Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • baby38
    19. Listopad 2016. 14:04

Pitanje za sve ...
    bila sam kod ginića 02.09. i na ultrazvuku bilo sve ok,cista koja je bila na ijevom jajniku pukla i sve je bilo ok ,a sad mi M kasni i ćini mi se da je opet cista u pitanju ,jer simptoma trudnoće  nema ,osim što mi M kasni ..e pa sad me zanima jel moguće da se cista opet napravila za to kratko vrijeme ??

bornastra
    19. Listopad 2016. 14:09

Drago mi je da nas je sve više... :) I kako bi bilo lijepo da se nađemo sve skupa, kao što i Tina2901 kaže u grupi ljetne bebe 2017…

Ivcy1306
    19. Listopad 2016. 14:46

Pozz curke! 
    Luki, dacolina.. nestrpljiva jesam jako, sad samo osluskujem tijelo i razmisljam hocu li ja to prepoznati! Sva sam u nekom iscekivanju, pogotovo jer evood jucer imam nekakav smeckast iscjedak, nije sluzav pa nebi rekla da je sluzni cep,a ne znam dali je moguce da je nesto od jucerasnjeg pregleda! Kontrakcije se javljaju svaki dan i moram priznat da nekad nije nimalo ugodno! 
    Luki, s obzirom da se u puno toga razumijes, zanima me dali je istina ako je beba jaaaako nisko dali je porod laksi i brzi? Znam da to opet ovisi od osobe do osobe, ali bas me to nesto zanima jer je doktorica koja me gledala naglasavala par puta kako je glavica jaaaaako nisko! Ne znam sto joj je to znacilo, dali ce uskoro krenut ili sto!?

• am10
    19. Listopad 2016. 17:37

Cure posto sam ostala trudna vise mi ne trebaju lh trakice imam ih 55 komada ako nekom treba prodajem povoljno neka mi se javi u pp...sretno svima :)

• Pokahontas
    19. Listopad 2016. 20:47

Pozdrav curke
    Javljam se s pregleda danas.Danas nam je 7 tj i 6 dana.Srce kuca ko ludo :) veliki smo tek 1cm a sa bocne strane 13.4 mm.Tako nesto.Za sad je sve ok.Utrogestane svejedno ipak dalje nastavljam al ne vise vaginalno nego oralno..i jedino su me uplasili jer mjeren mi je tlak i po mom je ok 130/70.. No dr mi rekao joj to tako ne smije bit i do iduceg pregleds ja moram snizit tlak???Ili cemo imat problem.Ja blijedo gledam sva jadna.I stavio me na neslanu dijetu...svasts.Uglavnom sljedeci pregled mi je 21.11...ovaj dr je skroz cudan tek sam otisla od privstnog tom socijalnom jer placst pregled kod privatnog i nije mi bas zgodno pa zato.Zelim vam svima puno srece i strpljenja u pokusajima i zelim vidjet puno plusica uskoro..

m.girl6
    20. Listopad 2016. 09:53

Tina2901 i Dacolina, svaka čast na pozitivi curke. Divim vam se, tako moramo sve razmišljati. 
    Idemo dalje sve po svoje plusiće! 

Mono, kaj kažeš na macu? Meni i mužu je već pod normalno da ju svako jutro popijemo, nadam se da će nam pomoći. :)

Bornastra, pretpostavljam da si i ti u narančastom kao i ja, hehe. 
    "akcija" na vidiku 

Noa 💙

m.girl6
    20. Listopad 2016. 09:54

Pokahontas, drago mi je zbog vas. Samo nek bude sve u redu i nek bebica raste 

Noa 💙

mono1111
    20. Listopad 2016. 09:55

Ivcy,
    Moraš nam sve prepricati s poroda u detalje. Moramo biti upucene :) Imate već ime za bebili pretpostavljam ???

Dacolina,
    Kako si ti? U prošloj poruci nisam napisala :/

Pokahontas,
    Drago mi je da je sve ok. Za tlak taj ne znam jer je meni inace jako nizak. Ali poslusaj dr. Visok tlak u T nije bas dobro imati, radi neke preklamsije. Malo googlaj o tome, ali vjerujem da ce sve biti ok.

Cure ostale,
    Kako ste vi?

mono1111
    20. Listopad 2016. 09:57

M.girl,
    Nismo ju probali s vodom, iako i kad ju pomirišem ima onaj neki odvratan miris. Sad imamo doma neki sirup od mente, pa ga miješamo s tim, a kad potrošimo moram kupiti neki sok jer s vodom ne ždlim ni probati :)
    Daj mi samo reci, taj maca prah nije isto kao marulja jelda?? Mislim da nije ista biljka ali da je ovo u prahu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI