Ella i Ivcy presretna sam zbog vas, budite i dalje s nama i javljajte nam vase najljepše trenutke..
Ja sam ovaj ciklus bila na folikulometriji, no mislim da nije doslo do T, imam lagano smeckarenje vec par dana i imam filing da M dolazi.. Ginekolog je rekao da bi bilo dobro dolaziti nekoliko mjeseci da vidimo sto se događa, tako da cu i ovaj ciklus otici, ipak se malo bolje osjećam kad znam kad mi je tocno O..
Luki draga nasa, svi mislimo na tebe, budi jaka, poslije kise dolazi sunce..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
I slazem se da bi bilo puno bolje kad bi ovo bilo putem aplikacije, svi bi bili aktivniji kad bi bilo preglednije, uđeš u poruke brzo, pa obavijesti...odlicna ideja!
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Možda da pošaljemo poruku u redakciju, pa neka oni azuriraju klokanicu, ha??
Cure ovo vam je odlicna ideja za obavjesti :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Vecer! Malo zatisje ovdje?
Sutra pregled, jedva cekam! Uvijek sam se uzasavala tih pregleda ali sada jedva cekam uzv. Sutra cu radit i bris na streptokok, samo se nadam da necu dugo cekati!
Kako ste vi curke? Ima novosti?
Ivcy,
Javi kako je prošlo na pregledu.
Kod mene nis novo, pratim O trakicama, dns mi je 11 dc i nista jos.
Prošli mjesec mi je bila pozitivna 13 dc, znaci O je bila ili taj dan ili 14 dc, jer sam M dobila na 27 dana.
Nadam se da ce ovaj mj.upaliti.
Iako sam sad bila na jednom putu, i nisam se testirala 9 dc, pa se bojim da mi nije kojim slucajem bila O tada, a ponijela sam sa sobom te trakice, ali jednostavno nisam stigla piškiti na nju.
A i opet sam bolesna, kako radim s djecom svako malo nesto poberem. A izbjegavam uzimanje bilo kakvih tableta i kapi za nos da ne bi nesto otežalo začeću ili sl.
Znam da sam malo luda, ali ovaj put želim " stvoriti idealne uvjete " da budem 100 posto sigurna da nisam za ja nis kriva ...:/
Ne pijem ni alkohol ni kavu s kofeinom.
Nadam se da ce ovaj mj.upaliti :)
Joj mono drzim fige da upali!
Nemoj niti piskiti, samo zaskoci muza/decka i udri! Drzim fige!!
Ja procurila na 17 dc pao mi tlak i toliko mi lose bilo da sam molila boga da me uzme da me uzme da ne patim.
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji