Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    24. Rujan 2016. 09:55

Dacolina ne znam koliko bi trebalo cekati, ako bi trebalo uopce... a sta tvoj ginekolog kaze?

Wannababy ja imam taj smeckasti iscjedak prije menge, nekad par dana, nekad je znalo bit i po 10ak dana... sad pod zadnje i nakon menge... vjerojatno su mi se hormoni smiksali, iako sam ih provjeravala prije godinu dana, i bili su ok, osim neka dva koja su preblizu, al nis strasno...

A opet, moze bit implantacijsko, ali s tim nisam imala iskustva pa ne mogu rec... al nadam se da bi moglo bit to, pa da te iznenadi jedan plusic 

mono1111
    24. Rujan 2016. 11:00

Dacolina,

Kao prvo, jako mi je žao :( ne mogu uopće zamisliti tu cijelu situaciju.
    Predlažem ti da prvo napraviš potrebne pretrage, često zna utjecati trombofilija u trudnoci, pogotovo u 20 tim tjednima trudnoće, tj.neke genetske mutacije majke, pa napravi svakako testove za trombofiliju svakako.
    Najcesce samo dođe do zastoja srca...mislim postoji puno stvari. Ali bolje spriječiti ako se nešto i sazna nego ponoviti :/
    Ne znam koliko trebas cekati. Ja sam imala spontani u ranim tjednima pa su mi rekli samo mjesec dana, netko kaže 6 mjeseci.
    Iako mislim kad ti se sve vrati i normalu, M i hormoni i sve to da je tijeli spremno, ako ni nije, neće doći do T.
    Ali svakako se savjetuj s ginekologom.
    Želim ti svu sreću :))

Wannababy,
    Napravi test svakako. Ako i ne pokaze odmah pozizivno, napravi ga ponovno za dva tri dana. Moguće da je implatacijsko krvarenje a možda su ti se neki hormoni poremetili.
    Aaaa, držim figeeee..
    Javljajj...

wannababysomuch
    24. Rujan 2016. 13:46

Hvala.. iako nekak vise drzim da su hormoni malo ludi sad.. kad sam tak sa zdravljem nikako :) al zivi bili pa vidjeli

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    24. Rujan 2016. 15:32

Wannababysomuch drzim fige da je ovaj put toliko zeljena beba i da je taj smedji iscjedak zapravo implatacijsko krvarenje! 

wannababysomuch
    24. Rujan 2016. 16:22

Ivcy1306

Wannababysomuch drzim fige da je ovaj put toliko zeljena beba i da je taj smedji iscjedak zapravo implatacijsko krvarenje! 

;) hvala

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

wannababysomuch
    25. Rujan 2016. 13:20

Kao sto rekoh ne nadam se tako i jest.. danas poceli bolovi pred M.. test neg.. tako da idemo dalje

14.06.2015. M

_bella4_
    25. Rujan 2016. 13:47

Cure, jel neka od vas koristila utrogestan? Mene je počeo trbuh dolje, baš skroz dolje boliti, kao da ću mengu svaki tren dobiti. Mislim, nije sada da umirem od bolova, nego su to neki lagani bolovi. Zanima me dali je to možda od utrogestana, tj. znali on tako utjecati?
    Strah me i nadati se da je to TO sada, ali ovako mi još nije bilo...
    Iako imam osjećaj da će svaki tren krenuti. :(

Ivcy1306
    25. Rujan 2016. 15:31

Bella ja ga nisam koristila, ali sam zato imala iscjedak (ako se ne varam on pred mengu nestane) , radila sam test prije ocekivane m i bio je negativan, medjutim kopkalo me to sto imam te blage bolove u trbuhu i kopkao me iscjedak pa sam na dan kada je trebala biti menga prvom jutarnjom mokracom popiskila test i pokazao je dvije crtice, doduse druga je bila slabija ali se vidjelo da je pozitivno! 
    Drzim fige da ti bolovi su zapravo znak da si trudna!!

_bella4_
    25. Rujan 2016. 15:59

Hvala ivcy! Inače ja imam smeđi iscjedak koji dođe tjedan dana prije menge, ali ovoga puta mi se nije pojavio, a mengu trebam u četvrtak dobiti(tj. NE trebam). Tako da više nisam ni ziher jel opet umišljam simptome, ko i svaki mjesec ili je sada stvarno uspjelo. U srijedu ujutro radim test pa ću vidjeti. Al nekako mi je daleko srijeda. I nadam se da me neće vještica iznenaditi... <3

mono1111
    25. Rujan 2016. 16:18

Bella,

Može utrogestan izazvati takav osjecaj, osjecaj napuhanosti i može ti blago poremetiti probavu. Svatko ga drukcije podnosi. Jedna poznanica je rekla da ga ona nikako ne podnosi, doduše Duphastone je pila, to je isto, stalno joj se nesto zbivalo u trbuhu.
    Meni osobno nije tako bilo kad sam pila duphastone.
    Ali isto tako mogu biti grcevi u ranoj T, meni je osobno bilo tako.

Moguce da bi tjedan dana prije M dobila smeđi iscjedak, koji može biti znak niskog progesterona. A pošto sad uzimaš Utrogestan, koji je progesteron , zato nisi dobila smeđi iscjedak.

Ali drzim fige da je bebili u pitanju :))
    Javiiiii

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI