Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    20. Listopad 2016. 09:53

Tina2901 i Dacolina, svaka čast na pozitivi curke. Divim vam se, tako moramo sve razmišljati. 
    Idemo dalje sve po svoje plusiće! 

Mono, kaj kažeš na macu? Meni i mužu je već pod normalno da ju svako jutro popijemo, nadam se da će nam pomoći. :)

Bornastra, pretpostavljam da si i ti u narančastom kao i ja, hehe. 
    "akcija" na vidiku 

Noa 💙

m.girl6
    20. Listopad 2016. 09:54

Pokahontas, drago mi je zbog vas. Samo nek bude sve u redu i nek bebica raste 

Noa 💙

mono1111
    20. Listopad 2016. 09:55

Ivcy,
    Moraš nam sve prepricati s poroda u detalje. Moramo biti upucene :) Imate već ime za bebili pretpostavljam ???

Dacolina,
    Kako si ti? U prošloj poruci nisam napisala :/

Pokahontas,
    Drago mi je da je sve ok. Za tlak taj ne znam jer je meni inace jako nizak. Ali poslusaj dr. Visok tlak u T nije bas dobro imati, radi neke preklamsije. Malo googlaj o tome, ali vjerujem da ce sve biti ok.

Cure ostale,
    Kako ste vi?

mono1111
    20. Listopad 2016. 09:57

M.girl,
    Nismo ju probali s vodom, iako i kad ju pomirišem ima onaj neki odvratan miris. Sad imamo doma neki sirup od mente, pa ga miješamo s tim, a kad potrošimo moram kupiti neki sok jer s vodom ne ždlim ni probati :)
    Daj mi samo reci, taj maca prah nije isto kao marulja jelda?? Mislim da nije ista biljka ali da je ovo u prahu?

m.girl6
    20. Listopad 2016. 10:45

Draga mono, nemoj probati sa vodom, mene je tjeralo na povraćanje nakon kombinacije mace i vode. To više ne mislim ponoviti  odvratno je. 
    Ne, ne nije to isto (bar koliko ja mislim). Marulja je jedno, a maca drugo. :)
    Čitala sam samo pohvale o toj maci, na štetiti nam ne može. 
    Daj Bože da ju budemo pile čim kraće (jer trudnice ju ne smiju piti) hihi 

Noa 💙

bornastra
    20. Listopad 2016. 11:50

m.girl6, baš mi je drago da ste se ti i mužić naviknuli na macu :) i želim vam da ju što kraće koristite... Ja ovaj ciklus nisam išla na kalendar ovulacije kao što sam znala ići posljednje mjesece, jednostavno osluškujem svoje tijelo... i ne želim (i pokušavam) se ne opterećivati jesu li sad plodni dani ili ne... uživam u odnosima s mužem kad nam "dođe" 
    Vrkutu i stolisnik pijem i dalje, baš sam se navukla na taj čaj i baš mi odgovara :)

Pokahontas, dragi mi je da tvoja trudnoća prolazi školski :) Drž nam se :)

Pozdrav i puse svim curama... 

Dacolina
    20. Listopad 2016. 12:54

Hej cure... 
    Ja sam super... moja M još uvijek traje... tako da sam trenutno opušteno... ;) 

Pokahontas... 
    Ne zelim te plasiti... ali molim te spustaj taj tlak... visok ne smije biti... po svemu sudeci ja sam u trudnoci imala visok tlak i zbog svih problema doslo je od visokog tlaka... zasto ti nisu dali terapiju za spustanje tlaka kod trudnica...?? Nije ti nista rekao da moras piti? 

Tina... 
    Ja se iskreno nadam da se ti i ja.. a i ostale cure naravno! Uskoro druškamo na drugoj temi... npr. Ljetne bebe 2017. ;)) 

Ivcy... 
    Sad je gotovo... na samom si kraju... sad nema ni vremena, ni mjesta za paniku, strah i takve gluposti... to nije nista strasno ako uzmes u obzir da sve to radis samo kako bi upoznala svoju malu sreću... slušaj svoje tijelo i sve će biti u najboljem redu... :-*

Mono
    I dalje stojim iza toga da nam treba app sa obavijestima... ;)))

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

mono1111
    20. Listopad 2016. 13:10

Ja sam poslala u redakciju poruku, ali nisam nikakav odgovor jos dobila...nadam se da cu dobiti neki :)
    Meni je jucer trakica bila pozitivna za O, i dns isto???? Mislim malo blijeđa je od kontrolne, ali sam pila i macu i vrkutu pa mi je urin razrijeđen :/
    Nadam se da mi je O uskoro da plivaci mogu prezivjeti do tada. Iako se i ovaj mjesec bojim kao da je nesto krivo s tim trakicama, tj ne s njima nego s tim hormonom LH.
    Naime, imala sam onaj prozirni iscjedak dan prije nego mi je trakica pokazala pozitivno, a npr.jucer skoro nikakav iscjedak , a trebao je biti.
    Mislim da cu iduci mjesec ici na uzv prije O, da vidim kada je uopće O u odnosu s trakicom.

MiuMau
    20. Listopad 2016. 13:25

Ej cure, bome vas se skupilo... 

Ja sam se malo povukla da ne razmisljam previse o T, kao ovaj ciklus samo bezbrizno... i onda em M dode, em na pregledu gin izjavi da nemamo sta vise cekati i da mi uputnicu za MPO... Kao s obzirom na muzev granican nalaz spermiogram i moje probleme, kombinacija nam je ne bas bajna... svaka mu cast sto je odmah to preporucio da ne gubimo vrijeme, al opet, zateklo m onak, poprilicno...

Curama koje su ugledale svoje plusice cestitam od , a onima koje jos cekaju zelim puno strpljenja i snage... 

bornastra
    20. Listopad 2016. 13:33

MiuMau,

baš mi je drago da si nam se napokon javila :) razmišljala sam o tebi i pitala gdje li si. I ja razmišljam kako se možda najbolje maknuti sa foruma i ne razmišljati o tomu, ali opet je nekako jače od mene, a i drago mi je da se možemo sve međusobno čuti :) nekako je lakše povjeriti se ženi.

Drago mi je da je doktor odlučio da idete odmah na MPO, a ne da vas je zavlačio dugo vremena... vjerujem i nadam se da će biti sve u redu :) puno sreće :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.