Vec sam luda od svega
Je li moguce da imam ovulaciju iako nemam sluzi? Kako to da su trakice stalno negativne, ako se na uzv vidi da imam ovulaciju? Tko griješi, uzv, trakice, moja procjena?
Cure,
Ja cu napisati svoj br.pa napravite grupu pa me dodajte - 091-9876-341.
Petra !
Mislim da nemas sluzi od vrkute !
Ja sam ovaj mj.pocela koristiti vrkutu, i ni ja nisam imala.
Nemoj ju koristiti prije O nekoliko dana, a marulju možeš.
Mislim da ti je to radi toga.
Mono, ja također vrkutu pijem zadnjih mjesec dana, ali sam imala normalno sluzi... točno sam znala kada mi je ovulacija... evo, bila baš jučer, i iscjedak je bio točno onakav kakav treba biti- sličan bjelanjku i veoma rastezljiv.
Oprostite na detaljima, ali samo želim pomoći :)
Cure...
Evo i moj broj 099314648
Pa se javite... Mono i ja smo napravile grupu na whatsappu radi češće komunikacije... pa se slobodno javite... koja god želi tipkati s nama stalno... ;)
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Ispravak
0993146638 :) :) :)
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji