I meni je baš drago :) Daaa, što se možemo jedna drugoj pojadati i požaliti jer nas muče isti problemi i brige.
Baš kao što si i napisala, uvijek si misliš da drugima ide sve glatko kaj se tiče bebe i da se moraš samo ti pomučiti, a ustvari su stvari potpuno drugačije. Ma bit će sve ok :)
Ja ti ne pijem ništa od čajeva,samo ove obične. Jedino sam počela koristiti puno meda u zadnje vrijeme zbog imuniteta jer mi je inače u komi. Da, i ja sam čitala za vrkutu i stolisnik, ali osobno mislim da su dosta jaki. Isto ne bi htjela da mi se još menga sporemeti..
Za sad taj prenatal i isčekujem macu :))
Opet mislim da nije pak ni dobro sve konzumirati, da ne budu ti svi proizvodi jedan drugog "kočili".
Nisam pametna, curke ostale kaj vi kažete?
Noa 💙
Ja sam pila vrkutu jako dugo, skoro godinu dana, i nisam primjetila baš ništa. Niti poboljšanje, a niti nešto loše. Baš mi niš nije pomoglo...
Sto se tice priprema za bebu, tu ne mogu nista pametno pisati kad nam je, izgleda, uletilo iz prve (cekam potvrdu od dr, do onda kao da ne vjerujem) a sto se tice mace, pisala sam ti da je meni pomogla.. Doduse, pila sam ju zbog drugih stvari, ali opet, hormoni su bili u pitanju. I meni je bila fina
vjerojatno to vise od nikog neces cut
Evo žene moje radila Geratherm test za trudnocu i pozitivan jeeeee!! pusaaaa
ek
Curke, krv na gaćicama... Jel to implantacijsko?! Ili??? Ovulacija je bila u nedjelju i ponedjeljak, a odnosi petak, nedjelja i ponedjeljak (zaigrali se, haha)
Bornastra,
Žao mi je radi M, slijed mjesec h akciju :)
Ella, ajmeeeeee, pa čestitam!!!!! Želim da sve prođe u redu :) javljaj nam !!!!!!!
Wannababy,
Nemam pojma oko tih bolnih grudi. Hm....vjerovatno nije nista.
Bella i cure,
Ja mislim da se na ovoj klokanici ne može poslati privatna poruka, da li sam u pravu??
Imam psa mjesanca, bernski planinski i cane corso, 15 mjeseci ima.
Nema problema s ostavljanjem i ne radi inace nesto iz inata, nikad nije pojeo namjestaj ili sl.ali te male stvari koje nađe, pojede...ugl.nema nikakvih simptoma da se nesto zbiva s tim staklom, nadam se da ce tako i ostati.
Ja se sutra spremam kupiti vrkutu i marulju.
Što je to maca prah??
Ivcy,
Ajmee, blizi se termin :))
Jagoda,
Mislim da nije implatacijsko, vjerovatno je ovulacijsko krvarenje, zna se dogoditi. Prerano je za implatacijsko.
Sortiraj odgovore
Najstariji