Sretno cure, ja isto ne očekujem vješticu u petak... Znm da opet nista od toga, ali nekako se uvijek nadam pa iznova pokisnem :(
Cure pratim vas ali sad neznam koja je u konem stadiju. Ivcy jos maloo 😍😍 mono i ostatak. Ajmo akcija samo pa ce se valjda pogodit kad je o. Luki nadam se da uspjevas s L om da ce pretrage pomoc i njemu i tebi.
Nadam se da ce vas pluseki obradovati u sto kracem roku. Ja se pozdravljam sa vama nadam se da kada se ponovo odlucim vratiti da cete sve biti ovdje i neka iskustva trudnoce pisati. Ja sam se odlucila na odmor malo jer sam u zadnje vrijeme lose bila. Pa sad idem malo na sebi raditi. Budite mi sretne zdrave i trudne 😙😙
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Wannababysomuch, a kud ces nam? Ostani s nama, lakse je prolazit kad si okruzen ljudima u slicnim situacijama pa makar i ovako virtualno, jer te zene razumiju!
Ako si ipak zbilja odlucila malo si dati oduska i maknut se od svega u tom slucaju zelim ti srecu i da nam se javis da plusicem..
Ostale curke hvala na lijepim zeljama i kao sto sam ja uspjela uspjet cete i vi, nemojte se predavati! Bit ce to sve ok..💕

Evo mene cure!
Svaki dan radimo na bebi, a mene je počeo hvatat neki osjećaj da bi bebica uskoro mogla biti tu... Hvatamo plodne dane,tu smo najaktivniji
Eto, nadam se da cemo sve ugledat ubrzo plusić ..Držim figeee
m.girl6, draga...
kao da ja pišem... sve je isto i kod mene kaj i ti pišeš, i identično se osjećam kao i ti... dragi i ja ne forsiramo ništa od početka, ali ja sam zabrinuta zašto se ne prima...
Živiš u blizini Zg-a? Jesi već gledala gdje bi privatno išla?
Potpuno te razumijem draga bornastra..
Sve nam je isto, čak i mjesec u kojem smo se udale, tj. od kad smo krenuli raditi na bebaču. :)
Okolica Zg-a sam. Da, znam di ću ići. Čula sam samo riječi hvale za ginekologinju. Zove se Ulla Marton i ima privatnu polikliniku u Hebrangovoj ulici u Zg. Pregled je kod nje 400 kn, ali znam da je mnogim ženama pomogla i neću žaliti, sve da dobijemo bebicu.
Jel si ti već razmišljala kuda bi išli ti i tvoj suprug? Imaš kakve preporuke?

Noa 💙
I ja sam okolica Zagreba... :) da nismo mi i iz istog grada, hmm, hmmm.... :) hehe!
Ja još nisam istraživala kod koga bi mogla ići, prvo sam mislila posjetiti svog ginekologa i posavjetovati se s njim ako u naredno vrijeme neće ići, ionako moram ubrzo na redovni godišnji pregled... čula sam za tu doktoricu, ali nadam se da nam neće biti potrebna... i da će bebica biti tu
Hehe pa čuj, lako moguće. Inače je svijet jako mali, tak da me više ništa ne može iznenaditi
I ja se iskreno nadam da nam neće trebati nikakvi dodatni privatni pregledi i da ćemo ostati trudne prije, ali nikad se ne zna. Ja sam kod svoje ginekologinje bila u 4.mjesecu i rekla mi je da je sve u redu i da samo počnem piti folnu kad ćemo htjeli bebača i to je to.
Znam da nije dobro ići prerano na dodatne pretrage, ali ne želim više čekati (makar sam mlađa od 30).
U 12.mjesecu bude točno 6 mjeseci pokušavanja.

Noa 💙
To je istina, nebi se niti ja čudila... svaki put kada napišeš neki podatak u tome se i ja pronađem... i ja sam mlađa od 30
Da, kao što smo već bile i rekla, a i druge cure kao što su pisale... do godinu dana pokušavanja je sasvim normalno. Ja ću još pričekati, posjetiti svog ginekologa, vidjeti što on preporuča i kaže na cjelokupnu situaciju. Da pokucam i zahvalim dragom Bogu, nisam nikada imala većih problema, jednom je bio malo lošiji PAPA test, cin1 prije par godina, ali nikad nikakve ciste ili slično... osim te moje zavaljene maternice. Ali ginekolog mi nikad nije spomenuo da će to otežavati začeće, dok sam u par slučajeva kod svojim cura čula kako su im doktori rekli kako to otežava situaciju.
Točno to, situacija nam je totalno ista. Hehe možda smo i isto godište ;)
Ma ni ja nisam imala nikad nikakvih problema,uvijek papa uredan i sve ali ipak ne ide.
Možda je 12.mj i prerano da nekud dalje krećemo,ali se jednostavno bojim da nam ne budu rekli da smo trebali prije doći. I da se neke druge pretrage budu oduljile,nisam pametna dovoljno kaj se toga tiče :(

Noa 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji