Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    29. Rujan 2016. 21:04

Ma ja sam ok, usli danas u 35.tjedan, jos malo i kraj! Veselim se vidit svog bebaca! A i zanima me koliki ce biti s obzirom da je u 32.imao 2kg hehe 

Bas mi je zao sto ti je situacija s L takva, a i vidim da ti nisi nista bolje. Uvijek nesto! 
    Bit ce bolje!

Dacolina
    29. Rujan 2016. 22:09

Ivcy

Samo pozitivno i nikako drugačije... uhvati me faza kad nisam uopce pozitivna... ali to ti kod mene ne traje dugo... isplačem se, dignem glavu i idem dalje... 

Mono

Od krvnog ugruska koji je nekako zaustavio dotok kroz pupcanu... a beba kad joj stane dotok kroz pupcanu prvi put udahne... to bi inace bilo na porodu, jel... jer i na porodu kad presjeku pupcanu, beba pocne disati (ako je sve ok)... tako da ti je kod mene nesto (ugrusak) napravio nesto sa pupcanom i beba pocela udisati i jadna se ugusila u plodnoj vodi...😢😢😢😢😢😢 
    Ali idemo pozitivno i dalje... nadam se da ce jako puno nas ove godine pod bor dobiti plusiće... 😊😊😊😊

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

mono1111
    29. Rujan 2016. 22:59

Dacolina,

Jojjjj, ne znam sto bi rekla. :((

I ja se nadam da ce nam se već nadzirati trbušćići do Božića...mislim nije to moguće, hahahha...ali nadamo se bar plusićima i da ovaj put sve bude ok.

Ja nazalost nisam uvijek pozitivna :/
    Prvi put nisam znala kroz sto prolazim i kakvi su sve mogući scenariji...mislim rekli su mi da je prijeteći pobačaj u pitanju..ali nekako sam vjerovala da ce ipak sve biti ok....
    Drugi put sam bila spremna na sve..jako sam se bojala ali i bila pripremljena na najgori mogući scenarij.

A sad za treci put, sam odlucila da cu misliti pozitivno...da neću čitati svakakve stvari po netu...dopisivati ću se ovdje s vama...ali maksimalno ću se potruditi misliti pozitivno...tako da i ako se opet nesto dogodi da znam da sam bar ovaj put uz sve, i mislila pozitivno :) hehe...

Dacolina
    30. Rujan 2016. 06:55

Mono...

Moraš ići pozitivno! Nikako drugačije! Sve se to jednom mora posložiti kako treba... 
    S obzirom da sam bila u jako visokom stupnju trudnoće, ja sam bila kritično u jednom dijelu priče... 
    Kad sam primljena u bolnicu, krenuli su mi davati injekcije da mi induciraju trudove, s obzirom da do navečer nije krenuo porod u 8 navečer su stali sa injekcijama i kreću kao ujutro ponovo... 
    Oko 9 sam dobila napad... Eklampsya! Kao napad epilepsije do kojeg dođe prilikom naglog skakanja tlaka za vrijeme truda... da nije suprug bio samnom u sobi tada, ne bi ga prezivjela... on me je spasio... jer me uspio okrenuti na bok i zvati doktore... i tako... onda kad tako nesto dozivis, slavis drugi rođendan i budes sretan sto si ziv... ;) beba ce biti... ako bog da... 😘

mono1111
    30. Rujan 2016. 08:41

Dacolina,

Ma slažem se s tobom :) ali tesko je :)
    Ali glavno je da smo živi i zdravi definitivno :)

Dacolina
    30. Rujan 2016. 08:53

Mono,

Eee draga moja... ali tako moras razmisljati stalno... a ne samo danas... hahaha 
    Uozbilji se... mislim... nije da sam ja stalno pozitivna... ali i kad si u bedu, moj osobni savjet ti je da to pustis iz sebe... jer najgore je kad potiskujes emocije u sebi...

_bella4_
    30. Rujan 2016. 09:26

Mono, razumijem te, nisam ni ja uvijek pozitivna. Nekako imam osjećaj kao da nikada neću zatrudniti. Samo želio bebu, našu ljubav najveću, i onda ti se tako nešto desi. Ali vjerujem da ćemo do kraja godine ugledati svoje plusiće i da će sve biti ok. :)

Bude nas dacolina držala u pozitivi :D

wannababysomuch
    30. Rujan 2016. 09:45

Tak je cure jos nije smrknulo a da nije svanulo.. samo pozitiva.. 

Pozz Luki drzi se, nadam se da ce sve bit ok s L om.

Ivcy jeej sam nek bebac raste.. :)))

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    30. Rujan 2016. 14:00

Hahahha, svatko ima svoj film u glavi, ali u pravilu svi želimo gledati isti :) plusice i bebiceeee.
    Mogu ja sad pricati da cu biti pozitivna i sve...ali što kada strah prevlada??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.