Ma ja sam ok, usli danas u 35.tjedan, jos malo i kraj! Veselim se vidit svog bebaca! A i zanima me koliki ce biti s obzirom da je u 32.imao 2kg hehe
Bas mi je zao sto ti je situacija s L takva, a i vidim da ti nisi nista bolje. Uvijek nesto!
Bit ce bolje!
Ivcy
Samo pozitivno i nikako drugačije... uhvati me faza kad nisam uopce pozitivna... ali to ti kod mene ne traje dugo... isplačem se, dignem glavu i idem dalje...
Mono
Od krvnog ugruska koji je nekako zaustavio dotok kroz pupcanu... a beba kad joj stane dotok kroz pupcanu prvi put udahne... to bi inace bilo na porodu, jel... jer i na porodu kad presjeku pupcanu, beba pocne disati (ako je sve ok)... tako da ti je kod mene nesto (ugrusak) napravio nesto sa pupcanom i beba pocela udisati i jadna se ugusila u plodnoj vodi...😢😢😢😢😢😢
Ali idemo pozitivno i dalje... nadam se da ce jako puno nas ove godine pod bor dobiti plusiće... 😊😊😊😊
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Dacolina,
Jojjjj, ne znam sto bi rekla. :((
I ja se nadam da ce nam se već nadzirati trbušćići do Božića...mislim nije to moguće, hahahha...ali nadamo se bar plusićima i da ovaj put sve bude ok.
Ja nazalost nisam uvijek pozitivna :/
Prvi put nisam znala kroz sto prolazim i kakvi su sve mogući scenariji...mislim rekli su mi da je prijeteći pobačaj u pitanju..ali nekako sam vjerovala da ce ipak sve biti ok....
Drugi put sam bila spremna na sve..jako sam se bojala ali i bila pripremljena na najgori mogući scenarij.
A sad za treci put, sam odlucila da cu misliti pozitivno...da neću čitati svakakve stvari po netu...dopisivati ću se ovdje s vama...ali maksimalno ću se potruditi misliti pozitivno...tako da i ako se opet nesto dogodi da znam da sam bar ovaj put uz sve, i mislila pozitivno :) hehe...
Mono...
Moraš ići pozitivno! Nikako drugačije! Sve se to jednom mora posložiti kako treba...
S obzirom da sam bila u jako visokom stupnju trudnoće, ja sam bila kritično u jednom dijelu priče...
Kad sam primljena u bolnicu, krenuli su mi davati injekcije da mi induciraju trudove, s obzirom da do navečer nije krenuo porod u 8 navečer su stali sa injekcijama i kreću kao ujutro ponovo...
Oko 9 sam dobila napad... Eklampsya! Kao napad epilepsije do kojeg dođe prilikom naglog skakanja tlaka za vrijeme truda... da nije suprug bio samnom u sobi tada, ne bi ga prezivjela... on me je spasio... jer me uspio okrenuti na bok i zvati doktore... i tako... onda kad tako nesto dozivis, slavis drugi rođendan i budes sretan sto si ziv... ;) beba ce biti... ako bog da... 😘
Dacolina,
Ma slažem se s tobom :) ali tesko je :)
Ali glavno je da smo živi i zdravi definitivno :)
Mono,
Eee draga moja... ali tako moras razmisljati stalno... a ne samo danas... hahaha
Uozbilji se... mislim... nije da sam ja stalno pozitivna... ali i kad si u bedu, moj osobni savjet ti je da to pustis iz sebe... jer najgore je kad potiskujes emocije u sebi...
Mono, razumijem te, nisam ni ja uvijek pozitivna. Nekako imam osjećaj kao da nikada neću zatrudniti. Samo želio bebu, našu ljubav najveću, i onda ti se tako nešto desi. Ali vjerujem da ćemo do kraja godine ugledati svoje plusiće i da će sve biti ok. :)
Bude nas dacolina držala u pozitivi :D
Tak je cure jos nije smrknulo a da nije svanulo.. samo pozitiva..
Pozz Luki drzi se, nadam se da ce sve bit ok s L om.
Ivcy jeej sam nek bebac raste.. :)))
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Hahahha, svatko ima svoj film u glavi, ali u pravilu svi želimo gledati isti :) plusice i bebiceeee.
Mogu ja sad pricati da cu biti pozitivna i sve...ali što kada strah prevlada??
Sortiraj odgovore
Najstariji