Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    26. Rujan 2016. 16:40

Ally,
    Znaci mjeri ti vodeci folikul. U cet ti je bio 10 mm a dns 15, što znaci da raste dnevno 1 mm i nesto.
    Folikul puca na nekih 20 mm. Kako kod koga, ali pretpostavimo da ce ti puknuti kroz nekih 4 dana, tad ce ti biti O, i to ce ti biti 17 dc, ovisno kada folikul pukne.
    Tvoja dokt.se zacudila kako imas kao redovite cikluse, a O ce biti tek 17, 18 dana ciklusa, dok je recimo u pravilu da je O 14 dc.
    Koliko ti traju ciklusu? 30, 31 dan?? 
    Ma sve je to ok, možeš pratiti O ubuduce  i trakicama LH.

Nina pozzz,
    Jeste obavljali neke pretrage, posebno ti?? Hormone, i sl??
    Što god bude i na spermiogramu,puno se može popraviti vitaminima i sl.
    Ma svi na kraju krajeva imaju lijepe i sretne vjerujem i ti i svi miii :)

_bella4_
    26. Rujan 2016. 17:53

Nina i ja sam nedavno tu dosla. Dovrodosla nam i mozemo se tipkati,bar da nam svima bude lakse. Mm i ja pokusavamo vec skoro 2 godine. On je ok, ja sa stitnjacom imam problema. Ali sad je ok s terapijom. Sretno draga i javi rezultate! :)

wannababysomuch
    26. Rujan 2016. 20:03

Pozz Nina.. evo kakvi su rezultati kad si napisala da ce u 19 h biti.. mislim da nas sve dosta psiha muci.. eh valjda ce i nas docekati plusici

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• NinaK
    26. Rujan 2016. 21:24

Rezultati nisu dobri. Dijagnosticirana mu je azoospermija. Jednostavno nema sjemena. 0. Evo googlam vec 2 sata, nemam vise ni tekucine u sebi za suze, koliko sam uspjela izgooglat postoji za to stanje samo neka operacija koja ti daje tek 5% sanse. Al znam da cemo se borit. A sad ako se netko nasao u toj situaciji i izvukao znacila bi nam sve na svijetu.

mono1111
    26. Rujan 2016. 21:36

Nina,
    Googlaj malo o B12 vitaminu, velike količine uzimanja su dokazale poboljsanje, isto tako bundevine sjemenke.
    Uvijek postoji umjetna oplodnja, nemoj se zivcirati sada, odi kod dokt.i neka ti savjetuje sto dalje.

bibi54
    26. Rujan 2016. 22:25

A ja vam cure moje još nisam napravila test ali menstruacija kasni skoro tjedan dana.Sutra se budem naručila za pregled. Iscjetka nema, grudi užasno bolu a i lagani grčevi u stomaku. Nadan se da će sve biti ok.Javim vam rezultate uskoro.

Dacolina
    26. Rujan 2016. 22:41

Mono... 
    U cijeloj toj strci dr. mi je rekla da u sljedećoj T ću si morati davati nekakve injekcije... znas li sto bi to bilo?

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

mono1111
    26. Rujan 2016. 23:49

Dacolina,
    To ti je taj niskomolekularni heparin za razrijeđivanje krvi.

Što ti je dokt rekla od kada si to daješ? Od početka trudnoće??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.