E da,
Meni je jos simptom bio koji i je simptom T, stalno sam jurila na wc piškiti, i prije nego je test pokazao.
Dacolina i cure,
Dns sam kupila Macu prah, u Bio Bio mislim oko 79 kn. I pomiješala sam ju sa sokom od mente.( imala sam doma ). Frajer u ducanu ju je toliko nahvalio, da ju nisam mogla ne kupiti.
I sa sokom nije tako odvratno.
I dala sam ju naravno i MM.
I vrkutu sam kupila. Marulju nisam jer mi svaki cas treba biti O, a marulja se ne pije na dan O ni poslije.
Ivcy,
Jojjj i ja sam mrtva umorna od posla, ali nažalost ne stignem odspavati osim navecer i to ne puno sati jer se rano dižem :/

Tina, drzi se! Citala sam bila na drugoj temi, nemoj zamjeriti ako sam pogrijesila, imala si vise spontanih? Zna li se uzrok? Jeste radili kakve pretrage?
darliv, tako bi rado da je meni dosla tvoja M, a tebe napustila na minimalno 9 mjeseci. Je li ti se promijenilo jos sto oko menge ili samo jacina bolova?

14.06.2014. L ♥
Taman mi se tlak primiri i sletim i natucem se.. eto i sad kak da ja budem smirena heh.. cure nadam se da ce nasima M sad u zimi biti prehladno i nece doc.. iducih 9 mj 😉😉
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
prije 3 mj sam imala missed a. u 12. tjednu. bebi je stalo srce kucati, cistični higrom je bio vidljiv ne zna se da li je nastao poslije ili prije prestanka kucanja srca. komplikacija je bilo more jer kiretaža nije pravilno izvedena i sad je napokon sve okay. dobili smo zeleno svjetlo od ginića, ali i sa urednim ciklusima ne mogu pretpostaviti plodne dane. zadnji puta mi je ovulacija bila tri dana nakon menge.
što mi je čudno je to što sam pospana stalno, a nemogu zaspati kad legnem. imam osjećaj kao da mi želudac gori konstantno a kad nešto pojedem knedla u grlu stoji pola dana. oskudan bijeli iscjedak, užasna križobolja, a što mi je najčudnije taman rub oko bradavica, nešto kao modro, tamno ljubičasto. simptoma u prvoj trudnoći nisam imala ili možda nisam išla za tim jer je beba bila neplanirana. zbunjena sam da bi mogla imati simptome jer mi menga treba doći tek za 7 dana. što vi mislite curke? kaqkva su vaša iskustva?
Malena,
Možeš imati simptome i prije nego test pokaze, ovisno naravno kako kod koga.
Napravi test za 5 dana, eventualno 7, tada bi vec trebao pokazati.
Prati ciklus i O trakicama. Tada ces znati kad ti je O.

Luki5
Da, imala 3 spontana do sada.. Jedan prošle godine, a ove godine smo nosili blizance, i jedna beba otišla u 8.,a druga prije dva tjedna... Još se oporavljamo jer stvarno boli.. Imamo toliko slikica s ultrazvuka gdje naša cura maše ručicama i nožicama.. A sad je više nema.. Ali imamo našu kćerkicu kojoj se veselimo i ponosni smo na nju..
Da,radili smo testove trombofilije i štitnjače, jedino mi je povišen za štitnjaču TSH te je to vjerojatno uzrok spontanog.. U vezi štitnjače nije baš nešto strašno, nije to sad neki veliki problem ,ali moram piti tablete. Nekidan smo išli na pregled maternice da sto posto utvrdimo možemo li zatrudnjeti. Dr nam je rekla da je s mojoj maternicom i sa svim ostalim starima dolje sve ok.I s mm također.. Tako da nam je rekla da počnemo radit na bebi jer se od kiretaže sve očistilo i spremni smo za novu bebicu.. Već smo jučer krenuli polagano.. Menga mi danas došla Pratimo plodne dane, mislim da nam počinju za 2 dana.. Bit ćemo dosta aktivni ovih dana,tako da ...
Tina
Jako mi je žao... slobodno mogu reći da znam kako ti je... prosla istu stvar prije 2 mj. Samo u 26.tt.. drži se... glavu gore... hrabro dalje.. idemo skupa po nove plusice...
Mono
Sretno sa macom... ;) držim fige da uspije što prije...
Darliv (i cure)
Ja i zaboravila prijaviti... i moja M stigla prije 3 dana... ali za divno čudo uopće nije bolna... čak ni ne osjetim...
Ivcy
Sad sam vec i ja postala nestrpljiva... jedva cekam da rodis i da nam se javis presretna i uzbuđena... :)))
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Dacolina, ajme grozno, drži mi se i ne odustaj! Žao mi je
Možda se sretnemo i na ljetnim bebama 2017? Što kažeš,ha?
Drage moje klokanice pozdrav,
čestitam na svim plusićima koji su se pojavili ...
kod mene još nažalost nema plusića ...
Drage moje klokanice pozdrav,
čestitam na svim plusićima koji su se pojavili …
kod mene još nažalost nema plusića …
Ma doći će i kod teme plusić vidjet ćeš
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji