Ivcy,
sretno na pregledu i javi se...
zatišje pred buru?! :) Ipak kreću polako plodni dani... kao kod mene, tako i kod drugih curka... :) SRETNO SVIMA OD SRCA! SREETNOOOOO... :))
wannababysomuch,
nemoj tako govoriti niti ikad više pomisliti... Jesi bila kod doktora? Zašto je tlak tako pao i zašto si procurila?
Javi se ivchy kako je prošlo. :)
Da, zatišje pred buru, hehe.
Mužić i ja već tjedan dana na maci, a ja još i na prenatalu. Počeli su plodni dani, baš kao što kaže bornastra pa svu energiju usmjeravamo na to.
Od srca se nadam da će ovaj mjesec biti plodniji. Rekla sam da se neću toliko obazirati na plodne dane i da ću se opustiti, ali naravno da sam "zurknula" kad su, hehe.
Držim nam fige svima drage moje!!
Javljajte promjene..
Noa 💙
curke moje koji bi mogli biti prvio znakovi trudnoće prije menge?
Hvala, cure.
Malena,
Ja sam skuzila da svaka T i svaka osoba ima druge simptome. Npr.meni je recimo bilo uzasno vruce, stalno, je da je bilo ljeto.tada i toplo. Znam da taj simptom nema veze s uobicajenim simtomima T, ali meni je to bilo.
Ima puno stvari koje mogu biti i znaci PMS i T, i sad je tesko usporedivati. Misllim da je najbolje da ne mislis o tome sada, prije nego sto bi M trebala doxi, nego lijepo napravi test 14 dpo i vidjeti ces tada.
Sretno :)
Wannababy,
Moras jesti puno slane hrane i piti dosta vode za tlak.
I ja inace imam nizak tlak.
Dobar dan trudilice i trudnice :)
Ivcy, draga, javi kako je proslo na pregledu
Wannababy, a da odes ipak provjeriti sto ti je to krvarenje bilo?
darliv, hvala ti draga, ja se uvijek nadam kako cu otvoriti ovaj pdf i naici na tvoj plusic, toliko se dugo trudite i svaka ti cast na snazi i pozitivi.
14.06.2014. L ♥
Pozz curke! Evo ja stigla s pregleda!
Danas sam 36+5, bebac procjenjen trenutno na 3310grama, plodne vode ima dovoljno, a posteljica mi je u 2.stupnju zrelosti! Ne znam sto sad tocno to znaci. Uglavnom sve je ok, ali mene evo prepone ubijaju trenutno, nemogu niti hodati kako treba.
Wannababysomuch, drzi se!! Ja imam nizak tlak, slano i voda pomazu!
Luki kako si mi ti?
Ostale curke?
Pozdraav...
Evo i mene malo...
Ivcy drago mi je da je sve ok... samo hrabro do kraja... drzi nam se... ;)
Wannababysomuch ja sam iskreno stava da bi ipak trebala otici provjeriti kod doktora... pa bolje i da malo pricekas pa na kraju cujes da nije nista... nego da se nesto poslije zakomplicira... inace mrzim ici kod doktora, ali sam ipak stava.. bolje sprijeciti, nego lijeciti...
Malena, a tebi savjetujem da uopce ne razmisljas o tome dok ne dođe vrijeme za praviti test... jer sve mi koje zelimo plusice, valjda od onog trena zabrijemo kojekakve simptome, kojih nazalost nekad i ne bude... ;)
Mono draga, kak si mi ti?
Plusiće vam želim svima... 😙
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Hvala dacolina, kako si ti?
Sad sam toliko umorna da jedva gledam, a ako sad zaspem onda cu veceras opet brojit zvjezde hehehe
Sortiraj odgovore
Najstariji