I ja sam okolica Zagreba... :) da nismo mi i iz istog grada, hmm, hmmm.... :) hehe!
Ja još nisam istraživala kod koga bi mogla ići, prvo sam mislila posjetiti svog ginekologa i posavjetovati se s njim ako u naredno vrijeme neće ići, ionako moram ubrzo na redovni godišnji pregled... čula sam za tu doktoricu, ali nadam se da nam neće biti potrebna... i da će bebica biti tu
Hehe pa čuj, lako moguće. Inače je svijet jako mali, tak da me više ništa ne može iznenaditi
I ja se iskreno nadam da nam neće trebati nikakvi dodatni privatni pregledi i da ćemo ostati trudne prije, ali nikad se ne zna. Ja sam kod svoje ginekologinje bila u 4.mjesecu i rekla mi je da je sve u redu i da samo počnem piti folnu kad ćemo htjeli bebača i to je to.
Znam da nije dobro ići prerano na dodatne pretrage, ali ne želim više čekati (makar sam mlađa od 30).
U 12.mjesecu bude točno 6 mjeseci pokušavanja.
Noa 💙
To je istina, nebi se niti ja čudila... svaki put kada napišeš neki podatak u tome se i ja pronađem... i ja sam mlađa od 30
Da, kao što smo već bile i rekla, a i druge cure kao što su pisale... do godinu dana pokušavanja je sasvim normalno. Ja ću još pričekati, posjetiti svog ginekologa, vidjeti što on preporuča i kaže na cjelokupnu situaciju. Da pokucam i zahvalim dragom Bogu, nisam nikada imala većih problema, jednom je bio malo lošiji PAPA test, cin1 prije par godina, ali nikad nikakve ciste ili slično... osim te moje zavaljene maternice. Ali ginekolog mi nikad nije spomenuo da će to otežavati začeće, dok sam u par slučajeva kod svojim cura čula kako su im doktori rekli kako to otežava situaciju.
Točno to, situacija nam je totalno ista. Hehe možda smo i isto godište ;)
Ma ni ja nisam imala nikad nikakvih problema,uvijek papa uredan i sve ali ipak ne ide.
Možda je 12.mj i prerano da nekud dalje krećemo,ali se jednostavno bojim da nam ne budu rekli da smo trebali prije doći. I da se neke druge pretrage budu oduljile,nisam pametna dovoljno kaj se toga tiče :(
Noa 💙
Bok curke,
eto i mene. Čitam forum već mjeseicma. Kao da vas sve poznajem..
I ja bi bila mama.. Samo to kod mene nece ici tako lako..
Ali nedam se ja.. Imam policistične jajanike uzrokovane hiperplazijom nadbubrežne žlijezde... Na terapijama sam negdje od 15 godine e i sad bi ja bebu
Imam sreću pa ima divnog endokrinca i divnu ginićku pa će valjda ići lakše...
Jel netko od vas pio gesdine?
Curke napravila sam test maloprije i negativan je. first sign.. e sad me zanima.. pošto mi ciklusi variraju od 23 do 28 dana a danas mi je 24 dan ciklusa i vještice nema jeli prerano apravljen test? po aplikaciji je trebala doći danas... kakva su vaša iskustva s tim testom? u dm-a sam ga kupila
Cure,
Ajme koliko postova :)
Wannababy, sretno, i vrati se natrag kad zaželiš.
Ostale cure,
Sretno s iscekivanjem. Ja inace test radim cak par dana prije ocekivane M, jer bi trebao pokazati posto unam kad mi je O, a i moram sto prije saznati radi potrebne terapije.
Malena,
Ja sam koristila jednom prilikom taj test, i pokazao se tocnim. Napravi test za dva dana za svaki slucaj
Meni je nekako drago da ovdje citam i tipkam...svatko prenese neko svoje iskustvo, i nekako je lakše. Znam da ne bismo smijele čitati svašta što piše, ali ja se osjecam bolje.
Inace, nemam bas s kim podijeliti sve te stvari i iskustva...od prijatelja i sl.kad se vecina mojih ne bavi ovakvim stvarima...
I jos nesto...
Vidim da pišete o dr.i sl.
Ja bi preporucila dr.Pavičić Baldani, radi privatno u IVF.
Bavi se bas endokrinologijom, pcos, humana reprodukcija - u pravilu svim stvarima prije T, IVF i sl.
Nakon sto sam mislila da sam obavila kompletnu obradu, ona me slala na jos neke pretrage, i stvarno se detaljno posveti.
I za Ullu Marton sam isto cula preporuke.
Moje cure...
Zalosno je da ja tek u ovo doba uspijem natipkati poruku... vidim da je stanje vise-manje pod kontrolom...
Mono i Ivcy dajte brojeve da napravimo grupicu... a i sve ostale cure koje zele naravno... ;)
Ili ako koja ne zeli pisati tu broj, javite se, ja cu ostaviti svoj pa se javite ;)
Ovo tako tesko hvatam u zadnjih par dana... katastrofa... nikako se s vremenom sastati... :$
Ajmo, ajmo... čekamo plusiće...
Wannababysomuch
Draga, odmakni se malo... mozda bude lakse... u svakom slucaju znas gdje smo... uvijek se mozes vratiti... :-* sretnooo
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Ovulacija mi je bila 16.10. i ginekologinja mi je rekla da trebam dobiti za 2 tjedana i to je sad za 4 dana, a ja nikakvih simptoma osim gladi, čak me ni sise ne bole wtf???? Vjerujem da će mi kasniti, ali čudno mi da me ništa ne boli inače me sise rasturaju, u nedjelju su me bolile samo bradavice
Sortiraj odgovore
Najstariji