ahhahaa, muke po maci xD slažem se s bornastrom; ja sam si svako jutro složila neku kašu (najčešće zobenu) s jogurtom i natrpala chia sjemenki i mace (nekad i više nego što treba jer mi je bila fina). Mislim da bi kombinacija same vode i mace i meni bila teška za popiti. Bdv, uspjela sam s folnom, kupila sam elevit pronatal i ne izaziva mi nikakvu frku =) jeeeeeee
Super, i ja sam godinama pila limun jutro, ali sad sam trenutno prestala. :)
I ja vjerujem da je stvarno sve ok, ali mislim da smo i malo "podsvjesno" pod pritiskom od okoline (jer oko nas sve male bebe) i od nas samih i jednostavno bi se trebalo sve poklopiti i mi se opustiti da bi se ostvarila trudnoća.
Stvarno su sretnice one koje ostane trudne nakon par mjeseci.
Osmjehnut će se sreća i nama, sigurna sam u to.
Noa 💙
Llama Face, ahahaha, sutra ću ujutro sve to natrpati u šalicu i probati pojesti, tj. popiti :))
Baš mi je drago zbog tebe što ti je folna pomogla. Ja sam sad na chia sjemenkama, maca prahu i twinlab prenatalu. Neću više ništa kupovati, hehe
Noa 💙
LIamaFace,
drago mi je da si pronašla odgovarajuće vitaminčeke :)
Slažem se m.girl6, sve je stvar ipak u našim glavama... :)
Ma, osmjehnuti će se i nama, baš kako kažeš
Dacolina i cure,
Šteta što nam ne dolaze poruke na mob, kao obavijesti. Ja isto ne stignem natipkati.
I ja cu kupiti tu macu prah ! Vjerovatno idući tjedan.
Da li se ona pije cijeli mjesec, i iza O ili se prekida??
slažem se, cure..mi smo se dogovorili da nećemo pratiti plodne dane ni ovulaciju nego ćemo bit spontani i opušteni kao što smo uvijek bili =) svjesna sam da je sreća odigrala glavnu ulogu u ovom filmu, ali mislim da smo joj uvelike olakšali situaciju našim pristupom.
Mono,
ja ću ju piti dok god ne ostanem trudna, makar je odvratna.
Nisam nigdje pročitala da se prekida zbog O, znam samo da ju ne smiju piti trudnice i dojilje, tako da se nadam da ćemo ju što kraće konzumirati :))
Baš me zanima jel će se tebi svidjeti ;)
Noa 💙
Mi smo isto skroz neobavezno ušli u to i rekli kad se dogodi dogodi se Nisam ništa pratila ni ovulaciju niti ništa... I prošlo nekih 8 mj. i onda sam počela pratiti s lh trakicama. Prošla godina, reko idem do dr. da idem na neke pretrage... I na kraju mi otkrili svašta nešto, nije strašno, ali nikako zatrudniti. Evo već 2 godine pokušavanja je tu. Znači, možeš se ti postaviti kako hoćeš na početku, ali to ne znači da ćeš uspjeti...
Bella,
Možda si već napisala, ali sam zabb.
Što su otkrili na pretragama??
Mono
Kazem ti ja... morat cemo nesto iskombinirati... bit ce nam lakse... a i puno češće ćemo moći komunicirati nego ovako... ;)
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji