Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    30. Rujan 2016. 14:07

Luki,
    Jesi još koje pretrage radila?? Jojjjjj, nadam se da ces se oporaviti i da ce sve biti ok :)

Dacolina
    30. Rujan 2016. 14:32

Mono... (i ostale cure :) )

Sve ću ja vas držati na pozitivi... samo tipkajte... ;) 
    😘

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

Ivcy1306
    30. Rujan 2016. 15:12

Joj Luki, nikako se rijesiti. A i fascinantan nam je nas zdravestveni sustav! Ista prica sa braticevom zenom, zena dobila trudove i dok su dosli do bolnice imala je nagon za tiskanjem, pred vratima od bolnice moli dr.da je voze da je beba tu, medjutim oni su joj rekli ma nemoguce i dr.osla po kolica, medjutim dok se vratila muz joj je stavio svoju majicu na pod ona legnula i porodila se iste sekunde, odnosno muz ju je porodio u sred bolnice!!! 
    Nekim doktorima zaista kao da ce pasti kruna s glave ako poslusaju pacijenta, stvarno se nesto treba desit da bi shvatili ozbiljno! Uzas!! 
    Luki nedaj se i ako treba kopaj im oci ali ne odustaj!!

mono1111
    30. Rujan 2016. 17:28

Luki,

MR se jako dugo ceka po bolnicama, pa ako ce ti trebati, da znas, puno privatnih poliklinika radi i preko HZZO, znači pitaš kod njih da li možeš napraviti MR glave kod njih preko uputnice. Njima HZZO odobri i oni rade pretragu valjda koliki buđet imaju.
    Npr.ja sam MR hipofize radila u poliklinici Aviva, cekala na pregled tjedan dana, došla u klimatiziran prostor, odmah mi iščitali nalaze i to sve preko uputnice.
    Nadam se da ces ići bzvz na to, da neće biti u pitanju tumor ili sl.ali eto da se zna.
    Da li imaš možda povišen prolaktin?? Ako imaš neki tumor na hipofizi, vjerovatno bi ti prolaktin bio visok, meni su sumnjali na to, pa sam zato išla na MR iako nisam imala nikakvr simptome.

Cure, drzim fige da sve ozdravimo i ostanemoT uskoro :)))
    A Dacolina ce nas usmjeravati na pozitivan put :) ako mi koji put zalutamo.

Dacolina
    30. Rujan 2016. 23:03

Mono... 

Nema lutanja... vase je samo da tipkate... a ostalo prepustite meni... haha... 
    Cim se bavite inace? Radite?

mono1111
    01. Listopad 2016. 08:29

Dacolina,

Ja radim. S djecom po vrtićima, plesni i sportski voditelj sam. Ti??

Dacolina
    01. Listopad 2016. 11:15

Knjigovodstvo je moja struka... to i radim... 
    Jaooo divno... pa ti si onda stalno okruzena djecicom... 😊😊😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.