Drage mamice i koje to žele biti... Imam sina od peta godina.. sve mi je na svijetu.. ali već 4 godine pokušavamo imati drugu bebu..ali ne ide.... imala sam 3 spontana i strah me je jako opet ostati trudna ali jaako to želim.. i dalje pokušavamo ali nikako uspjeti.. a i kad uspijemo dogodi se ono najgore...
Bili smo oboje na pregledima.. sve je u redu s nama... ali jednostavno ne ide... imam 23 godine.. pa koji savjet bi dobro došao... ako postoji kakav preparat osim vrkute jer je već pijem...molom vas pomozite...
Happiness can be found even in the darkest of times. If only remembers to turn on the light. 💡
Pozdrav LadyTajchy! Jesi bila na pregledu za MPO? Jel ti ginekologica uopće to spomenula? Koje ste sve pretrage obavili?
Draga LadyTachy,
imaš na forumu temu potpomognuta oplodnja, pa možda iz teme saznaš više o tome.
Drage mono1111, moja m nije još stigla... sreća do neba ako niti ne stigne... tako da ja jesam u (ne)iščekivanju m... Ali ako i dođe, glava gore... samo pozitiva :) mora se i nama sreća okrenuti :) bude
Dacolina,
Znaci kada mi trakica pokaže O, onda moram ići na pregled od tada kroz 7 do 9 dana, znaci dns mi je 4 dc, recimo O ce mi biti za 10 dana, tako ta kroz cca 17 dana idem.
A krv za Amh idem vaditi jedno jutro. Možda kad ću nositi uzorak za spermiogram 26.10.
Bornastra,
Nadam se da ovaj mj.nece doći M :) drzžim figeeeeee
I svim drugim curama !!!
Bella,
Sad se baci na posao :)
LadyTayci,
Dobrodošla, ima puno vise pretraga koje bi def.trebala obaviti, to sto si napravila ti nista ne znaci ako su neke druge stvari u pitanju.
Možda je najbolje da uzmeš od svog gin.uputnicu i uputis se u bolnicu na Humanu reprodukciju, tamo se fino narucis i onda ti dr.napise koji paket pretraga morate obaviti - i to kad obavis, vidjeti cete sto dalje, ako postoji problem riješiti cete ga.
Nista se to ne plaća, moraš imati dopunsko, jer sve bez dop.košta.
To ti je najbrži i najbolji način.
Mogu ti ja napisati što bi po meni trebala obaviti ali možda čak to budeš radila u nekoj dnevnoj bolnici pa ti je to sigurno brže.
Ugl od pretraga: tsh, spolni hormoni ( obavezno prolaktin ), cervikalne briseve, urinokulturu, biokemija, ogtt, ne znam kako se zove tocno pretraga ali prohodnost jajovoda.
To je sto ja znam, a i cure su pisale na potpomognutoj pa tamo bolje procitaj sto svw treba.
Sretno
Mama i muž kazu da jos ne gledam test da pustim neko vrijeme..a ljekarna mi nije bas blizu a i kisa je pa mi se stvarno neda nikud sad vozit sa autom..joj joj a ja nestrpljiva mislim prvom prilikom kad odem da cu kupit
ek
Drage moje,
Ja sam mislila da cu morati na hitnu,jer bolovi danas ujutro i jucer navecer su bili nesnosljivi zbog menge. Stvarno mogu trpjeti veliku bol,al ovo je bilo grozno. Nema veze,proslo je.
Bornastra,i mene su ovaj mjesec grudi boljele da nisam mogla lezati na njima i bila sam sigurna da je T,ali nista. Drzim ti fige da ti uopce ne dode. :)
Mono, hehe pa da,ciklusi su nam tu negdje,pa cemo svi zajedno biti u narancastome i akciji,a poslije i u iscekivanju.
Bella, ti si sad prva na redu za akciju :))
Sretno nam svima u novim borbama i daj Boze da listopad bude plodniji i obogacen bar za jednu trudnicu od nas svih.
Javljam za maca prah,cula sam da je grozan po okusu,ali pretrpit cemo sve za nasu bebicu.
Noa 💙
Pozdrav ženske, čestitam svima na plusicim i drži fige onima/nama koje čekaju :) I ja sam u čekanju. Zanima me, jel normalno da je LH trakica dva dana pozitivna? Ovaj mj sam malo bila nemarna sa mjerenjem bazalne temperature pa mi FF nije uopće "potvrdio" ovulaciju, dok trakica je. I koristite li folnu kiselinu? Ako da-jeste li primijetile kakve promjene, nuspojave (dobre, lose)?
Sortiraj odgovore
Najstariji