Pozz curke!
Naravno da cu vam javljati sve zivo i docekivat s vama nove bebice!!
M.girl,
Hvala, nisam jos stigla prouciti tu macu prah ali budem.
Jagoda,
Mislim da su oni super s djecom, tako da vjerujem da ce se i oni veseliti.
Pozdrav mame , mjesecnicu sam trebala dobiti u četvrtak 29. Dan ciklusa još nije došla, u ponedeljak popodne sam radila test clear blue i pokazao je negativno, a vec par dana me malo po malo bole jajnici. Da li da ponovim test ujutro? Da napomonem imam himen i ginekologica je rekla da ja uz himen mogu zanjeti da on ne stiti od trudnoce
Beba2612
Monooo..
Bas zato sto smo sve stalno u nekoj frci i strci... zato sam i rekla kako bi bilo idealno da ima neka app za mob koja daje obavijesti kad dođe neka poruka... jer bude mi žao .. ali tek u ovo doba ja stignem sjesti i natipkati jednu poruku dnevno i to je to.. mislim da bi se onako puno vise tipkale... bilo bi zivlje i zabavnije... ;) mogle smo nesto patentirati... 🙊
Kod mene za sada sve ok... sve po starom... nikakvih promjena...
Ljubiiiim 😙😙
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Curke, evo jutros je bio moj prvi susret s macom :)
Otopila sam čajnu žličicu praha u pola čaše vode i skoro se ispovračala koliko je odvratno. Popila sam ja to, ali sam bila još 10min iznad školjke jer mi se želudac dizao. Ne znam kako ću se natjerati to piti, al pretrpit ću. Dok moj muž kaže da je njemu odlično, tako da.. :)
Noa 💙
Ej!
m.girl6... probaj staviti u jogurt, pa iskombiniraj sa chia sjemenkama koje si kupila, ili složi sok pa stavi macu... :) i možda bolje da je tebi odvratno, a mužu fino... jer sebe budeš natjerala, a ove naše muške je malo teže... (bar je tak u mom slučaju)... :P
Ja evo pijem čaj od vrkute i stolisnika...u 600 ml stavim 2 čajne žličice vrkute i 1 žličicu stolisnika... i pijem cijeli dan po malo :) i baš mi je fino!
Ej draga :)
U pravu si, s njima je malo teže :P.
Njemu sam složila u sok, tak mi je reko i super mu je bilo. Probat ću sutra ujutro i chia sjemenke i macu kombinirati u mlijeko. Ajme koja to bude kombinacija, hehe
Nema veze, sve za bebača
Super za čaj, samo si pijuckaj ne može ti odmoći.
A kaj tvoj dragi pije? Isto čaj?
Noa 💙
Da, probaj tako... bude sutra bolje :)
Tako je, sve za bebača!
Moj dragi za sada ništa ne pije, osim kaj jačamo imunitet zajedno sa tibetanskom gljivom i limunom svako jutro :)
Iskreno vjerujem i nadam se da je sve ok s nama, ali vjerojatno treba proći vremena... nije bez razloga da je do godine dana pokušavanja normalno!
Sortiraj odgovore
Najstariji