Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    10. Listopad 2016. 13:54

m.girl 6, 
    žao mi je zbog bolova, ali te u potpunosti razumijem jer mi je i samoj tako. Kako koji mjesec, ali čim krene m jaki bolovi, pijem po par tableta da stane... i nakon tog prvog dana je super. Ali to je radi moje zavaljene maternice, kao maternica se treba više "potruditi" da krv istisne...
    Da... moje bolne grudi su jedini simptom... za koji i ja mislim da je zbog menstruacije... ali, dok je nama ja se nadam... :)

Jagoda1, 
    dobrodošla! I tebi fige za što brži plusić :)
    Ne koristim lh trakice pa nemam saznanja o tome, ali što se tiče folne kiseline- ja sam ovaj mjesec počela piti od Almage Prenetal Omega3+... od nuspojava ništa spektakularno, jedan dan imam energije, drugi dan malo manje i tako u krug... Ali nadam se da mom tijelu rade dobru stvar... :)

Jagoda1
    10. Listopad 2016. 14:02

Hvala na dobrodošlici :)  pitala sam to jer sam primijetila neke promjene. Npr. Klasični PMS koji sam imala prije uzimanja folne nema-nema bolova , plakanja na reklame, želje za slatkim i sl, grudi ne bole ko prije ali su mi dobro narasle (hahaha, na to se neću zaliti). I sad neznam jel do toga ili nešto dr. Prošli mj me baš sve rastužilo, jer je sve išlo onako kako treba, gospodična je lijepo kasnila i s obzirom da nemam nikakve simptome više koji najavljuju dolazak M nisam ništa ni sumnjala, pustila da prođe par dana i taman kad sam krenula napraviti test eto nje :(  nadam se da će ovaj mj biti bolje :)  želim to svima :)

bornastra
    10. Listopad 2016. 14:08

Jagoda1,

koju folnu piješ?
    Da bar meni grudi narastu zbog toga, hehe... :) to baš ne primjećujem... :) pa iako su malo, prije svake m im dobroooo osjetim!

LlamaFace
    10. Listopad 2016. 16:25

Ja upravo zvala ginosicu i narucila me za 3.11.(prvi pregled), do onda bi se vec sve trebalo debelo vidjeti, jel da? Zadnja m je bila 07.09. I razmisljam o nekom kombu folna+vitamini, ali ne znam koje da uzmem jer sam probala s folnom od natural wealtha i skoro su mi oci ispale od mucnine i grceva :(

mono1111
    10. Listopad 2016. 17:22

Jagoda bok,
    Ja koristim LH trakice, da, moguce je dva dana imati trakixu pozitivnu, meni je tako bilo jednom. Da li ti je onda treci dan bila negativna??
    Ja ne koristim folnu, nego folat, ali mislim da ti ti simptomi nemaju nikakve veze s T. Možda je uspjelo ovaj mj!!!!!
    Držim fige.

Liamaface,
    Već si trebala poceti s folnom ! Obavezno ju kupi. Folna je dovoljna u prvom tromjesecju pa ti u pravilu nikakvi vitamini ne trebaju dodatno. Jedino ako ti bas želis nesto.

Ella,
    Ma mogla si vec napraviti test, hocu reci da bi ti pokazao...ali možeš tako i pricekati pa vidi da li ce doći M.

LlamaFace
    10. Listopad 2016. 18:14

Jagoda, okej ti je ta folna? Nemas nikakve smetnje od nje? Ja ne mogu vjerovat onda da je meni tak lose sjedala :( sad se bojim da ce mi tak bit koju god drugu da uzmem

mono1111
    10. Listopad 2016. 22:14

Cure,
    Imate li vi pse doma ili neke životinje ??
    Jojjj, ja muku mucim sa psom.
    Dakle, dns dođem s posla oko pola 8, i izvedem ga odmah van s vrata, i dođemo doma kad imam sto vidjeti...čaša je razbijena i komadići stakla su razneseni po cijelom stanu !!!!! I na kaucu, i u hodniku, svugdje....i jeo je naravno, sigurna sam jer je ne znam kolilo stvati vec pojeo. I zovem veta i kaže da ga pratim, da mu dajem parafinsko ulje i palentu, veliku kolicinu da se to kao obloži.
    Mislim znam da ovo nema veze s temom :/ ali morala sam napisati.
    Uvijek nesto s njim, i onda se brinem danima....

• saandricaa1010
    10. Listopad 2016. 22:52

Dobar dan. Imam jedan problem. Zadnju menstruaciju imala sam 7.9.2016,juce sam radila 2 testa za trudnocu bila su pozitivna. Medjutim,kad sam isla danas na ultrazvuk rekao mi je da se nista ne vidi,i da vadim krv sutra. Jako se brinem. Da li je moguce da i jedan i drugi test pokazu lazno ? Hvala unapred.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.