I baš ti je tako odgovorio na ovo tvoje? Ma mijenjaj ginekologa, nađi nekog normalnog. Ovo definitivno nije ok.
Bella4 doslovno mi je tako reko...radila sam i prije godinu samo papa test i pregled ultrazvukom..meni to nije jasno prvo mi je rekao da god treba proc,zatim nakon te godine danas je pomjerio na godinu ipo i jos kaze cak i dvije da to nije jos upitno...on smatra da je to sve normalno.ja cu sad uskoro 32 muz 37..ja isto mislim da bi se trebalo to sve malo vise pregledat,a ne tako povrsinski i olako.
ek
Mono
Stigli nalazi!
Krvni ugrušak je uzrok, kao što je i rečeno... ovo što su mi dali na papiru sve je na latinskom... ništa ne kužim, jedino što sam uspjela izgooglati je da je ugrušak do kojeg je došlo krvarenjem posteljice. Kako? Zašto? Nemam pojma... idem se danas popodne naručiti kod svoje ginekologinje, pa ću vidjeti šta ona kaže... ne mogu dočekati da sve bude ok i da dobijem zeleno svijetlo za novu T!
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Ella podhitno mijenjaj ginekologa! Svake god. se mora i papa i brisevi uzeti! Pa on nije normalan! Molim te, reci di si, jesi iz zg-a? Moja je odlična, mogu te njoj uputiti ako si odavde!
Caoo. :) htjela sam samo pitati da li neka ima slicna iskustva :) pila sam kont.pilule i dobila sam mest. 20.09 i tad sam prestala da ih pijem. s tim sto sam bila na 3-oj beloj… Vec 2-gi dan mens. trebala sam da pocnem novo pakovanjee ali nisam.
Menstruacija mi je prestala 24-og,a ja sam 25-og ujutro imala nezasticen odnos.S obzirom da pilulama nisam zasticena vec 3 dana, da li neko zna da je moguca trudnoca? :)
Pitala sam ginekologa, on kaze da postoji sansa, dok drugi kaze da ne postoji. Bas su me zbunili. :(
Ella,
To si danasnji socijelni gin. Ne znam uopće što reći na sve to. Endokrinolog ti isto može dati preporuku za spolne hormone, i dermatolog - pogotovo ako imaš akne.
Briseve ti mora raditi tvoj gin.
Probaj dobiti preporuku, tj.da ti napiše na povijest bolesti endokrinolog za spolne hormone, dr.opće prakse ti može dati za prolaktin uputnicu - to je jedan parametar spolnih hormona.
Ali mijenjaj gin.iako mislim da su svi takvi.
Ali najbolje bi ti bilo da lijepo tog doticnog svog tražiš uputnicu za bolnicu - humana reprodukcija, reci da ti imas pravo na to, lijepo se narucis, odes na pregled i onda oni napisu sto se sve treba obaviti...
Bella,
Možeš meni napisati koja je tvoja gin?? Ja sam iz Zg.
Dacolina,
To ti je phd nalaz koji si dns dobila.
Napiši što ti piše.
A da li si vadila iz krvi kakve pretrage???
Sortiraj odgovore
Najstariji