Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ella31
    29. Rujan 2016. 19:17

Bella4 ja sam ti s juga i nazalost svaki ginekolog isti..copy paste s toga dosta ih ide privatnicima,tokom trudnoce pogotovo i nakon rođenja..ja sam zaista mislila da ce mi odradit ove pretrage i nekako sam se razocarala jer ispada da ja umisljam da treba ovo i ono.ne znam

ek

_bella4_
    29. Rujan 2016. 19:39

Mono, moja je soc. ginekologica, ali je odlična! Jedino što se mrvicu duže čeka, jer se dosta njih prebacilo k njoj. Ali za hitne slučajeve i razgovor bez problema se naručiš i čekaš par dana, tj. hitne slučajeve prima odmah. Dom zdravlja Novi Jelkovec - dr. Zlata Srebreniković(neparni ujutro, parni popodne).

Ella,  ne znam kako ibh ti pomogla, ali probaj naći nekko riješenje, guglaj, traži, raspituj se, jer briseve ti mora uzimati kao i papu. Pa on svoj posao ne radi!

m.girl6
    29. Rujan 2016. 20:10

Preporučam dr. Ullu Marton.

Noa 💙

mono1111
    29. Rujan 2016. 20:40

Dacolina,

Ajmee, ne znam sto bi rekla. Kako je to moguće?? Mislim radi čeka se to dogodilo??

Bella,
    Hvala na savjetu. Uzeti ću to u obzir ali mi je to jakoo daleko. Ja sam na zapadu u Zg, ovo je prakticki drugi dio grada.

Ja sam skuzila da je neophodno ići kod privatnika, jer nedaj dragi Bože ići s nekim ovakvim našim komplikacijama socijaln.
    Ja se vise jednostavno ne usudim, pa rađe ću platiti i biti mirne duše.
    Iako je moj rekao zadnji put kad sam bila kod njega, da ni nemam što raditi kod njega, neka idem negdje gdje se bave takvim stvarima, misleći na Petrovu, i u pravu je.
    Kada je sve ok, možeš ići bilo gdje, ali kad nije, moraš ići tamo gdje se bave takvim patologijama.

LuKi5
    29. Rujan 2016. 20:47

Ivcy, draga, evo me, malo sam u guzvi zadnjih dana, L mi je poceo povracati u voznji sto do sada mu nikada nije bilo, nije mu smetala, ja sam si isla podignuti nalaze danas od ovih pretraga, nisu bas najbajniji, sad cu viditi sto ce mi reci endokrinologinja i kad cu kod kardiologa, M mi je skroz zbrckana, po starome, od kako sam stala s kontracepcijskim, dode nakon 8 dana, 20, 10 dana, pa traje cas 5 dana, cas mjesec...Uglavnom veselo. Kako si mi ti draga? 

14.06.2014. L ♥

_bella4_
    29. Rujan 2016. 20:56

Mono, znam kak je, i meni je tada bila daleko jer sam i ja na zapadu bila,al definitivno se isplati. A i sada imaš direkt liniju za tam s glavnog.

Ivcy1306
    29. Rujan 2016. 21:04

Ma ja sam ok, usli danas u 35.tjedan, jos malo i kraj! Veselim se vidit svog bebaca! A i zanima me koliki ce biti s obzirom da je u 32.imao 2kg hehe 

Bas mi je zao sto ti je situacija s L takva, a i vidim da ti nisi nista bolje. Uvijek nesto! 
    Bit ce bolje!

LuKi5
    30. Rujan 2016. 14:02

Ivcy1306

Ma ja sam ok, usli danas u 35.tjedan, jos malo i kraj! Veselim se vidit svog bebaca! A i zanima me koliki ce biti s obzirom da je u 32.imao 2kg hehe 

Bas mi je zao sto ti je situacija s L takva, a i vidim da ti nisi nista bolje. Uvijek nesto! 
    Bit ce bolje!

Kad ti je kontrola? Joj draga, jos malo pa cete se maziti ti i tvoj bebac, kako to vrijeme leti <3

Njega je ovo nejedenje i izbirljivost poremetila skroz, stalno jedno te isto jede, kruto uopce nece, sve pljuca, bljuca, radi kao da se gusi, ljuta sam strasno koliko su nas zavlacili i pametovali, koliko smo mjeseci izgubili na teorije, ali evo blizi se datum psiholoske procjene i neuropedijatra. 10.10. nam je djecji psiholog i nadam se da cemo biti korak blize kako mu pomoci. Stalno si grize jezik i usnu supljinu, duda koliko toliko spasava, bar grize nju, a ne sebe.

Meni je prosjek secera ispod granice normale, kortizol mi je povisen, a nisam na kortikosteroidima tako da me cekaju sad druge pretrage, imam sve naznake Cushingovog sindroma....Ma samo da vise znam od cega mi je to sve skupa.

14.06.2014. L ♥

Dacolina
    29. Rujan 2016. 22:09

Ivcy

Samo pozitivno i nikako drugačije... uhvati me faza kad nisam uopce pozitivna... ali to ti kod mene ne traje dugo... isplačem se, dignem glavu i idem dalje... 

Mono

Od krvnog ugruska koji je nekako zaustavio dotok kroz pupcanu... a beba kad joj stane dotok kroz pupcanu prvi put udahne... to bi inace bilo na porodu, jel... jer i na porodu kad presjeku pupcanu, beba pocne disati (ako je sve ok)... tako da ti je kod mene nesto (ugrusak) napravio nesto sa pupcanom i beba pocela udisati i jadna se ugusila u plodnoj vodi...😢😢😢😢😢😢 
    Ali idemo pozitivno i dalje... nadam se da ce jako puno nas ove godine pod bor dobiti plusiće... 😊😊😊😊

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

mono1111
    29. Rujan 2016. 22:59

Dacolina,

Jojjjj, ne znam sto bi rekla. :((

I ja se nadam da ce nam se već nadzirati trbušćići do Božića...mislim nije to moguće, hahahha...ali nadamo se bar plusićima i da ovaj put sve bude ok.

Ja nazalost nisam uvijek pozitivna :/
    Prvi put nisam znala kroz sto prolazim i kakvi su sve mogući scenariji...mislim rekli su mi da je prijeteći pobačaj u pitanju..ali nekako sam vjerovala da ce ipak sve biti ok....
    Drugi put sam bila spremna na sve..jako sam se bojala ali i bila pripremljena na najgori mogući scenarij.

A sad za treci put, sam odlucila da cu misliti pozitivno...da neću čitati svakakve stvari po netu...dopisivati ću se ovdje s vama...ali maksimalno ću se potruditi misliti pozitivno...tako da i ako se opet nesto dogodi da znam da sam bar ovaj put uz sve, i mislila pozitivno :) hehe...

Dacolina
    30. Rujan 2016. 06:55

Mono...

Moraš ići pozitivno! Nikako drugačije! Sve se to jednom mora posložiti kako treba... 
    S obzirom da sam bila u jako visokom stupnju trudnoće, ja sam bila kritično u jednom dijelu priče... 
    Kad sam primljena u bolnicu, krenuli su mi davati injekcije da mi induciraju trudove, s obzirom da do navečer nije krenuo porod u 8 navečer su stali sa injekcijama i kreću kao ujutro ponovo... 
    Oko 9 sam dobila napad... Eklampsya! Kao napad epilepsije do kojeg dođe prilikom naglog skakanja tlaka za vrijeme truda... da nije suprug bio samnom u sobi tada, ne bi ga prezivjela... on me je spasio... jer me uspio okrenuti na bok i zvati doktore... i tako... onda kad tako nesto dozivis, slavis drugi rođendan i budes sretan sto si ziv... ;) beba ce biti... ako bog da... 😘

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI