Ella, čestitam :)))
Mono, čitala sam negdje da je cura ostala trudna jako brzo kako je počela piti macu,a ništa joj prije nije pomagalo.
Pročitaj..
Čini mi se super,a sad ćemo vidjeti. Stiglo mi je danas u ljekarnu i od sutra ćemo ga krenuti piti svako jutro.
Jača libido i potenciju
Konzumacija mace, pokazala su istraživanja, ima pozitivne učinke na probleme s plodnošću kod muškaraca.
Prema studiji Peruanskog sveučilišta Cayetano Heredia, potvrđeno je da maca povoljno utječe naproizvodnju spermija te povećava volumen sjemena.
Maca je djelotvorna i u liječenju problema s libidom i poremećaja erekcije te je mnogi stoga nazivaju i "prirodnom Viagrom".
Noa 💙
Elle cestitaaam 😍😍😍
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ella
Čestitaaam...🎉🎉🎉🎉🎉
Cure tko je sljedeći?
Ivcy
Drago mi je da je sve ok... još samo maaaalo i gotova siii.... javljaj nam se da budemo u tijeku...
Žao mi je samo što nema neka aplikacija za mob pa da dolaze obavijesti kad ima novih poruka... tako bi češće mogla pratiti sve...
Mono
Neko se s nečim bori... ti sa psićem... haha... jesi mi inače ok?
Cure... što se tiče tih prahova i čajića nemam iskustva s tim uopće.. prvi puta ostala trudna od prve... a sad... nisam sigurna ni da li pokušavam... 🙈
Mislim... pokušavam naravno... ali tek smo ovaj mj počeli.. tako da... tek ćemo vidjeti...
Nego... tko li nam je sljedeći sa plusićem... 😙😙😙😙😙
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Hehe nadam se da će biti barem jedna s plusićem ovaj mj,dacolina. :))
Mono,
ja sam uzela 150g za 60kn, neki koštaju i preko 200kn al mislim da nema potrebe za skupljim. Meni je u našoj ljekarni naručila jer nisu imali,ali imaš i u bio bio trgovinama pa možeš preko neta naručiti.
Noa 💙
Ella,
čestitam na plusiću... i želim ti najuredniju i školsku trudnoću. :)
Ivcy,
super da je sve ok i da se privodi polako kraju... još malo! Sretno :)
Ja sam jučer kupila čaj od vrkute, stolisnik sam imala doma pa ih od danas kombiniram ... ne vjerujem da će mi odmoći :) složim si dozu od pola litre za posao i sada pijuckam :)
Žene drage, svima puno sreće ovaj mjesec :)
Dacolina,
Evo radno :( po cijele dane sam vani :) jedva da stignem ovdje doći.
Evo sad ponovno jurim za sat i pol...ti?? Ima sto novo??
Trnoružica,
Žao mi jeeee :( jojjj, grozno, ne znam sto bi ti rekla.
Možda si vec napisala, ali sam zabb, sorry, koje mutacije imaš?? Jesi uzimala andol??
Gdje idees na kiretažu sutra?
Radila sam kariogram, oboje, ali jos nisu gotovi nalazi. Rekli su da zna potrajati.
Ugl.sto se tice kromosomskih gresaka, bilo bi dobro da uzmeš uputnicu za kariogram ploda danas od svog gin. Naime, tu pretragu rade samo u Petrovoj, pa sad ne znam da li si uopće iz Zg. S tom uputnicom oni uzorak ploda šalju na Rebro, citogenetski lab i iz te pretrage se može vidjeti da li je kod ploda došli do kromosomske greske. Makar je tvoj i od tvog muža kariogram u redu, postoji opet mogucnost da prilikom djeljena kromosoma i stanica, nesto se krivo podijeli i dođe do greške i najcesce tijelo to samo odbacuje. Mislim da kod tebe to nije stvar, jer se to može dogoditi jedanput, dvaput rijetko, ali 4 puta bas....hm....koji si tjedan bila? Od kad si počela s heparinom?
Da li si vadila LAC, ACA?
Da li si radila histeropkopiju da se vide nekakve anomalije maternice ili pregrade?
U kojim tj.su bili prošli spontani??
Sortiraj odgovore
Najstariji