Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m.girl6
    11. Listopad 2016. 12:17

I meni je baš drago :) Daaa, što se možemo jedna drugoj pojadati i požaliti jer nas muče isti problemi i brige. 
    Baš kao što si i napisala, uvijek si misliš da drugima ide sve glatko kaj se tiče bebe i da se moraš samo ti pomučiti, a ustvari su stvari potpuno drugačije. Ma bit će sve ok :)

Ja ti ne pijem ništa od čajeva,samo ove obične. Jedino sam počela koristiti puno meda u zadnje vrijeme zbog imuniteta jer mi je inače u komi. Da, i ja sam čitala za vrkutu i stolisnik, ali osobno mislim da su dosta jaki. Isto ne bi htjela da mi se još menga sporemeti..
    Za sad taj prenatal i isčekujem macu :))
    Opet mislim da nije pak ni dobro sve konzumirati, da ne budu ti svi proizvodi jedan drugog "kočili". 
    Nisam pametna, curke ostale kaj vi kažete?

Noa 💙

_bella4_
    11. Listopad 2016. 12:19

Ja sam pila vrkutu jako dugo, skoro godinu dana, i nisam primjetila baš ništa. Niti poboljšanje, a niti nešto loše. Baš mi niš nije pomoglo...

LlamaFace
    11. Listopad 2016. 14:44

Sto se tice priprema za bebu, tu ne mogu nista pametno pisati kad nam je, izgleda, uletilo iz prve (cekam potvrdu od dr, do onda kao da ne vjerujem)  a sto se tice mace, pisala sam ti da je meni pomogla.. Doduse, pila sam ju zbog drugih stvari, ali opet, hormoni su bili u pitanju. I meni je bila fina  vjerojatno to vise od nikog neces cut

ella31
    11. Listopad 2016. 17:04

Evo žene moje radila Geratherm test za trudnocu i pozitivan jeeeee!!  pusaaaa

ek

Jagoda1
    11. Listopad 2016. 18:38

Curke, krv na gaćicama... Jel to implantacijsko?! Ili???  Ovulacija je bila u nedjelju i ponedjeljak, a odnosi petak, nedjelja i ponedjeljak (zaigrali se, haha)

mono1111
    11. Listopad 2016. 20:38

Bornastra,
    Žao mi je radi M,  slijed mjesec h akciju :)

Ella, ajmeeeeee, pa čestitam!!!!! Želim da sve prođe u redu :) javljaj nam !!!!!!!

Wannababy,
    Nemam pojma oko tih bolnih grudi. Hm....vjerovatno nije nista.

Bella i cure,
    Ja mislim da se na ovoj klokanici ne može poslati privatna poruka, da li sam u pravu??

Imam psa mjesanca, bernski planinski i cane corso, 15 mjeseci ima.
    Nema problema s ostavljanjem i ne radi inace nesto iz inata, nikad nije pojeo namjestaj ili sl.ali te male stvari koje nađe, pojede...ugl.nema nikakvih simptoma da se nesto zbiva s tim staklom, nadam se da ce tako i ostati.

Ja se sutra spremam kupiti vrkutu i marulju.
    Što je to maca prah??

Ivcy,
    Ajmee, blizi se termin :))

mono1111
    11. Listopad 2016. 20:39

Jagoda,

Mislim da nije implatacijsko, vjerovatno je ovulacijsko krvarenje, zna se dogoditi. Prerano je za implatacijsko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.