Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LlamaFace
    13. Listopad 2016. 09:51

ahhahaa, muke po maci xD slažem se s bornastrom; ja sam si svako jutro složila neku kašu (najčešće zobenu) s jogurtom i natrpala chia sjemenki i mace (nekad i više nego što treba jer mi je bila fina). Mislim da bi kombinacija same vode i mace i meni bila teška za popiti. Bdv, uspjela sam s folnom, kupila sam elevit pronatal i ne izaziva mi nikakvu frku =) jeeeeeee

m.girl6
    13. Listopad 2016. 09:52

Super, i ja sam godinama pila limun jutro, ali sad sam trenutno prestala. :)

I ja vjerujem da je stvarno sve ok, ali mislim da smo i malo "podsvjesno" pod pritiskom od okoline (jer oko nas sve male bebe) i od nas samih i jednostavno bi se trebalo sve poklopiti i mi se opustiti da bi se ostvarila trudnoća. 
    Stvarno su sretnice one koje ostane trudne nakon par mjeseci. 

Osmjehnut će se sreća i nama, sigurna sam u to. 

Noa 💙

m.girl6
    13. Listopad 2016. 09:55

Llama Face, ahahaha, sutra ću ujutro sve to natrpati u šalicu i probati pojesti, tj. popiti :))

Baš mi je drago zbog tebe što ti je folna pomogla. Ja sam sad na chia sjemenkama, maca prahu i twinlab prenatalu. Neću više ništa kupovati, hehe 

Noa 💙

bornastra
    13. Listopad 2016. 10:04

LIamaFace,

drago mi je da si pronašla odgovarajuće vitaminčeke :)

Slažem se m.girl6, sve je stvar ipak u našim glavama... :)

Ma, osmjehnuti će se i nama, baš kako kažeš 

mono1111
    13. Listopad 2016. 10:22

Dacolina i cure,
    Šteta što nam ne dolaze poruke na mob, kao obavijesti. Ja isto ne stignem natipkati.

I ja cu kupiti tu macu prah ! Vjerovatno idući tjedan.
    Da li se ona pije cijeli mjesec, i iza O ili se prekida??

LlamaFace
    13. Listopad 2016. 10:29

slažem se, cure..mi smo se dogovorili da nećemo pratiti plodne dane ni ovulaciju nego ćemo bit spontani i opušteni kao što smo uvijek bili =) svjesna sam da je sreća odigrala glavnu ulogu u ovom filmu, ali mislim da smo joj uvelike olakšali situaciju našim pristupom.

m.girl6
    13. Listopad 2016. 10:31

Mono,

ja ću ju piti dok god ne ostanem trudna, makar je odvratna. 
    Nisam nigdje pročitala da se prekida zbog O, znam samo da ju ne smiju piti trudnice i dojilje, tako da se nadam da ćemo ju što kraće konzumirati :))
    Baš me zanima jel će se tebi svidjeti ;)

Noa 💙

_bella4_
    13. Listopad 2016. 12:25

Mi smo isto skroz neobavezno ušli u to  i rekli kad se dogodi dogodi se Nisam ništa pratila ni ovulaciju niti ništa... I prošlo nekih 8 mj. i onda sam počela pratiti s lh trakicama. Prošla godina, reko idem do dr. da idem na neke pretrage... I na kraju mi otkrili svašta nešto, nije strašno, ali nikako zatrudniti. Evo već 2 godine pokušavanja je tu. Znači, možeš se ti postaviti kako hoćeš na početku, ali to ne znači da ćeš uspjeti...

mono1111
    13. Listopad 2016. 13:35

Bella,
    Možda si već napisala, ali sam zabb.
    Što su otkrili na pretragama??

Dacolina
    13. Listopad 2016. 15:52

Mono

Kazem ti ja... morat cemo nesto iskombinirati... bit ce nam lakse... a i puno češće ćemo moći komunicirati nego ovako... ;)

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.