Evo žene moje radila Geratherm test za trudnocu i pozitivan jeeeee!! pusaaaa
Evo žene moje radila Geratherm test za trudnocu i pozitivan jeeeee!!pusaaaa
Čestitam :) :) :)
Evo žene moje radila Geratherm test za trudnocu i pozitivan jeeeee!!pusaaaa
Cestitam!!
Sad uzivaj u trudnoci i cuvaj se! Zelim ti urednu i skolsku trudnocu!
Ja sam evo danas bila na pregledu u bolnici (35+5), ctg mi je ocitavao nekakve trudice ali ih ja nisam osjetila, vadila krv za testove senzibilizacije i tako. Sljedeci utorak opet na kontrolu, tada ce mi radit bris na bhsb (uzasno me strah ishoda) , uzv, ctg i vag.pregled! Uglavnom blizimo se kraju!

ek
Curke, krv na gaćicama... Jel to implantacijsko?! Ili??? Ovulacija je bila u nedjelju i ponedjeljak, a odnosi petak, nedjelja i ponedjeljak (zaigrali se, haha)
Bornastra,
Žao mi je radi M, slijed mjesec h akciju :)
Ella, ajmeeeeee, pa čestitam!!!!! Želim da sve prođe u redu :) javljaj nam !!!!!!!
Wannababy,
Nemam pojma oko tih bolnih grudi. Hm....vjerovatno nije nista.
Bella i cure,
Ja mislim da se na ovoj klokanici ne može poslati privatna poruka, da li sam u pravu??
Imam psa mjesanca, bernski planinski i cane corso, 15 mjeseci ima.
Nema problema s ostavljanjem i ne radi inace nesto iz inata, nikad nije pojeo namjestaj ili sl.ali te male stvari koje nađe, pojede...ugl.nema nikakvih simptoma da se nesto zbiva s tim staklom, nadam se da ce tako i ostati.
Ja se sutra spremam kupiti vrkutu i marulju.
Što je to maca prah??
Ivcy,
Ajmee, blizi se termin :))

Jagoda,
Mislim da nije implatacijsko, vjerovatno je ovulacijsko krvarenje, zna se dogoditi. Prerano je za implatacijsko.
Jagoda,
Mislim da nije implatacijsko, vjerovatno je ovulacijsko krvarenje, zna se dogoditi. Prerano je za implatacijsko.
Ok, a jel me to treba zabrinjavati s obzirom da mi je prvi put da se to pojavilo?
I da, ja imam isto cane corsa, curke već 4god :)

Ella, čestitam :)))
Mono, čitala sam negdje da je cura ostala trudna jako brzo kako je počela piti macu,a ništa joj prije nije pomagalo.
Pročitaj..
Čini mi se super,a sad ćemo vidjeti. Stiglo mi je danas u ljekarnu i od sutra ćemo ga krenuti piti svako jutro.
Jača libido i potenciju
Konzumacija mace, pokazala su istraživanja, ima pozitivne učinke na probleme s plodnošću kod muškaraca.
Prema studiji Peruanskog sveučilišta Cayetano Heredia, potvrđeno je da maca povoljno utječe naproizvodnju spermija te povećava volumen sjemena.
Maca je djelotvorna i u liječenju problema s libidom i poremećaja erekcije te je mnogi stoga nazivaju i "prirodnom Viagrom".

Noa 💙
Elle cestitaaam 😍😍😍
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ella
Čestitaaam...🎉🎉🎉🎉🎉
Cure tko je sljedeći?
Ivcy
Drago mi je da je sve ok... još samo maaaalo i gotova siii.... javljaj nam se da budemo u tijeku...
Žao mi je samo što nema neka aplikacija za mob pa da dolaze obavijesti kad ima novih poruka... tako bi češće mogla pratiti sve...
Mono
Neko se s nečim bori... ti sa psićem... haha... jesi mi inače ok?
Cure... što se tiče tih prahova i čajića nemam iskustva s tim uopće.. prvi puta ostala trudna od prve... a sad... nisam sigurna ni da li pokušavam... 🙈
Mislim... pokušavam naravno... ali tek smo ovaj mj počeli.. tako da... tek ćemo vidjeti...
Nego... tko li nam je sljedeći sa plusićem... 😙😙😙😙😙
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji