Sandrica,
Mislim da sam ti vec odg.na nekoj drugoj temi,.ali mislim da nisu testovi lažno pozitivni kod tebe. Bili bi možda da si uzimala neku terapiju koji mogu dovesti do rasta hcg.
Jos ne rano, kad odesnna prvi pregled, za nekih cca dva tj, sve bi se trebalo vidjeti, i plod i srce :)
Mono napisala sam ti za psa al mi se obrisalo sve pa sam ljuta uff haha znaci kao ljubiteljica i vlasnica bebe jedne takve upoznata sam s tim da ako im ne pruzis u nekom trenutku pozornost oni ucine sve da ju dobiju il ak su usamljeni.. a isto tako ako je promjena vremena.. moj je danas stalno spavao, ovisi i kakva je pasmina, onda sam ga budila pa se naljuti haha.. bas su smjesni ti dlakavci..
I pitanje za sve ako netko zna.. dakle m mi je bila prije 12 dana i neko smeckarenje prije toga.. i sad grudi su me bolile i prije m i za vrijeme.. no medutim to se nastavilo do dana danasnjeg.. znaci dotaknut ih nemogu.. zasto je to tako? Jel nekoja upoznata s tim?
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Naravno da maca praha nema kod nas u ljekarni, ali sam ga zato naručila i doći će kroz par dana. Baš se veselim :)
Prenatal sam počela piti od jučer i čak sam kupila i chia sjemenke i to počela jesti za doručak uz pahuljice, kao jako su zdrave i imaju sve potrebne vitamine..
Bornastra, meni je čudno zašto su mi bolovi tako jaki, ali mi nikada ni jedna ginekologinja nije rekla da imam zavaljenu maternicu. Mislim da nije normalno da me toliko boli taj prvi dan, još uz to me i noge "ubijaju", do koljena me sve boli. :(
Godinama sam pila yasmin i bilo mi je ok, ali sam ga prestala konzumirati početkom godine, pa mi je zato sad tako grozno..
Noa 💙
Pozdrav drage moje...
Stigla i moja m... :( osjetila već jučer navečer da će doći, morala i tabletu popiti...
Četvrti mjesec pokušavanja i nažalost i ovaj mjesec bez uspjeha... no, nećemo očajavati, plodni dani nastupaju kroz 10-ak dana... nova ovulacija- nova prilika... :)
m.girl6,
nikada nisam pila nikakve tablete, menga mi je uvijek bila čista i redovna... osim tih bolova prvi dan, ali to se preživi... Da, tvoji bolovi su sigurno zbog prestanka uzimanja tableta...
Mono1111 imam i ja psa starog godinu i 4 mjeseca.Zlatni retriver.Radio nam je nereda u pocetku kad je bio beba.Sad ne vise.To su faze mora to proc.Al moj je razmazen.Ako nije sva pozornost na njemu sjest ce pored tebe glavom se gurat doslovno pod ruku..pratit ce te u stopu xD strasno nesto.Neki dan mi zalegao na trbuh glavom i ne da se.Neznam dal postoji mogucnost da pas osjeti bebu unutra ..ili je prerano..Uglavnom malo se pribojavam kaj ce bit kad rodim
nekako cu morat dijelit paznju hahaha
Bornastra, draga, žao mi je što je i tebi stigla m :(, ali nemoj očajavati.
Idemo dalje sve skupa u nove akcije i pokušavanja, možda nam se ovaj mjesec sreća osmjehne, nikad ne znamo. Samo moramo biti pozitivne i što manje razmišljati negativno (koliko je god to moguće)
Nemoj brojiti mjesece pokušavanja, samo ćeš se bedirati. Ja kažem mužu kak bi baš super bilo da za godišnjicu braka dobijemo svoj poklončić, našu bebu, ali ne možeš baš sve isplanirati u životu. Tako da ništa od "poklona" u mjesecu lipnju 2017. ali možda mjesec iza bude :))
Da, moji bolovi su zbog toga što sam prestala uzimati yasmin. Nakljukam se sa ibuprufenima, jer mi samo od njih i prestanu bolovi koji su užasni :(
Noa 💙
m.girl6,
ne očajavam. I baš kako kažeš, možda bolje ne brojati mjesece pokušavanja. Do Nove godine bude ovako, ali ako ne uspijemo do tada, krenut ćemo na pretrage, baš kao što si i ti jednom prilikom napisala.
Hehe, onda imamo i isti mjesec godišnjicu :)
Da, tako je. Ako do kraja godine se ništa ne promjeni, idemo na daljnje pretrage. Makar sam čula da je normalno da par do godine dana pokušava dobiti dijete. Al ne želimo čekati dalje, nek nas obrade za svaki slučaj.
Hehe ma nemoj me zezat? :)) Dobijemo isti dan mengu u 9.mj, zajedno smo u narančastome i još imamo i isti mj godišnjicu. Ne mogu vjerovati kak se to sve poklopilo
Noa 💙
Hehe, niti ja :) Ali baš mi je drago... i baš mi je super mi je što se možemo mi "žemske" tipkati :)
Da, i ja sam čitala da je do godine dana normalno, tako da ne očajavam... Ali uvijek si misliš da se to događa nekome drugome. No, biti će sve super :)
Piješ kakve čajeve? Ostale curke?
Ja baš čitam malo o vrkuti... jer sam naletila u dm-u na eko kapsule i čaj... a stolisnik imam doma i stoji mi, a također čitam da je i on dobar u kombinaciji sa vrkutom...
Nebi htjela nešto uzimati na svoju ruku, pogotovo jer imam uredne cikluse, ali opet bi probala na prirodan način pomoći organizmu...
Sortiraj odgovore
Najstariji