Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    13. Listopad 2016. 17:02

Sad ste me sjetile rekla sam da cu skuhat dragom caj od marulje.. i slikat mu facu nakon prvog gutljaja (a nekako mislim i zadnjeg) meni je osobno odvratna. Hehe

Beba malo si me zbunila svojim pitanjem. Ako je himen tu sumnjam da je trudnoca u pitanju.. tj ne da sumnjam vec sam sigurna.. osim ak je duh sveti u pitanju 😮😮

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• Beba2612
    13. Listopad 2016. 20:07

Znaci cure himen ne puca nikako, ginekolog je rekao da ne bi jos rezao da je jednako ostati trudan s himenom i bez njega da svaki ne zasticeni odnos dovodi do trudnoce? Da li itko imal slicnu situaciju

Beba2612

mono1111
    13. Listopad 2016. 20:38

Dacolina,
    Ja nisam u tim informatičkim vodama, nemam facebook, tako da se nikako ne kužim i te stvari.

I ja isto prvi put cujem za to...himen...Dobro je Ivcy rekla, napravi test.

mono1111
    13. Listopad 2016. 20:39

Cure, gdje kupim marulju??
    U Bio, Bio??

Ivcy1306
    13. Listopad 2016. 21:04

Gdje nam je Luki, jel ona isla po neke nalaze ili tako nesto? Ako je sretno! 
    Btw dali nekoja od vas znaz sto bi znacilo. Otvorena 1prst do glavice tako nesto i kraj toga broj -3. Kakve veze imaju ti brojevi, mislim sto to znaci s obzirom da mi je u utorak ctg ocitavao trudove nekakve!

• Beba2612
    13. Listopad 2016. 21:09

Hvala vam curke, posto tek u cet idem ginicu sutra cu napraviti test. Javila sam se trima ginekologima i pitala na pliva zdravlje evo citirat cu sta je jedna od njih rekla: Slazem se! nisam sigurna da li sam Vam vec to napisala da ne gledam cijeli razgovor,ili je to bila neka druga osoba. Uglavno,da,slazem se s kolegom. Himen ima otvore kroz kje slobodno protjece menstrualna krv pa tako i sperma. Ne bi smjelo biti problema. Ako se trudnoca desi,i budete imali vaginalni porod,himen ce puknuti. Ne brinite,jer nemate nikakvo stanje. Sasvim normalne funkcije,i sam proces zatrudnjivana. :)

Beba2612

Dacolina
    13. Listopad 2016. 23:07

Mono

Nisam ni ja bas neki info ali probat cu vidjeti sa ovim svojim informaticarima zna li netko... postoji li neko rjesenje... bas bi bilo zgodno da nesto izmudrujemo... ;)

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.