Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    20. Listopad 2016. 13:44

Ma joj koliko mi je puta doslo da se javim dok je bilo ono iscekivanje M, pa opet kao necu, necu ni razmisljat o tome... Ali ne moze covjek da ne miali o takvim stvarima, bolje onda da se ovako olaksa u krugu ljudi koji to razumiju... 
    Hvala ti Bornastra, bit ce to sve nekak... bez muke nema nauke...  Kakvo je stanje kod tebe?

bornastra
    20. Listopad 2016. 14:30

Ma, vjerujem da ćemo sve ugledati naše toliko željene plusiće... :)

Ja sam evo počela piti vrkutu i prenatale sa omegom od Almage.
    I pokušavam se ne toliko zamarati. I ne biti pod stresom na poslu. Što je isto dosta teško.
    I jako se nadam svom plusiću... :)

Tina2901
    20. Listopad 2016. 15:30

Evo mi se sinoć 2h u razmaku hop cup.. I kasnije nisam mogla apsolutno nikako zaspati jer bi stalno na mm.. Ne znam što mi je, ali eto...

Mi opet popodne u 6h idemo na pretrage, ja idem na štitnjaču, a mm za dolje heheh..
    Menga već prestaje, a dobila je jučer.. Ma super je to, ovo mi je najbolja M ikad haha

Ivcy1306
    20. Listopad 2016. 15:31

Mono, naravno sve cu vam javiti, ali svaka zena je drugacija pa tako i porod. Iako je super cuti vise strana pa se pripremit na sve moguce!! Ime smo izabrali, zvat ce se Filip! 
    Dacolina, tako je.. bit ce sve super!

Tina2901
    20. Listopad 2016. 15:33

Ivcy dragičkaa sretnoo ti i javi nam se s lijepim vijestima! Za koji dan ćeš napokon osjetiti i moći poljubiti malog Filipa

Ivcy1306
    20. Listopad 2016. 15:34

Tina, a da ipak pricekate sa drugom bebom?
    Znam da ne preporucuju odmah, barem da 3mj prodju od spontanog! 
    Kolegica mi je sad nedavno imala i receno joj bar 3mj nek priceka, dok maternica i sve dodje na svoje!

Tina2901
    20. Listopad 2016. 15:39

E da, to nam je bilo rečeno kad sam imala spontani..Onda nakon kiretaže mi je dr rekla da se sve skroz pročistilo i da slobodno krenemo opet.. I meni je to bilo malo čudno, ali dobili smo potvrdu od gin..

I eto, prošlo točno dva 2 tjedna od odlaska moje curice  
    Proletjelo brzo, ali boli...

Ivcy1306
    20. Listopad 2016. 15:46

Ajoj meni, bas je to tuzno! A docekati cete vi opet plusic a onda se dobro cuvaj! Ako treba lezi cijelu trudnocu samo da uspijes!.
    Nazalost, mi koje smo tesko dosle do trudnoca moramo se mucit i kroz nju. Eto ja sam imala i krvarenja i svasta nesto, ali smoad usli u sigurno pa sad da me i uhvati vise nebi sprjecavali vc

Ivcy1306
    20. Listopad 2016. 15:47

..vec bi me porodili! Samo budi hrabra i misli pozitivno! 

Pobjegla mi poruka! Ludi mob! Hehehe

Tina2901
    20. Listopad 2016. 15:58

Da,istina , boli me jako, i fale mi oni njezini udarci što mi ih je slala svaki dan i simptomi trudnoće.. I one slike s UZV-a od prije, plačem čim ih vidim ,pa sam ih spremila na neko mjesto.. Podršku i ljubav mi daruje ova mala mrvica koja sad ovdje sjedi i igra se.

Da, ako Bog da, u idućoj trudnoći ću biti oprezna i držati se..  Ne mogu dočekat taj plusić na testu..To će mi bit nešto predivno, nešto najdivnije.. Nakon svih ovih gubitaka ugledat plusić..

Dajem vam blagoslov i želim da lijepo rodiš malog dečkića i da mi budete dobro ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.