Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ella31
    18. Listopad 2016. 19:21

Malena123 mene leđa bolila neko vrijeme i to puno puno,pa onda lijeva boga,nakon toga uzasna glavobolja...tad mi je puko filim i kupila test za trudnocu a najbitnije ti je da kasni M ..a datum kad mi je trebala doc bolilo me koda sam dobila a nisam..tako da drzim fige.. :)

ek

Ivcy1306
    18. Listopad 2016. 20:20

Malena, moj prvi simptom trudnoce bila je zgaravica koju do tada nikad u zivotu nisam imala. A isto tako razdrazljivost, gledala sam inspektora rexa i plakala ko kisna godina kad bi taj pas napravio neki potez i zezao vlasnika.. isto tako mi je temperatura bila povisena malo! Na dan neocekivane menge napravila test i crtica je bila blijeda, ali pozitivna. Drugi dan vec jace vidljiva!

Tina2901
    18. Listopad 2016. 22:25

Evo i nas, imali spontani prije 2 tjedna u 18.tjednu i izgubili našu curicu
    Dr nam je rekao da već sad počnemo radit na bebi... Tako da, M mi treba doći 20.10 ,a od danas počinjemo radit na bebi! Tako da, idemo u nove pobjede!

darliv
    18. Listopad 2016. 22:47

Tina jako mi je zao kad cujem takvo sto..drzi se i samo hrabro dalje... 
    Moja M je dosla danas, cini mi se da su mi svaki mjesec sve bolnije..

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

mono1111
    18. Listopad 2016. 22:49

E da,
    Meni je jos simptom bio koji i je simptom T, stalno sam jurila na wc piškiti, i prije nego je test pokazao.

Dacolina i cure,
    Dns sam kupila Macu prah, u Bio Bio mislim oko 79 kn. I pomiješala sam ju sa sokom od mente.( imala sam doma ). Frajer u ducanu ju je toliko nahvalio, da ju nisam mogla ne kupiti.
    I sa sokom nije tako odvratno.
    I dala sam ju naravno i MM.
    I vrkutu sam kupila. Marulju nisam jer mi svaki cas treba biti O, a marulja se ne pije na dan O ni poslije.

Ivcy,
    Jojjj i ja sam mrtva umorna od posla, ali nažalost ne stignem odspavati osim navecer i to ne puno sati jer se rano dižem :/

LuKi5
    18. Listopad 2016. 23:53

Tina, drzi se! Citala sam bila na drugoj temi, nemoj zamjeriti ako sam pogrijesila, imala si vise spontanih? Zna li se uzrok? Jeste radili kakve pretrage?

darliv, tako bi rado da je meni dosla tvoja M, a tebe napustila na minimalno 9 mjeseci. Je li ti se promijenilo jos sto oko menge ili samo jacina bolova? 

14.06.2014. L ♥

wannababysomuch
    19. Listopad 2016. 11:09

Taman mi se tlak primiri i sletim i natucem se.. eto i sad kak da ja budem smirena heh.. cure nadam se da ce nasima M sad u zimi biti prehladno i nece doc.. iducih 9 mj 😉😉

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• malena123
    19. Listopad 2016. 11:21

prije 3 mj sam imala missed a. u 12. tjednu. bebi je stalo srce kucati, cistični higrom je bio vidljiv ne zna se da li je nastao poslije ili prije prestanka kucanja srca. komplikacija je bilo more jer kiretaža nije pravilno izvedena i sad je napokon sve okay. dobili smo zeleno svjetlo od ginića, ali i sa urednim ciklusima ne mogu pretpostaviti plodne dane. zadnji puta mi je ovulacija bila tri dana nakon menge.
    što mi je čudno je to što sam pospana stalno, a nemogu zaspati kad legnem. imam osjećaj kao da mi želudac gori konstantno a kad nešto pojedem knedla u grlu stoji pola dana. oskudan bijeli iscjedak, užasna križobolja, a što mi je najčudnije taman rub oko bradavica, nešto kao modro, tamno ljubičasto. simptoma u prvoj trudnoći nisam imala ili možda nisam išla za tim jer je beba bila neplanirana. zbunjena sam da bi mogla imati simptome jer mi menga treba doći tek za 7 dana. što vi mislite curke? kaqkva su vaša iskustva?

mono1111
    19. Listopad 2016. 12:15

Malena,
    Možeš imati simptome i prije nego test pokaze, ovisno naravno kako kod koga.
    Napravi test za 5 dana, eventualno 7, tada bi vec trebao pokazati.
    Prati ciklus i O trakicama. Tada ces znati kad ti je O.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.