Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    14. Listopad 2016. 09:07

m.girl6
    14. Listopad 2016. 09:39

Curke, danas popila macu sa sokom od višnje i super mi je, opće nije tak strašno grozna kao sa vodom :))

Noa 💙

mono1111
    14. Listopad 2016. 22:36

jojjjj, moram kupiti tu macu, ne stignem ništa. Još sutra idem na put. Budem idući tjedan :)

mono1111
    14. Listopad 2016. 22:38

Dacolina,
    Roda ima obavijesti preko maila, pa dobivaš na mob ako imaš mail na mobu. Ali neki put ode u neki drugi folder pa moraš otići na mail i onda se tek vidi. Ne kužim zašto. A neki put odmah stigne obavijest na mob. Iako sumnjam da bi se cure premjestile, i meni je osobno draža klokanica, jednostavnije je :)

Dacolina
    15. Listopad 2016. 01:23

Mono

Slazem se... meni je isto draža klokanicaa :)))

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

wannababysomuch
    15. Listopad 2016. 11:22

E ja danas.. tlak mi skocio i 17dc sam prokrvarila opet .. uplasila sam se jako jer jos nije tak bilo..

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    15. Listopad 2016. 12:50

Wannababy,
    Ne znam radi cega ti je to. Mislim da bi trebala naći nekog gin.koji ce ti napraviti kompletnu obradu. Ne bi to smjelo samo tako prokrvariti, jedino ako je ovulacijsko krvarenje, jer bi ti u ovom periodu cca trebala biti O.

wannababysomuch
    15. Listopad 2016. 13:09

Uzas kak sam se uplasila.. kak je to moguce morat cu da, isto tak da mi prepise nesto da mi se ciklus stabilizira.. jer inace mi je par mj u dan tocna.. i onda se posemeri.. nakon biokemijske prije 4 mj je opet bila normalna do zadnji mj znaci to prije 17 dana.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

ella31
    15. Listopad 2016. 19:27

Drage žene hvala vam na čestitkama :) bile ste mi podrska i prijateljice!!  u ginekologa sam narucena 24.10. I radila sam tri testa, svi pozitivni a M evo danas danas je otprilke 10 dan da nije stigla.Želim vam svima veselje i srecu i pozitivu u sljedecim ciklusima !!!

ek

Ivcy1306
    15. Listopad 2016. 19:45

Ella, javljaj se i dalje.. treba sve curke odavde ispratiti😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.