Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    03. Listopad 2016. 13:45

Eto smatram da je posao najveca kocnica kod mene.. al bit ce bolje trazim drugi posao..  s tim da ovaj posao radim skoro 2 god, jedino sam zahvalna tom sto sam dragog ovdje upoznala..(jedan od najgorih gostiju 😂😂 ) sala naravno hehe 
    Kathryn bitno da je sad se ciklis stabilizirao. Sad dalje bude lako.. drzim fige

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    03. Listopad 2016. 16:52

Kathryn,
    Progesteron pomaže žutom tijelu da održi T, a puno ljudi ima manjka progesterona pa zato ni ne dolazi do T. U svakom slucaju može ti pomoći.
    Držim fige da uspije :)

Wannababy,
    Držim fige da nađeš drugi posao i da dobiješ plus :)

Stres je veliki krivac za neuspjele pokušaje..zato se trebamo u glavi smiriti koliko možemo, s uzasnim poslovima ili bez njih.

Sretno nam svima :)

m.girl6
    03. Listopad 2016. 20:53

E kad bi barem to tako lako bilo. Ja kažem da sam smirena i da kao ne mislim o tome,a samo razmišljam kad su mi plodni dani i kad moramo u "akciju".
    U ned bi trebala dobiti i mislim da i hoću jer nemam nikakve drugačije simptone... probat ću se ne deprimirati previše. Držim fige svima curke :)

Noa 💙

mono1111
    03. Listopad 2016. 20:58

Cure,

Dns sam bila na pregledu kod jedne dr.
    Ugl.trebam napraviti AMH hormon, MM spermiogram i bakteriološki, i trebala bi napraviti histeroskopiju.
    Moram doći kod nje slijed.ciklus nakon O da mi pogleda žuto tijelo i izmjeri progesteron.
    I POTVRDILA je da u slijed.T dobivam heparin odmah, i sad pijem andol, do heparina !
    Jeeeeeee

bornastra
    04. Listopad 2016. 07:33

Mono,

lijepe vijesti :) želim ti svu sreću... :))

m.girl6,

također kod mene kao i kod tebe... za par dana (ne)očekujem vješticu, ali... - simptomi kao pred nju, nikakvi drugačiji...

m.girl6
    04. Listopad 2016. 08:39

Ej bornastra, znam da smo bile zajedno u "narančastome" pa sad zajedno očekujemo i crvenu vješticu.. :(
    Simptomi su mi ko pred svaku mengu, lagano sam nervozna, makar nemam razloga biti i počinje mi sve smetati, tj grizem oko sebe pojedine ljude. (ne mogu si pomoći nažalost) i još mi je i imunitet pao, kod pred svaku mengu i dobila sam aftu. Tak da sam baš nikakva.. 

mono,
    također mi je drago, bit će sve u redu, vidjet ćeš. :))

Noa 💙

kathryn
    04. Listopad 2016. 10:25

E da, kad bi svi imali posao bez stresa mislim da bi nam bilo puno lakse. Ja si isto mislim kak sam skroz opustena i ne radim "problem" u glavi jer jos nema plusa,a svako slobodno vrijeme ili googlam ili citam forume i gledam da li ima jos koja s "mojim" problemima i koliko joj je trebalo.. al onda je tu i okolina koja te pita sta cekate? Imas 30 g, eto i ozenili se, kuca, auto sve imate..kad mislite? Uf... sve bi ih sterala u krasnu stvar! 
    Doci ce sve na svoje, ja sam uvjerena u to, nikad ne smijemo odustati, svaki mjesec nova prilika!

m.girl6
    04. Listopad 2016. 10:39

Baš tako, kathryn86, ja sam luda kad nas netko pita kaj čekate??
    A nema nitko pojma da već od 6.mjeseca radimo na tome i nažalost još ništa se nije promijenilo.. I ja bi ih najradije sterala u k, i rekla im daj nas pustite. Pa ne možeš se ni opustiti jer ti stalno netko visi nad glavom kad budete. I onda kad nam vele, pa vrijeme vam je kaj čekate. A ja samo kažem, mi snujemo, a Bog određuje. 
    Da, nema odustajanja. Možda svi dobijemo pod bor svoje plusiće tj. bebice. 

Noa 💙

mono1111
    04. Listopad 2016. 10:46

Radila sam test i negativan je, dns mi je 12 dpo.
    A raditi cu jos za dva dana, jer bi tada trebao pokazati, ako jr T u pitanju.
    Ali ovaj mjesec nit sam vjerovala da je uspjelo, pa nisam bas previše razmišljala.
    Ali znam kako vam je cure, i ja cijelo vrijeme nesto googlam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.