Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    30. Rujan 2016. 08:41

Dacolina,

Ma slažem se s tobom :) ali tesko je :)
    Ali glavno je da smo živi i zdravi definitivno :)

Dacolina
    30. Rujan 2016. 08:53

Mono,

Eee draga moja... ali tako moras razmisljati stalno... a ne samo danas... hahaha 
    Uozbilji se... mislim... nije da sam ja stalno pozitivna... ali i kad si u bedu, moj osobni savjet ti je da to pustis iz sebe... jer najgore je kad potiskujes emocije u sebi...

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

_bella4_
    30. Rujan 2016. 09:26

Mono, razumijem te, nisam ni ja uvijek pozitivna. Nekako imam osjećaj kao da nikada neću zatrudniti. Samo želio bebu, našu ljubav najveću, i onda ti se tako nešto desi. Ali vjerujem da ćemo do kraja godine ugledati svoje plusiće i da će sve biti ok. :)

Bude nas dacolina držala u pozitivi :D

wannababysomuch
    30. Rujan 2016. 09:45

Tak je cure jos nije smrknulo a da nije svanulo.. samo pozitiva.. 

Pozz Luki drzi se, nadam se da ce sve bit ok s L om.

Ivcy jeej sam nek bebac raste.. :)))

LuKi5
    30. Rujan 2016. 14:07

wannababysomuch

Tak je cure jos nije smrknulo a da nije svanulo.. samo pozitiva.. 

Pozz Luki drzi se, nadam se da ce sve bit ok s L om.

Ivcy jeej sam nek bebac raste.. :)))

Tebi draga jedna velika pusa, vec dugo se trudite i tako si pozitivna, od srca ti zelim jedno malo zlato <3 Jesi li krenula na pretrage?

14.06.2014. L ♥

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    30. Rujan 2016. 14:00

Hahahha, svatko ima svoj film u glavi, ali u pravilu svi želimo gledati isti :) plusice i bebiceeee.
    Mogu ja sad pricati da cu biti pozitivna i sve...ali što kada strah prevlada??

mono1111
    30. Rujan 2016. 14:07

Luki,
    Jesi još koje pretrage radila?? Jojjjjj, nadam se da ces se oporaviti i da ce sve biti ok :)

LuKi5
    30. Rujan 2016. 14:13

mono1111

Luki,
    Jesi još koje pretrage radila?? Jojjjjj, nadam se da ces se oporaviti i da ce sve biti ok :)

Holter sam nosila, jos cekam kontrolu kod kardiologa da vidi nalaz holtera, unatoc novoj terapiji i dalje imam aritmije, koliko sam uspila skuziti kad Cushing vec napreduje on ih zna uzrokovati ako se ne lijeci. Nisu me shvacali ozbiljno sve dok nije nastao kaos, samo su mi davali tablete za smirenje, jer kao visoki tlak mi je zbog stresa, tahikardije zbog stresa, jer sam kao premlada da bi imala takvih problema, eto tek sad kako sam se skoro dvaput srusila s Lukom u rukama, sam bog me spasio su me uzeli za ozbiljno, kad je vec sranje nastalo. Koliko sam skuzila endokrinologinju dva tumora uzrokuju to sve, ili tumor hipofize ili nadbubrezne zlijezde tako da mislim da ce me sad slati na MR. Nije mi htjela puno govoriti, kako je rekla, da ne zavrsim na psihijatriji od brige.

14.06.2014. L ♥

Dacolina
    30. Rujan 2016. 14:32

Mono... (i ostale cure :) )

Sve ću ja vas držati na pozitivi... samo tipkajte... ;) 
    😘

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI