Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    23. Rujan 2016. 14:54

MiuMau,

tibetanska gljiva- moćni kefir koji zamjenjuje stotine lijekova, čisti organizam i pomlađuje ga -copy paste jednog naslova :) googlaj za više informacija, ako voliš inače kefire, ovo je fantastična stvar.
    Hehe, znam to pitanje "pa šta čekate?!" ... sve mi je jasno... :)

Dacolina
    24. Rujan 2016. 02:14

Pozdrav svim curama... 
    Nova sam ovdje... pa vam za početak želim svu sreću svijeta... 

Trebam malu pomoć ukoliko mi netko zna reći... 
    Naime, imala sam spontani u 26 tt. Došla na redovnu kontrolu i nema otkucaja srca bebe. Rodila prirodnim putem, poslije poroda nikakvih oštećenja... 
    Koliko mora proći da smijem krenuti u nove pobjede? 

Još jednom sretno svimaaa! 😘

Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓

wannababysomuch
    24. Rujan 2016. 08:28

Jutro drage moje.. e ovak M bi trebala doc od 28 do 30.9 a danas mi se smeckast iscjedak pojavio tj od sinoc je.. pa me to malo buni..jednom mi se samo pojavio prije koji mj i sredini ciklusa, ne sjecam se dal je to bilo onaj mj kad je biokemijska bila, al eto sad opet neznam sto misliti.. imate kakav savjet? Jeste li upoznate s tim?

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

MiuMau
    24. Rujan 2016. 09:55

Dacolina ne znam koliko bi trebalo cekati, ako bi trebalo uopce... a sta tvoj ginekolog kaze?

Wannababy ja imam taj smeckasti iscjedak prije menge, nekad par dana, nekad je znalo bit i po 10ak dana... sad pod zadnje i nakon menge... vjerojatno su mi se hormoni smiksali, iako sam ih provjeravala prije godinu dana, i bili su ok, osim neka dva koja su preblizu, al nis strasno...

A opet, moze bit implantacijsko, ali s tim nisam imala iskustva pa ne mogu rec... al nadam se da bi moglo bit to, pa da te iznenadi jedan plusic 

mono1111
    24. Rujan 2016. 11:00

Dacolina,

Kao prvo, jako mi je žao :( ne mogu uopće zamisliti tu cijelu situaciju.
    Predlažem ti da prvo napraviš potrebne pretrage, često zna utjecati trombofilija u trudnoci, pogotovo u 20 tim tjednima trudnoće, tj.neke genetske mutacije majke, pa napravi svakako testove za trombofiliju svakako.
    Najcesce samo dođe do zastoja srca...mislim postoji puno stvari. Ali bolje spriječiti ako se nešto i sazna nego ponoviti :/
    Ne znam koliko trebas cekati. Ja sam imala spontani u ranim tjednima pa su mi rekli samo mjesec dana, netko kaže 6 mjeseci.
    Iako mislim kad ti se sve vrati i normalu, M i hormoni i sve to da je tijeli spremno, ako ni nije, neće doći do T.
    Ali svakako se savjetuj s ginekologom.
    Želim ti svu sreću :))

Wannababy,
    Napravi test svakako. Ako i ne pokaze odmah pozizivno, napravi ga ponovno za dva tri dana. Moguće da je implatacijsko krvarenje a možda su ti se neki hormoni poremetili.
    Aaaa, držim figeeee..
    Javljajj...

wannababysomuch
    24. Rujan 2016. 13:46

Hvala.. iako nekak vise drzim da su hormoni malo ludi sad.. kad sam tak sa zdravljem nikako :) al zivi bili pa vidjeli

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    24. Rujan 2016. 15:32

Wannababysomuch drzim fige da je ovaj put toliko zeljena beba i da je taj smedji iscjedak zapravo implatacijsko krvarenje! 

wannababysomuch
    25. Rujan 2016. 13:20

Kao sto rekoh ne nadam se tako i jest.. danas poceli bolovi pred M.. test neg.. tako da idemo dalje

14.06.2015. M

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.