Eto smatram da je posao najveca kocnica kod mene.. al bit ce bolje trazim drugi posao.. s tim da ovaj posao radim skoro 2 god, jedino sam zahvalna tom sto sam dragog ovdje upoznala..(jedan od najgorih gostiju 😂😂 ) sala naravno hehe
Kathryn bitno da je sad se ciklis stabilizirao. Sad dalje bude lako.. drzim fige
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Kathryn,
Progesteron pomaže žutom tijelu da održi T, a puno ljudi ima manjka progesterona pa zato ni ne dolazi do T. U svakom slucaju može ti pomoći.
Držim fige da uspije :)
Wannababy,
Držim fige da nađeš drugi posao i da dobiješ plus :)
Stres je veliki krivac za neuspjele pokušaje..zato se trebamo u glavi smiriti koliko možemo, s uzasnim poslovima ili bez njih.
Sretno nam svima :)
E kad bi barem to tako lako bilo. Ja kažem da sam smirena i da kao ne mislim o tome,a samo razmišljam kad su mi plodni dani i kad moramo u "akciju".
U ned bi trebala dobiti i mislim da i hoću jer nemam nikakve drugačije simptone... probat ću se ne deprimirati previše. Držim fige svima curke :)
Noa 💙
Cure,
Dns sam bila na pregledu kod jedne dr.
Ugl.trebam napraviti AMH hormon, MM spermiogram i bakteriološki, i trebala bi napraviti histeroskopiju.
Moram doći kod nje slijed.ciklus nakon O da mi pogleda žuto tijelo i izmjeri progesteron.
I POTVRDILA je da u slijed.T dobivam heparin odmah, i sad pijem andol, do heparina !
Jeeeeeee
Mono,
lijepe vijesti :) želim ti svu sreću... :))
m.girl6,
također kod mene kao i kod tebe... za par dana (ne)očekujem vješticu, ali... - simptomi kao pred nju, nikakvi drugačiji...
Ej bornastra, znam da smo bile zajedno u "narančastome" pa sad zajedno očekujemo i crvenu vješticu.. :(
Simptomi su mi ko pred svaku mengu, lagano sam nervozna, makar nemam razloga biti i počinje mi sve smetati, tj grizem oko sebe pojedine ljude. (ne mogu si pomoći nažalost) i još mi je i imunitet pao, kod pred svaku mengu i dobila sam aftu. Tak da sam baš nikakva..
mono,
također mi je drago, bit će sve u redu, vidjet ćeš. :))
Noa 💙
E da, kad bi svi imali posao bez stresa mislim da bi nam bilo puno lakse. Ja si isto mislim kak sam skroz opustena i ne radim "problem" u glavi jer jos nema plusa,a svako slobodno vrijeme ili googlam ili citam forume i gledam da li ima jos koja s "mojim" problemima i koliko joj je trebalo.. al onda je tu i okolina koja te pita sta cekate? Imas 30 g, eto i ozenili se, kuca, auto sve imate..kad mislite? Uf... sve bi ih sterala u krasnu stvar!
Doci ce sve na svoje, ja sam uvjerena u to, nikad ne smijemo odustati, svaki mjesec nova prilika!
Baš tako, kathryn86, ja sam luda kad nas netko pita kaj čekate??
A nema nitko pojma da već od 6.mjeseca radimo na tome i nažalost još ništa se nije promijenilo.. I ja bi ih najradije sterala u k, i rekla im daj nas pustite. Pa ne možeš se ni opustiti jer ti stalno netko visi nad glavom kad budete. I onda kad nam vele, pa vrijeme vam je kaj čekate. A ja samo kažem, mi snujemo, a Bog određuje.
Da, nema odustajanja. Možda svi dobijemo pod bor svoje plusiće tj. bebice.
Noa 💙
Radila sam test i negativan je, dns mi je 12 dpo.
A raditi cu jos za dva dana, jer bi tada trebao pokazati, ako jr T u pitanju.
Ali ovaj mjesec nit sam vjerovala da je uspjelo, pa nisam bas previše razmišljala.
Ali znam kako vam je cure, i ja cijelo vrijeme nesto googlam.
Sortiraj odgovore
Najstariji