M.girl 6 pozdrav . Mi smo isto radili od lipnja i uspjeli ovaj mjesec.Ja sam pila twinlab prenatal.I takoder odnose cak malo prorijedili i uspjelo.Eto sad sam tek 4 tjedna trudna :) pa se nadam da ce i drugim curkama uspjet uskoro
Pozz cure, gdje nam je Luki? Ne javlja se, nadam se da je sve ok s njom!
Teta
Ja sam punooo kasnije... ja sam imala spontani u 26tt i rekli su mi cim ciklusi krenu normalno da mogu slobodno ici odmah na sljedecu T, cak mi je moja dr. i savjetovala sto prije... vjerojatno se nada da cemo tako najjednostavnije utisati tugu i smiriti moje psihicko stanje... jer isto je sve jos dosta svjeze...
Mono,
Ako smijem pitati... sto je s tobom? Zbog cega ces ti morati na bockanje?
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Pokahontas,
Čestitam... čuvaj se i sretno do kraja... 🎉🎉🎉🎉🎉
😘
Dacolina,
Imala sam dva spontana u 7 tt i 9 tt.
Radila sam sve moguce pretrage i jedino što mi nije u redu su ti testovi za trombofiliju. Imam mutacije na MTHFR I PAI 1, i antikardiolipinska antitijela su mi slabo pozitivna.
Najcesce te mutacije u kasnijim tjednima cca 20 tj, mogu utjecati na spontani, ali svaka osoba je drukcija i nekome to može biti okidač a nekome ne. Tako mi je dr objasnila. Tako da ta sumnja svakako postoji pa su mi rekli da cu bar preventivno dobiti heparin u slijed.T.
To jesu slabe mutacije, slabi faktori ali i ovdje je uocena povezanost tih ranih spontanih i tih mutiranih faktora.
Naravno, sve zavisi i kod kojeg doktora naletiš, svatko ce ti reci drukcije, ali ja svakako zelim preventivno dobiti heparin.
Meni je moja stvarno super... posvetila mi se totalno poslije ovoga tako da ono... a i zenska zna sta radi pa ne sumnjam... ici cu po njenim uputama pa cemo vidjeti... kad ti kreces sa novom T?
bornastra, tu smo negdje s ciklusima, držim nam fige
nadam se da sljedeća menga neće doći. ako i dođe nećemo očajavati, ja ću kupiti taj maca prah i probat ćemo to piti pa ćemo vidjeti rezultate.
Pokahontas, čestitam.
Drago mi je da ste uspjeli. Valjda ćemo i mi ugledati svoj plusić do kraja godine. Još imam par tabletica folne, a nakon toga kupujem prenatal od twinlaba.
Noa 💙
Pozdrav curke, mi pokušavamo skoro 2 godine ovaj mjesec sam prvi put na klomifenu sve je dobro prošlo, trebam dobiti idući tjedan (nadam se da neću :) ) sad čekamo
Sortiraj odgovore
Najstariji