Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    29. Rujan 2016. 16:50

Mila 
    Ja nikad nisam uzimala kontracepcijske pilule, pa ne znam odgovor na tvoje pitanje 
    Iako mislim da treba proci neko vrijeme od prestanka uzimanja

Dacolina
    29. Rujan 2016. 17:25

Mono

Evo nakon telefonskog razgovora sa ginekologinjom, jedino sto ti mogu reci za sada da se nesto cudno dogodilo i moja sreća se ugušila u plodnoj vodi... :( u jako kratkom roku...

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

Dacolina
    29. Rujan 2016. 17:27

Mila

Ja ih isto nisam nikad pila, ali kad sam se savjetovala kod dr. za njih, rekli su mi da bi trebalo proci 6 mj. Do planiranja trudnoće. :I

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

Ivcy1306
    29. Rujan 2016. 17:53

Dacolina, tako mi je zao. Jedino sto me veseli sto si pozitivna i zelis nanovo trudnocu. Moja prica je da sam i sama imala spontani u 8tt, 90.sam godiste i to je bilo 2011, zeljena bebica i na kraju samo prokrvarila i sve se ocistilo samo od sebe, ali od tada mene je tako bio strah za novom bebicom, tadasnji decko je moj sadasnji muz, ove godine smo odlucili opet pokusati i iz drugog pokusaja ostala sam trudna. Sve je super bilo,nikakvih komplikacija ali puno vise pregleda i opreznosti. Da bi u 32.tjednu opet prokrvarila i sve mi se vracalo nazad u glavu, panika, strah, naravno odmah sam isla gin koji me poslao u bolnicu i oni zadrzali, srecom krvarenje je stalo, brisevi uredni, svi ostali nalazi uredni, jedino imam onu bestiju od candide medjutim i ona je sanirana sada! 
    Danas smo usli u 35.tjedan i nadam se da cemo i dalje sretno dogurati s obzirom na sav moj strah kroz koji sam prolazila i kroz koji prolazim. Pogotovo jer se u mojoj okolici dogadjaju cudne stvari sa bebama! Zato me tvoj optimizam tjesi, idi dalje, jednom ce biti sve ok!!😘

ella31
    29. Rujan 2016. 19:17

Bella4 ja sam ti s juga i nazalost svaki ginekolog isti..copy paste s toga dosta ih ide privatnicima,tokom trudnoce pogotovo i nakon rođenja..ja sam zaista mislila da ce mi odradit ove pretrage i nekako sam se razocarala jer ispada da ja umisljam da treba ovo i ono.ne znam

ek

_bella4_
    29. Rujan 2016. 19:39

Mono, moja je soc. ginekologica, ali je odlična! Jedino što se mrvicu duže čeka, jer se dosta njih prebacilo k njoj. Ali za hitne slučajeve i razgovor bez problema se naručiš i čekaš par dana, tj. hitne slučajeve prima odmah. Dom zdravlja Novi Jelkovec - dr. Zlata Srebreniković(neparni ujutro, parni popodne).

Ella,  ne znam kako ibh ti pomogla, ali probaj naći nekko riješenje, guglaj, traži, raspituj se, jer briseve ti mora uzimati kao i papu. Pa on svoj posao ne radi!

m.girl6
    29. Rujan 2016. 20:10

Preporučam dr. Ullu Marton.

Noa 💙

mono1111
    29. Rujan 2016. 20:40

Dacolina,

Ajmee, ne znam sto bi rekla. Kako je to moguće?? Mislim radi čeka se to dogodilo??

Bella,
    Hvala na savjetu. Uzeti ću to u obzir ali mi je to jakoo daleko. Ja sam na zapadu u Zg, ovo je prakticki drugi dio grada.

Ja sam skuzila da je neophodno ići kod privatnika, jer nedaj dragi Bože ići s nekim ovakvim našim komplikacijama socijaln.
    Ja se vise jednostavno ne usudim, pa rađe ću platiti i biti mirne duše.
    Iako je moj rekao zadnji put kad sam bila kod njega, da ni nemam što raditi kod njega, neka idem negdje gdje se bave takvim stvarima, misleći na Petrovu, i u pravu je.
    Kada je sve ok, možeš ići bilo gdje, ali kad nije, moraš ići tamo gdje se bave takvim patologijama.

LuKi5
    29. Rujan 2016. 20:47

Ivcy, draga, evo me, malo sam u guzvi zadnjih dana, L mi je poceo povracati u voznji sto do sada mu nikada nije bilo, nije mu smetala, ja sam si isla podignuti nalaze danas od ovih pretraga, nisu bas najbajniji, sad cu viditi sto ce mi reci endokrinologinja i kad cu kod kardiologa, M mi je skroz zbrckana, po starome, od kako sam stala s kontracepcijskim, dode nakon 8 dana, 20, 10 dana, pa traje cas 5 dana, cas mjesec...Uglavnom veselo. Kako si mi ti draga? 

14.06.2014. L ♥

_bella4_
    29. Rujan 2016. 20:56

Mono, znam kak je, i meni je tada bila daleko jer sam i ja na zapadu bila,al definitivno se isplati. A i sada imaš direkt liniju za tam s glavnog.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.