Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    10. Listopad 2016. 17:22

Jagoda bok,
    Ja koristim LH trakice, da, moguce je dva dana imati trakixu pozitivnu, meni je tako bilo jednom. Da li ti je onda treci dan bila negativna??
    Ja ne koristim folnu, nego folat, ali mislim da ti ti simptomi nemaju nikakve veze s T. Možda je uspjelo ovaj mj!!!!!
    Držim fige.

Liamaface,
    Već si trebala poceti s folnom ! Obavezno ju kupi. Folna je dovoljna u prvom tromjesecju pa ti u pravilu nikakvi vitamini ne trebaju dodatno. Jedino ako ti bas želis nesto.

Ella,
    Ma mogla si vec napraviti test, hocu reci da bi ti pokazao...ali možeš tako i pricekati pa vidi da li ce doći M.

LlamaFace
    10. Listopad 2016. 18:14

Jagoda, okej ti je ta folna? Nemas nikakve smetnje od nje? Ja ne mogu vjerovat onda da je meni tak lose sjedala :( sad se bojim da ce mi tak bit koju god drugu da uzmem

Jagoda1
    10. Listopad 2016. 18:45

Stvarno mi je ok. Ništa nemam osim onog što sam prije navela - da su mi se grudi malo povećale,  nemam više stari PMS što sam prije imala (bolovi, bolne grudi, želja za slatkim...)  i sl. No neznam jel baš to sve od toga

mono1111
    10. Listopad 2016. 22:14

Cure,
    Imate li vi pse doma ili neke životinje ??
    Jojjj, ja muku mucim sa psom.
    Dakle, dns dođem s posla oko pola 8, i izvedem ga odmah van s vrata, i dođemo doma kad imam sto vidjeti...čaša je razbijena i komadići stakla su razneseni po cijelom stanu !!!!! I na kaucu, i u hodniku, svugdje....i jeo je naravno, sigurna sam jer je ne znam kolilo stvati vec pojeo. I zovem veta i kaže da ga pratim, da mu dajem parafinsko ulje i palentu, veliku kolicinu da se to kao obloži.
    Mislim znam da ovo nema veze s temom :/ ali morala sam napisati.
    Uvijek nesto s njim, i onda se brinem danima....

_bella4_
    11. Listopad 2016. 09:48

mono1111

Cure,
    Imate li vi pse doma ili neke životinje ??
    Jojjj, ja muku mucim sa psom.
    Dakle, dns dođem s posla oko pola 8, i izvedem ga odmah van s vrata, i dođemo doma kad imam sto vidjeti…čaša je razbijena i komadići stakla su razneseni po cijelom stanu !!!!! I na kaucu, i u hodniku, svugdje….i jeo je naravno, sigurna sam jer je ne znam kolilo stvati vec pojeo. I zovem veta i kaže da ga pratim, da mu dajem parafinsko ulje i palentu, veliku kolicinu da se to kao obloži.
    Mislim znam da ovo nema veze s temom :/ ali morala sam napisati.
    Uvijek nesto s njim, i onda se brinem danima….

Koja pasmina i koliko je star? Ja imam curku 4 godine. Sama je doma i po 9-10 sati, a nekada i više ako duže radim. Nikada ništa nije napravila, mirna je i dobra, poslušna. Ona samo spava većinom kad nas nema. Ako hoćeš, možemo se prebacitiu poruke, da ovdje ne "trujemo" temu! :D

• saandricaa1010
    10. Listopad 2016. 22:52

Dobar dan. Imam jedan problem. Zadnju menstruaciju imala sam 7.9.2016,juce sam radila 2 testa za trudnocu bila su pozitivna. Medjutim,kad sam isla danas na ultrazvuk rekao mi je da se nista ne vidi,i da vadim krv sutra. Jako se brinem. Da li je moguce da i jedan i drugi test pokazu lazno ? Hvala unapred.

mono1111
    10. Listopad 2016. 23:03

Sandrica,
    Mislim da sam ti vec odg.na nekoj drugoj temi,.ali mislim da nisu testovi lažno pozitivni kod tebe. Bili bi možda da si uzimala neku terapiju koji mogu dovesti do rasta hcg.
    Jos ne rano, kad odesnna prvi pregled, za nekih cca dva tj, sve bi se trebalo vidjeti, i plod i srce :)

wannababysomuch
    10. Listopad 2016. 23:25

Mono napisala sam ti za psa al mi se obrisalo sve pa sam ljuta uff haha znaci kao ljubiteljica i vlasnica bebe jedne takve  upoznata sam s tim da ako im ne pruzis u nekom trenutku pozornost oni ucine sve da ju dobiju il ak su usamljeni.. a isto tako ako je promjena vremena.. moj je danas stalno spavao, ovisi i kakva je pasmina, onda sam ga budila pa se naljuti haha.. bas su smjesni ti dlakavci.. 

I pitanje za sve ako netko zna.. dakle m mi je bila prije 12 dana i neko smeckarenje prije toga.. i sad grudi su me bolile i prije m i za vrijeme.. no medutim to se nastavilo do dana danasnjeg.. znaci dotaknut ih nemogu.. zasto je to tako? Jel nekoja upoznata s tim?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

m.girl6
    11. Listopad 2016. 09:11

Naravno da maca praha nema kod nas u ljekarni, ali sam ga zato naručila i doći će kroz par dana. Baš se veselim :)
    Prenatal sam počela piti od jučer i čak sam kupila i chia sjemenke i to počela jesti za doručak uz pahuljice, kao jako su zdrave i imaju sve potrebne vitamine..

Bornastra, meni je čudno zašto su mi bolovi tako jaki, ali mi nikada ni jedna ginekologinja nije rekla da imam zavaljenu maternicu. Mislim da nije normalno da me toliko boli taj prvi dan, još uz to me i noge "ubijaju", do koljena me sve boli. :(
    Godinama sam pila yasmin i bilo mi je ok, ali sam ga prestala konzumirati početkom godine, pa mi je zato sad tako grozno..

Noa 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI