Cure,
Dns sam bila na pregledu kod jedne dr.
Ugl.trebam napraviti AMH hormon, MM spermiogram i bakteriološki, i trebala bi napraviti histeroskopiju.
Moram doći kod nje slijed.ciklus nakon O da mi pogleda žuto tijelo i izmjeri progesteron.
I POTVRDILA je da u slijed.T dobivam heparin odmah, i sad pijem andol, do heparina !
Jeeeeeee

Mono,
lijepe vijesti :) želim ti svu sreću... :))
m.girl6,
također kod mene kao i kod tebe... za par dana (ne)očekujem vješticu, ali... - simptomi kao pred nju, nikakvi drugačiji...
Ej bornastra, znam da smo bile zajedno u "narančastome" pa sad zajedno očekujemo i crvenu vješticu.. :(
Simptomi su mi ko pred svaku mengu, lagano sam nervozna, makar nemam razloga biti i počinje mi sve smetati, tj grizem oko sebe pojedine ljude. (ne mogu si pomoći nažalost) i još mi je i imunitet pao, kod pred svaku mengu i dobila sam aftu. Tak da sam baš nikakva..
mono,
također mi je drago, bit će sve u redu, vidjet ćeš. :))

Noa 💙
E da, kad bi svi imali posao bez stresa mislim da bi nam bilo puno lakse. Ja si isto mislim kak sam skroz opustena i ne radim "problem" u glavi jer jos nema plusa,a svako slobodno vrijeme ili googlam ili citam forume i gledam da li ima jos koja s "mojim" problemima i koliko joj je trebalo.. al onda je tu i okolina koja te pita sta cekate? Imas 30 g, eto i ozenili se, kuca, auto sve imate..kad mislite? Uf... sve bi ih sterala u krasnu stvar!
Doci ce sve na svoje, ja sam uvjerena u to, nikad ne smijemo odustati, svaki mjesec nova prilika!

Baš tako, kathryn86, ja sam luda kad nas netko pita kaj čekate??
A nema nitko pojma da već od 6.mjeseca radimo na tome i nažalost još ništa se nije promijenilo.. I ja bi ih najradije sterala u k, i rekla im daj nas pustite. Pa ne možeš se ni opustiti jer ti stalno netko visi nad glavom kad budete. I onda kad nam vele, pa vrijeme vam je kaj čekate. A ja samo kažem, mi snujemo, a Bog određuje.
Da, nema odustajanja. Možda svi dobijemo pod bor svoje plusiće tj. bebice.

Noa 💙
Radila sam test i negativan je, dns mi je 12 dpo.
A raditi cu jos za dva dana, jer bi tada trebao pokazati, ako jr T u pitanju.
Ali ovaj mjesec nit sam vjerovala da je uspjelo, pa nisam bas previše razmišljala.
Ali znam kako vam je cure, i ja cijelo vrijeme nesto googlam.
Radila sam test i negativan je, dns mi je 12 dpo.
A raditi cu jos za dva dana, jer bi tada trebao pokazati, ako jr T u pitanju.
Ali ovaj mjesec nit sam vjerovala da je uspjelo, pa nisam bas previše razmišljala.
Ali znam kako vam je cure, i ja cijelo vrijeme nesto googlam.
Meni je danas 15 dpo, pošto sam bila na klomifenu ne znam jel to razlog kašnjenja ili trudnoća. Grudi me ubijaju, grčeve osjetim također, želja za određenim jelima, ginekolog mi je rekao da test napravim na tjedan dana kašnjenja

Mono drzimo ti fige 😍
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Drzimo fige Mono!!
m.girl6 ako plusic ceka da bude pod bor, potpisujem odmah!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji