Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina2901
    19. Listopad 2016. 12:22

Luki5
    Da, imala 3 spontana do sada.. Jedan prošle godine, a ove godine smo nosili blizance, i jedna beba otišla u 8.,a druga prije dva tjedna... Još se oporavljamo jer stvarno boli.. Imamo toliko slikica s ultrazvuka gdje naša cura maše ručicama i nožicama..  A sad je više nema.. Ali imamo našu kćerkicu kojoj se veselimo i ponosni smo na nju..
    Da,radili smo testove trombofilije i štitnjače, jedino mi je povišen za štitnjaču TSH te je to vjerojatno uzrok spontanog.. U vezi štitnjače nije baš nešto strašno, nije to sad neki veliki problem ,ali moram piti tablete. Nekidan smo išli na pregled maternice da sto posto utvrdimo možemo li zatrudnjeti. Dr nam je rekla da je s mojoj maternicom i sa svim ostalim starima dolje sve ok.I s mm također.. Tako da nam je rekla da počnemo radit na bebi jer se od kiretaže sve očistilo i spremni smo za novu bebicu.. Već smo jučer krenuli polagano.. Menga mi danas došla  Pratimo plodne dane, mislim da nam počinju za 2 dana.. Bit ćemo dosta aktivni ovih dana,tako da ...

Dacolina
    19. Listopad 2016. 12:34

Tina
    Jako mi je žao... slobodno mogu reći da znam kako ti je... prosla istu stvar prije 2 mj. Samo u 26.tt.. drži se... glavu gore... hrabro dalje..  idemo skupa po nove plusice... 

Mono
    Sretno sa macom... ;) držim fige da uspije što prije... 

Darliv (i cure)
    Ja i zaboravila prijaviti... i moja M stigla prije 3 dana... ali za divno čudo uopće nije bolna... čak ni ne osjetim... 

Ivcy
    Sad sam vec i ja postala nestrpljiva... jedva cekam da rodis i da nam se javis presretna i uzbuđena... :)))

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

Tina2901
    19. Listopad 2016. 12:38

Dacolina, ajme grozno, drži mi se i ne odustaj! Žao mi je
    Možda se sretnemo i na ljetnim bebama 2017? Što kažeš,ha?

• baby38
    19. Listopad 2016. 13:59

Drage moje klokanice pozdrav,
    čestitam na svim plusićima koji su se pojavili ...
    kod mene još nažalost nema plusića ...

• baby38
    19. Listopad 2016. 14:04

Pitanje za sve ...
    bila sam kod ginića 02.09. i na ultrazvuku bilo sve ok,cista koja je bila na ijevom jajniku pukla i sve je bilo ok ,a sad mi M kasni i ćini mi se da je opet cista u pitanju ,jer simptoma trudnoće  nema ,osim što mi M kasni ..e pa sad me zanima jel moguće da se cista opet napravila za to kratko vrijeme ??

bornastra
    19. Listopad 2016. 14:09

Drago mi je da nas je sve više... :) I kako bi bilo lijepo da se nađemo sve skupa, kao što i Tina2901 kaže u grupi ljetne bebe 2017…

Ivcy1306
    19. Listopad 2016. 14:46

Pozz curke! 
    Luki, dacolina.. nestrpljiva jesam jako, sad samo osluskujem tijelo i razmisljam hocu li ja to prepoznati! Sva sam u nekom iscekivanju, pogotovo jer evood jucer imam nekakav smeckast iscjedak, nije sluzav pa nebi rekla da je sluzni cep,a ne znam dali je moguce da je nesto od jucerasnjeg pregleda! Kontrakcije se javljaju svaki dan i moram priznat da nekad nije nimalo ugodno! 
    Luki, s obzirom da se u puno toga razumijes, zanima me dali je istina ako je beba jaaaako nisko dali je porod laksi i brzi? Znam da to opet ovisi od osobe do osobe, ali bas me to nesto zanima jer je doktorica koja me gledala naglasavala par puta kako je glavica jaaaaako nisko! Ne znam sto joj je to znacilo, dali ce uskoro krenut ili sto!?

• am10
    19. Listopad 2016. 17:37

Cure posto sam ostala trudna vise mi ne trebaju lh trakice imam ih 55 komada ako nekom treba prodajem povoljno neka mi se javi u pp...sretno svima :)

• Pokahontas
    19. Listopad 2016. 20:47

Pozdrav curke
    Javljam se s pregleda danas.Danas nam je 7 tj i 6 dana.Srce kuca ko ludo :) veliki smo tek 1cm a sa bocne strane 13.4 mm.Tako nesto.Za sad je sve ok.Utrogestane svejedno ipak dalje nastavljam al ne vise vaginalno nego oralno..i jedino su me uplasili jer mjeren mi je tlak i po mom je ok 130/70.. No dr mi rekao joj to tako ne smije bit i do iduceg pregleds ja moram snizit tlak???Ili cemo imat problem.Ja blijedo gledam sva jadna.I stavio me na neslanu dijetu...svasts.Uglavnom sljedeci pregled mi je 21.11...ovaj dr je skroz cudan tek sam otisla od privstnog tom socijalnom jer placst pregled kod privatnog i nije mi bas zgodno pa zato.Zelim vam svima puno srece i strpljenja u pokusajima i zelim vidjet puno plusica uskoro..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.