Gdje nam je Luki, jel ona isla po neke nalaze ili tako nesto? Ako je sretno!
Btw dali nekoja od vas znaz sto bi znacilo. Otvorena 1prst do glavice tako nesto i kraj toga broj -3. Kakve veze imaju ti brojevi, mislim sto to znaci s obzirom da mi je u utorak ctg ocitavao trudove nekakve!
Gdje nam je Luki, jel ona isla po neke nalaze ili tako nesto? Ako je sretno!
Btw dali nekoja od vas znaz sto bi znacilo. Otvorena 1prst do glavice tako nesto i kraj toga broj -3. Kakve veze imaju ti brojevi, mislim sto to znaci s obzirom da mi je u utorak ctg ocitavao trudove nekakve!
Evo me draga, nisam bas najaktivnija, L mi je opet u nervozi po cijele dane.
Draga, to ti znaci da si se pocela otvarati, tijelo se lagano priprema za porod, ali kada ce krenuti to je nemoguce predvidjeti.
Mi smo bili kod psihologa i 19. idemo opet, morati cemo ici i po uputnicu za logopeda, terapije vezano za hranjenje. Pokupila sam nalaze, uglavnom, u skladu s ocekivanim, idemo u borbu. Vani se uopce ne odaziva na ime, u kuci kad mu dode, uglavnom, luda sam. Psihologinja mu je primjetila neke pokrete s rukicama koje radi, treperenje sto li je vise, uglavnom jedan te isti pokret. Nadam se da ce netko napokon poceti slusati ono sto tupim. Pedijatrica je to vidila na njemu i uvelike nam olaksala i usmjerila nas kako za pocetak. Zadnjih par dana mu sve zivo smeta, stalno vristi i ide u autoagresije. Imali smo prije toga par mirnijih dana.
Kako di ti inace? Vjerujem da si uzbudena jako sto ces uskoro drzati svog malog princa

14.06.2014. L ♥

Hvala vam curke, posto tek u cet idem ginicu sutra cu napraviti test. Javila sam se trima ginekologima i pitala na pliva zdravlje evo citirat cu sta je jedna od njih rekla: Slazem se! nisam sigurna da li sam Vam vec to napisala da ne gledam cijeli razgovor,ili je to bila neka druga osoba. Uglavno,da,slazem se s kolegom. Himen ima otvore kroz kje slobodno protjece menstrualna krv pa tako i sperma. Ne bi smjelo biti problema. Ako se trudnoca desi,i budete imali vaginalni porod,himen ce puknuti. Ne brinite,jer nemate nikakvo stanje. Sasvim normalne funkcije,i sam proces zatrudnjivana. :)
Beba2612
Mono
Nisam ni ja bas neki info ali probat cu vidjeti sa ovim svojim informaticarima zna li netko... postoji li neko rjesenje... bas bi bilo zgodno da nesto izmudrujemo... ;)
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Curke, danas popila macu sa sokom od višnje i super mi je, opće nije tak strašno grozna kao sa vodom :))

Noa 💙
jojjjj, moram kupiti tu macu, ne stignem ništa. Još sutra idem na put. Budem idući tjedan :)

Dacolina,
Roda ima obavijesti preko maila, pa dobivaš na mob ako imaš mail na mobu. Ali neki put ode u neki drugi folder pa moraš otići na mail i onda se tek vidi. Ne kužim zašto. A neki put odmah stigne obavijest na mob. Iako sumnjam da bi se cure premjestile, i meni je osobno draža klokanica, jednostavnije je :)

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji