MiuMau, naravno da nisi jedina koja vidi trudnice... vjerojatno sada samo bolje primjećujemo ... :)
Ja sam počela piti od Almage Prenetal Omega3+... već treći dan osjećam da imam više energije, inače imam željezo dosta nisko, ali s ovim tabletama sam "živnula" :) Također pijem i tibetansku gljivu i svako jutro limun i mlaka voda... sve za jačanje imuniteta :)
Trudilice i trudnice, sretno nam :)
upit
pozzz
imam 32 godine i dijete od 5 godina ,radimo na dijetetu
Ciklus mi je inace 36 dana al ovaj put sam dobila 28 dan a to nisam nikada do sada prvi dan mi je bio dovoljan jedan ulozak a drugu treci i cetvrti dan mini tampon
Odnose smo imali u tih 28 dana 20 puta
mislim da postoji mogucnost trudnoce 11.9
molim vas odgovor sta mislite kad raditi test
Drage moje trudnice i buduće trudnice, evo mi se nekakav iscjedak pojavio, smečkasti, roskasti ali nemam nikakve simptome za menstruaciju.Inače sam imala strašne bolove prije dolaska vještice i bila bih jako osjetljiva, minjala bi raspoloženje svaku minutu, međutim sad san totalno smirena bez nekog ljutog pms.Još uvik se nadam da je to, to. U svakom slučaju držim nam fige svima!!! samo pozitivno <3
Pozz svima!
Luki molim te ako mi mozes objasniti moje nalaze, na jednom nalazu pise ovako: mikoplazma hominis nije izolirana, ureaplazma urealyticum nije izolirana
A na drugom nalazu pise ovo:
Nalaz mikrobioloske pretrage saprofitni koki i candida species
Bila bih ti zahvalna! Hvala puno!!

Bornastra ja sam baš htjela uzeti taj prenatal, al se neš zamislila, zaboravila pa uzela folnu i omega3... sad sam s tim mirna 3 mjeseca dok potrošim, al sljedeću turu budem baš prenatal sa cijelim tim miksom uzela... kronično mi nedostaje energije, bez obzira na folnu i omegu, uzimala sam donedavno i magnezij, al niš... kakva je to tibetanska gljiva?
Aj što više primjećujem ostale, ali stvarno mi se pogodilo da je u društvu jako puno frendica ostalo trudno, pa mi je to još veći pritisak... još kad me netko pita "pa šta ti čekaš?" ne znam jel bi ga ošamarila il otrčala plakat
Mono bili smo već, dijagnoza asthenozoospermia... sad čekam da vidim sljedeći tjedan šta će privatni gin reći na to sve...
Bibi držim fige da javiš plusić uskoro

MiuMau,
tibetanska gljiva- moćni kefir koji zamjenjuje stotine lijekova, čisti organizam i pomlađuje ga -copy paste jednog naslova :) googlaj za više informacija, ako voliš inače kefire, ovo je fantastična stvar.
Hehe, znam to pitanje "pa šta čekate?!" ... sve mi je jasno... :)
Pozdrav svim curama...
Nova sam ovdje... pa vam za početak želim svu sreću svijeta...
Trebam malu pomoć ukoliko mi netko zna reći...
Naime, imala sam spontani u 26 tt. Došla na redovnu kontrolu i nema otkucaja srca bebe. Rodila prirodnim putem, poslije poroda nikakvih oštećenja...
Koliko mora proći da smijem krenuti u nove pobjede?
Još jednom sretno svimaaa! 😘
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Jutro drage moje.. e ovak M bi trebala doc od 28 do 30.9 a danas mi se smeckast iscjedak pojavio tj od sinoc je.. pa me to malo buni..jednom mi se samo pojavio prije koji mj i sredini ciklusa, ne sjecam se dal je to bilo onaj mj kad je biokemijska bila, al eto sad opet neznam sto misliti.. imate kakav savjet? Jeste li upoznate s tim?
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji