Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dacolina
    27. Rujan 2016. 21:14

Teta

Ja sam punooo kasnije... ja sam imala spontani u 26tt i rekli su mi cim ciklusi krenu normalno da mogu slobodno ici odmah na sljedecu T, cak mi je moja dr. i savjetovala sto prije... vjerojatno se nada da cemo tako najjednostavnije utisati tugu i smiriti moje psihicko stanje... jer isto je sve jos dosta svjeze... 

Mono, 

Ako smijem pitati... sto je s tobom? Zbog cega ces ti morati na bockanje?

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

Dacolina
    27. Rujan 2016. 21:15

Pokahontas, 

Čestitam... čuvaj se i sretno do kraja... 🎉🎉🎉🎉🎉
    😘

mono1111
    27. Rujan 2016. 22:55

Dacolina,

Imala sam dva spontana u 7 tt i 9 tt.
    Radila sam sve moguce pretrage i jedino što mi nije u redu su ti testovi za trombofiliju. Imam mutacije na MTHFR I PAI 1, i antikardiolipinska antitijela su mi slabo pozitivna.
    Najcesce te mutacije u kasnijim tjednima cca 20 tj, mogu utjecati na spontani, ali svaka osoba je drukcija i nekome to može biti okidač a nekome ne. Tako mi je dr objasnila. Tako da ta sumnja svakako postoji pa su mi rekli da cu bar preventivno dobiti heparin u slijed.T.
    To jesu slabe mutacije, slabi faktori ali i ovdje je uocena povezanost tih ranih spontanih i tih mutiranih faktora.
    Naravno, sve zavisi i kod kojeg doktora naletiš, svatko ce ti reci drukcije, ali ja svakako zelim preventivno dobiti heparin.

trnoruzica22
    12. Listopad 2016. 08:17

mono1111

Dacolina,

Imala sam dva spontana u 7 tt i 9 tt.
    Radila sam sve moguce pretrage i jedino što mi nije u redu su ti testovi za trombofiliju. Imam mutacije na MTHFR I PAI 1, i antikardiolipinska antitijela su mi slabo pozitivna.
    Najcesce te mutacije u kasnijim tjednima cca 20 tj, mogu utjecati na spontani, ali svaka osoba je drukcija i nekome to može biti okidač a nekome ne. Tako mi je dr objasnila. Tako da ta sumnja svakako postoji pa su mi rekli da cu bar preventivno dobiti heparin u slijed.T.
    To jesu slabe mutacije, slabi faktori ali i ovdje je uocena povezanost tih ranih spontanih i tih mutiranih faktora.
    Naravno, sve zavisi i kod kojeg doktora naletiš, svatko ce ti reci drukcije, ali ja svakako zelim preventivno dobiti heparin.

MONO111,
    meni su ustanovili prije tri dana da mrvicu ne kuca srce. 
    Sad čekam kiretazu, koja je sutra. 
    Kod hematologa sam sve pretrage napravila.... I preventivno sam se pikala fraxiparinom od 5 tt, uz to sam uzimala terapiju za štitnjaču I koristila utrogestane.... sve po pravilima i u nadi da će ovaj 4 put sve biti ok....ali ni sada nije dobro. Jesi li ti radila kariogram? meni tamo piše da je sve normalno i kod muža isto, ali mi jučer ginekolog koji me naručio za kiretazu rekao da postoji mogućnost da naši zdravi kromosomi kad se spoje postaju problematični.  Imaš li ikakvih informacija vezano za to???? prvi put čujem.  Of pretraga sam sve napravila, a ispada da ipak nisam. želim ti sve najbolje i da ostvaris trudnocu  i hvala na odgovorima.

trnoruzica22

Dacolina
    27. Rujan 2016. 23:02

Meni je moja stvarno super... posvetila mi se totalno poslije ovoga tako da ono... a i zenska zna sta radi pa ne sumnjam... ici cu po njenim uputama pa cemo vidjeti... kad ti kreces sa novom T?

m.girl6
    28. Rujan 2016. 07:41

bornastra, tu smo negdje s ciklusima, držim nam fige 
    nadam se da sljedeća menga neće doći. ako i dođe nećemo očajavati, ja ću kupiti taj maca prah i probat ćemo to piti pa ćemo vidjeti rezultate. 

Pokahontas, čestitam. 
    Drago mi je da ste uspjeli. Valjda ćemo i mi ugledati svoj plusić do kraja godine. Još imam par tabletica folne, a nakon toga kupujem prenatal od twinlaba.

Noa 💙

nena27
    28. Rujan 2016. 10:40

Pozdrav curke, mi pokušavamo skoro 2 godine ovaj mjesec sam prvi put na klomifenu sve je dobro prošlo, trebam dobiti idući tjedan (nadam se da neću :) )  sad čekamo

mono1111
    28. Rujan 2016. 12:14

Dacolina 
    Planiram vec sada. Ali ne vjerujem da je uspjelo ovaj mjesec. Tek mi je prosla O, pa moram još čekati za napraviti test.

ella31
    28. Rujan 2016. 12:14

Nakon podužega zvanja svog ginekologa uspjela sam se naruciti..znaci prije godinu dana sam radila papa test...i isto toliko radimo na tome na nasoj maloj fortuni ali ne uspjevamo...znaci ovo ljeto sam izvadila dosta nalaza krv,mokraca znaci sto se tice toga ne moram vise nista.Kod ginekologa nisam ni bila od vađenja papa testa..i tad mi je rekao da dok ne prođe godina da druge nalaze ni ne trebam vadit...u međuvremenu je muž radio spermiogram i sve ok.Sad vas molim jer idem sutra na pregled sto da mu kazem sto trebam tocno pregledat i koje nalaze raditi? Hvala puno

ek

ella31
    28. Rujan 2016. 12:16

S tim da mi je i nalaz stitnjace super...

ek

mono1111
    28. Rujan 2016. 12:16

Ella,

Tsh, spolne hormone ukljucujući prolaktin obavezno.
    Cervikalne briseve.

Mislim da ti je to za sada dosta.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI