Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    09. Listopad 2016. 19:40

Ej drage moje...

m.girl6, moje menstruacije još danas nema, ali ju očekujem sutra, prekosutra najkasnije... Iako bi najviše od svega voljela da ona ipak ne dođe, ali ako sam i prije napisala, osim boooolnih grudi (koje imam svaki mjesec, ovisi samo o intenzitetu, ovaj put stvarno jakoo bole) nemam drugih simptoma... tu i tamo osjetim lijevi jajnik, ali to je to...
    Javljaj kakav je maca prah :) 

ella, radi test!! Nije prerano... držim fige za veliki plusić :)

Svim ostalim curkama želim najplodniji i uspješan listopad :)

_bella4_
    09. Listopad 2016. 19:43

Hvala draga bornastra! Također i tebi puno sreće želim, kao i svim curama!

LuKi5
    09. Listopad 2016. 20:45

Mono, sretno i tebi na pretragama, bolje da znate na cemu ste nego da se kasnije mislite ako je nedaj boze nesto kako ne bi trebalo biti, da je bar uoceno ranije. Vjerujem da ti muz i nije bas najsretniji sto mora raditi spermiogram, nadam se da ces se uspiti nekako snaci kod transporta, pod pazuh i voziti auto, nemoguca misija. 

Disharmonicni razvoj je sirok pojam i u biti u njega spada vise tih poremecaja i razvojnih odstupanja.Govori samo da se neskladno razvija u razvojnim tockama, on je nadprosjecno inteligentan, motorika mu ne prati inteligenciju, emocionalno se sporije razvija jer se zbog toga sve zacahuruje i povlaci u sebe i rijetko kad suraduje, uglavnom, nesklad u razvoju zbog kojeg ima ispade koji su van njegove kontrole, stereotipije, ljuljanje, samoozljedivanje itd. Sad, sutra cemo viditi sto kaze psiholog, a 28. ide na snimanje mozga i nakon toga cemo dobiti termin za neuropedijatra. Danas smo morali otici iz parka niti 5 minuta nakon sto smo dosli jer mu je toliko trebalo da dode u autoagresiju. Na dane zna biti super suradljiv, ali u sekundi se promijeni i mice dalje od svih.

14.06.2014. L ♥

mono1111
    09. Listopad 2016. 22:32

M.girl, 
    Zabb sam gore napisati, žao mi je radi M :( 
    Doći će slijed.najplodniji mjesec svima nama pa se nadamo tada.
    Vidim čak da su nam se više manje i ciklusi uskladili, pa cemo pratiti :)

Luki,
    Kad to napravimo, nemamo vise sto raditi od pretraga, sve smo napravili...
    Sretno s Lukiem i svim pretragama...nadam se da ce ti ovaj put dr.nesto pametno, novo reci.

A svim ostalim curama sretnooo, da li ste vi u iscekivanju ( ne iscekivanju ) M uskoro??

_bella4_
    09. Listopad 2016. 22:55

Ja uskoro očekujem ovulaciju! Za neka 3-4 dana! :D

Dacolina
    09. Listopad 2016. 23:56

Pozdrav curkice...  
    Ella
    Što čekaš sa testom? Bit će da smo sve mi nestrpljivije od tebe... haha

Mono
    Nije me bilo 2 dana pa ne mogu upratiti sve... kad ides na pretrage...? 
    Meni je današ 21.dc pa imam još do nadanja... ;) 

A svim curama (pa i sebi :)) želim puno plusića... baš bi me lijepo moglo iznenaditi do rođoša :D

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

LadyTajchy
    10. Listopad 2016. 09:19

Drage mamice i koje to žele biti... Imam sina od peta godina.. sve mi je na svijetu.. ali već 4 godine pokušavamo imati drugu bebu..ali ne ide.... imala sam 3 spontana i strah me je jako opet ostati trudna ali jaako to želim.. i dalje pokušavamo ali nikako uspjeti.. a i kad uspijemo dogodi se ono najgore...
    Bili smo oboje na pregledima.. sve je u redu s nama... ali jednostavno ne ide... imam 23 godine.. pa koji savjet bi dobro došao... ako postoji kakav preparat osim vrkute jer je već pijem...molom vas pomozite...

Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡

_bella4_
    10. Listopad 2016. 09:41

Pozdrav LadyTajchy! Jesi bila na pregledu za MPO? Jel ti ginekologica uopće to spomenula? Koje ste sve pretrage obavili?

LadyTajchy
    10. Listopad 2016. 10:58

Obavila sam uzv jajnika i maternice i papa test.. i muž je obavio neke bakterijološke preglede i pregled svojih "vojnika" 😁 i sve je ok... 
    Što je to MPO? To mi nije spominjao ginekolog... 😕

Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡

LadyTajchy
    10. Listopad 2016. 11:04

Ah sad kužim... Medicinksi potpomognuta oplodnja? Kakav je postupak? Gdje se to obovalja? I da li se plaća? Ako imate vremena mi napisati što god možete i znate o tome...bila bih vam jako zahvalna... ♡♡♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI