Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    16. Listopad 2016. 17:56

Možda da pošaljemo poruku u redakciju, pa neka oni azuriraju klokanicu, ha??

wannababysomuch
    16. Listopad 2016. 20:48

Cure ovo vam je odlicna ideja za obavjesti :)

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    17. Listopad 2016. 20:58

Vecer! Malo zatisje ovdje?
    Sutra pregled, jedva cekam! Uvijek sam se uzasavala tih pregleda ali sada jedva cekam uzv. Sutra cu radit i bris na streptokok, samo se nadam da necu dugo cekati! 
    Kako ste vi curke? Ima novosti?

mono1111
    17. Listopad 2016. 22:13

Ivcy,
    Javi kako je prošlo na pregledu.

Kod mene nis novo, pratim O trakicama, dns mi je 11 dc i nista jos.
    Prošli mjesec mi je bila pozitivna 13 dc, znaci O je bila ili taj dan ili 14 dc, jer sam M dobila na 27 dana.
    Nadam se da ce ovaj mj.upaliti.
    Iako sam sad bila na jednom putu, i nisam se testirala 9 dc, pa se bojim da mi nije kojim slucajem bila O tada, a ponijela sam sa sobom te trakice, ali jednostavno nisam stigla piškiti na nju.
    A i opet sam bolesna, kako radim s djecom svako malo nesto poberem. A izbjegavam uzimanje bilo kakvih tableta i kapi za nos da ne bi nesto otežalo začeću ili sl.
    Znam da sam malo luda, ali ovaj put želim " stvoriti idealne uvjete " da budem 100 posto sigurna da nisam za ja nis kriva ...:/
    Ne pijem ni alkohol ni kavu s kofeinom.
    Nadam se da ce ovaj mj.upaliti :)

Ivcy1306
    17. Listopad 2016. 22:25

Joj mono drzim fige da upali! 
    Nemoj niti piskiti, samo zaskoci muza/decka i udri! Drzim fige!! 

wannababysomuch
    17. Listopad 2016. 22:55

Ja procurila na 17 dc pao mi tlak i toliko mi lose bilo da sam molila boga da me uzme da me uzme da ne patim.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

bornastra
    18. Listopad 2016. 08:21

Ivcy, 

sretno na pregledu i javi se... 

zatišje pred buru?! :) Ipak kreću polako plodni dani... kao kod mene, tako i kod drugih curka... :) SRETNO SVIMA OD SRCA! SREETNOOOOO... :))

wannababysomuch,

nemoj tako govoriti niti ikad više pomisliti... Jesi bila kod doktora? Zašto je tlak tako pao i zašto si procurila?

wannababysomuch
    18. Listopad 2016. 11:34

bornastra

Ivcy, 

sretno na pregledu i javi se… 

zatišje pred buru?! :) Ipak kreću polako plodni dani… kao kod mene, tako i kod drugih curka… :) SRETNO SVIMA OD SRCA! SREETNOOOOO… :))

wannababysomuch,

nemoj tako govoriti niti ikad više pomisliti… Jesi bila kod doktora? Zašto je tlak tako pao i zašto si procurila?

Joj nemislim ja to lose.. samo kazem da mi je grozno bilo.. nisam.. prespavala sam 2 dana skoro cijela i onda natrag na posao.. ne volim ic kod dr jer uvijek nesto pokupim tamo i ceka se pol dana.. a mrzim cekat toliko..

14.06.2015. M

m.girl6
    18. Listopad 2016. 08:35

Javi se ivchy kako je prošlo. :)

Da, zatišje pred buru, hehe. 
    Mužić i ja već tjedan dana na maci, a ja još i na prenatalu. Počeli su plodni dani, baš kao što kaže bornastra pa svu energiju usmjeravamo na to. 

Od srca se nadam da će ovaj mjesec biti plodniji. Rekla sam da se neću toliko obazirati na plodne dane i da ću se opustiti, ali naravno da sam "zurknula" kad su, hehe.

Držim nam fige svima drage moje!! 
    Javljajte promjene..

Noa 💙

• malena123
    18. Listopad 2016. 09:28

curke moje koji bi mogli biti prvio znakovi trudnoće prije menge?

mono1111
    18. Listopad 2016. 10:20

Hvala, cure.

Malena,
    Ja sam skuzila da svaka T i svaka osoba ima druge simptome. Npr.meni je recimo bilo uzasno vruce, stalno, je da je bilo ljeto.tada i toplo. Znam da taj simptom nema veze s uobicajenim simtomima T, ali meni je to bilo.
    Ima puno stvari koje mogu biti i znaci PMS i T, i sad je tesko usporedivati. Misllim da je najbolje da ne mislis o tome sada, prije nego sto bi M trebala doxi, nego lijepo napravi test 14 dpo i vidjeti ces tada.

Sretno :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI