Mono...
Sretno u ponedjeljak! Svakako se javi poslije... Držim fige za bebača, naravno!
Koje si ti godište? 😊
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Dacolina,
Hvala ti :) javim svakako.
90 godište sam. Tii??
Kada ce tebi biti gotovi nalazi??
Mono,
Ja sam ti 89. God.
Nalazi od čega? 🙊
Ma joj, meni to ništa nema smisla meni je prijateljica koja ima endometriozu, probleme sa štitnjačom, povišene hormone, cistu na desnom jajniku ostala trudna, a ja zdrava kao i muž i ništa
Dacolina,
Možda sam se zabunila, ako jesam sorry. Nisi li ti napisala da ti nalazi jos nisu gotovi ali da ti je dr.rekla da je vjerovatno u pitanju trombofilija radi nekog ugruška?
Jesi radila pretrage te genetske i antitijela da se vidi o kojoj je mutaciji riječ??
Nena 27,
I ja sam prvi put imala endometricnu cistu, i tsh mi je bio na gornjoj granici, pa sam ostala T, ali imala missed.
Drugi put sve dovela u red, nemam cistu, tsh idealan, ne pijem ni kavu s kofeinom čak, pa opet došlo do misseda.
Pa sad ti reci....naravno da nema nista smisla :)
Cure moje drage, ma to vam je sve kak nam Bog odredi i kak nam je zapisano. Znam da zvuči malo otrcano, ali tako je.
Mislim da mi tu ne možemo puno utjecati, naravno moramo se opustiti i dati sve od sebe. Ali znam curu koja je pušila i pila prije trudnoće, imala višak kilograma i neredovitu menstruaciju, doktor joj je rekao da ne može ostati trudna. Ostala je trudna, nastavila sa svojim navikama i za vrijeme trudnoće i rodila zdravo dijete, hvala Bogu. A ja sam prestala piti kavu popodne, jer kao puno kofeina isto nije zdravo, počela sam jesti kruh i zdravije se pokušavam hraniti, muža "gnjavim" da se ne tušira vrelom vodom jer sam isto tako čitala da se ubiju spermiji sa time.
Evo, jučer mi je bio zadnji plodni dan, bar tako kaže kalkulator na klokanici. Imali smo odnose svaki drugi dan, čak i za vrijeme menstruacije. Ne pazimo se od lipnja, ali još ništa, nažalost. Nećemo očajavati, nadajmo se da menga neće doći u listopadu, a ako i dođe idemo dalje sa svojim planom prema bebici.
Ništa nam drugo ne preostaje nego da se opustimo (što baš nije jednostavno).
Držite se curke, svima držim fige da ostanemo trudne što prije.
Noa 💙
Mono
Heej jesam... 🙊
Danas idem po nalaze na patologiju, ako na to mislis... zvali su me malo prije da su gotovi nalazi.
Zamislite otisla sam na pregled i rekla godinu ne uspjevamo da napravimo bebicu i on mi napravi uzv i papa test...i kaze tek tamo u 2,3mj da ce mi mozda napravit pregled hormona briseve itd...da jos nije potreba za tim..e sad sto vi mislite o tome????
ek
Sortiraj odgovore
Najstariji