Dacolina i cure,
Šteta što nam ne dolaze poruke na mob, kao obavijesti. Ja isto ne stignem natipkati.
I ja cu kupiti tu macu prah ! Vjerovatno idući tjedan.
Da li se ona pije cijeli mjesec, i iza O ili se prekida??

slažem se, cure..mi smo se dogovorili da nećemo pratiti plodne dane ni ovulaciju nego ćemo bit spontani i opušteni kao što smo uvijek bili =) svjesna sam da je sreća odigrala glavnu ulogu u ovom filmu, ali mislim da smo joj uvelike olakšali situaciju našim pristupom.

Mono,
ja ću ju piti dok god ne ostanem trudna, makar je odvratna.
Nisam nigdje pročitala da se prekida zbog O, znam samo da ju ne smiju piti trudnice i dojilje, tako da se nadam da ćemo ju što kraće konzumirati :))
Baš me zanima jel će se tebi svidjeti ;)

Noa 💙
Mi smo isto skroz neobavezno ušli u to i rekli kad se dogodi dogodi se Nisam ništa pratila ni ovulaciju niti ništa... I prošlo nekih 8 mj. i onda sam počela pratiti s lh trakicama. Prošla godina, reko idem do dr. da idem na neke pretrage... I na kraju mi otkrili svašta nešto, nije strašno, ali nikako zatrudniti. Evo već 2 godine pokušavanja je tu. Znači, možeš se ti postaviti kako hoćeš na početku, ali to ne znači da ćeš uspjeti...
Bella,
Možda si već napisala, ali sam zabb.
Što su otkrili na pretragama??

Mono
Kazem ti ja... morat cemo nesto iskombinirati... bit ce nam lakse... a i puno češće ćemo moći komunicirati nego ovako... ;)
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Sad ste me sjetile rekla sam da cu skuhat dragom caj od marulje.. i slikat mu facu nakon prvog gutljaja (a nekako mislim i zadnjeg) meni je osobno odvratna. Hehe
Beba malo si me zbunila svojim pitanjem. Ako je himen tu sumnjam da je trudnoca u pitanju.. tj ne da sumnjam vec sam sigurna.. osim ak je duh sveti u pitanju 😮😮
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Znaci cure himen ne puca nikako, ginekolog je rekao da ne bi jos rezao da je jednako ostati trudan s himenom i bez njega da svaki ne zasticeni odnos dovodi do trudnoce? Da li itko imal slicnu situaciju
Znaci cure himen ne puca nikako, ginekolog je rekao da ne bi jos rezao da je jednako ostati trudan s himenom i bez njega da svaki ne zasticeni odnos dovodi do trudnoce? Da li itko imal slicnu situaciju
Ja ti to iskreno prvi put cujem, iako sam malo googlala i nasla da postoji "elasticni" himen,ali vrlo rijetko pa si ti ocito medju tim rijetkim ljudima!
Ako ti kasni i dalje, onda napravi test! Drugo zbilja ne znam sto bih ti rekla!

Beba2612
Dacolina,
Ja nisam u tim informatičkim vodama, nemam facebook, tako da se nikako ne kužim i te stvari.
I ja isto prvi put cujem za to...himen...Dobro je Ivcy rekla, napravi test.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji