Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    27. Rujan 2016. 00:12

NinaK neka..svatko treba nekad ispucat bijes tugu,ali opet.. nastavite se dalje boriti.. doci ce i vasa bebica 😉😍😘 sretno

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    27. Rujan 2016. 10:06

Cijelu trudnoću daješ injekcije i 6 tjedana nakon poroda. Sama se pikaš, ne znam da li jedanput ili dvaput.

Mogu pitati da li si iz Zg? Ako jesi, kod kojeg gin.si isla da ti je to rekao?

27. Rujan 2016. 12:20

Bok!
    Cure koje se trudite i ne odustajete, svaka vam cast na predanosti! :)
    Nadam se da ce uskoro plusici :)
    Pitanje za one koje su imale spontani, jeste isle na neke pretrage poslije i sto su vam rekli ginekolozi, koliko cekati prije slijedeceg planiranja bebe?
    Puse svima :-**

m.girl6
    27. Rujan 2016. 13:04

Ej curke, čitam vas i pratim već kojih mjesec dana, pa reko idem se i ja uključiti.
    Planiramo bebu i radimo na njoj još od 6.mjeseca. Pijem folnu od početka godine, pratimo plodne dane i ovulaciju ali još uvijek ništa. Znam da je to jako kratko razdoblje, samo par mjeseci.
    Mislila sam ako do kraja godine nećemo imati sreće da dobijemo plusić, krenut ćemo na pretrage.
    Držim fige svima koji su u istoj situaciji kao i mi i žarko si žele bebicu 
    Dajte mi recite da li bi trebala još što početi piti? Elevit ili neke druge dodatke prehrani ili jednostavno će beba doći kad će sama htjeti? (kako se kaže)

Noa 💙

bornastra
    27. Rujan 2016. 13:13

Eeeej svima :)

NinaK, sreeeetno sa svime... vjerujem da će bebica doći :) Ima rješenja, samo budi pozitivna!!

m.girl, lijepi pozdrav i dobrodošla :) dragi i ja također pokušavam od 6.mjeseca negdje, ali još (uvijek) ništa... tek sam prije par dana počela piti folnu i omega 3, također pratimo plodne dane i ovulaciju, ali za sada još ništa... bude, mora :)
    Također smo rekli ako nam uspije ove godine, Bogu hvala, ako ne sljedeće godine idemo na pretrage...

m.girl6
    27. Rujan 2016. 13:55

bornastra, hvala ti :)
    znači počeli smo u isto vrijeme raditi na našim beačima.
    ma bit će plusić do kraja godine jednoj i drugoj, sigurna sam u to. :) znam da se moramo opustiti ali nije to baš tako lako kako drugi kažu.
    Čitala sam i o maca prahu, to isto namjeravam kupiti pa da pijemo ja i dragi svaki dan, možda pomogne. Vjerujem da ne može naštetiti. 
    Sad sam baš u "narančastome" kako kaže moj dragi. Ovulacija u tijeku, hehe

Noa 💙

bornastra
    27. Rujan 2016. 14:44

m.girl6, također sam u narančastom, hehe :)
    Makar po kalendaru plodnih dana je baš danas, ali bila je jučer ovulacija ... i akcija:) 
    Tak je, treba se samo opustiti...i do kraja godine plusić je tu :)

Dacolina
    27. Rujan 2016. 15:14

Mono

Nisam iz Zg, iz Vk sam. Pretpostavljam da ti ovdje ginekolozi ne znače apsolutno ništa. A ove injekcije… kako ću ja to?? Uh… nemam pojma… ali ako je to u korist moje buduće sreće, živ čovjek na sve pristane… 

Teta

Kad si imala spontani? I u kojem stupnju trudnoće… ako smijem pitati… 

A curama u pokušajima, sva sreća svijeta vam došla… 😘

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

mono1111
    27. Rujan 2016. 17:05

Dacolina,

Ma morati ces / cemo. Vjerovatno cu i ja dobiti u slijed.T heparin.
    Jako su dobre prognoze s tim heparinom, naravno ako je to bas i razlog spontanom.
    Ne brini, naviknuti ces se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.