MiuMau,
tibetanska gljiva- moćni kefir koji zamjenjuje stotine lijekova, čisti organizam i pomlađuje ga -copy paste jednog naslova :) googlaj za više informacija, ako voliš inače kefire, ovo je fantastična stvar.
Hehe, znam to pitanje "pa šta čekate?!" ... sve mi je jasno... :)
Pozdrav svim curama...
Nova sam ovdje... pa vam za početak želim svu sreću svijeta...
Trebam malu pomoć ukoliko mi netko zna reći...
Naime, imala sam spontani u 26 tt. Došla na redovnu kontrolu i nema otkucaja srca bebe. Rodila prirodnim putem, poslije poroda nikakvih oštećenja...
Koliko mora proći da smijem krenuti u nove pobjede?
Još jednom sretno svimaaa! 😘
Netko to od gore vidi sve... povlači te konce, igra se... 💓
Jutro drage moje.. e ovak M bi trebala doc od 28 do 30.9 a danas mi se smeckast iscjedak pojavio tj od sinoc je.. pa me to malo buni..jednom mi se samo pojavio prije koji mj i sredini ciklusa, ne sjecam se dal je to bilo onaj mj kad je biokemijska bila, al eto sad opet neznam sto misliti.. imate kakav savjet? Jeste li upoznate s tim?
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Dacolina ne znam koliko bi trebalo cekati, ako bi trebalo uopce... a sta tvoj ginekolog kaze?
Wannababy ja imam taj smeckasti iscjedak prije menge, nekad par dana, nekad je znalo bit i po 10ak dana... sad pod zadnje i nakon menge... vjerojatno su mi se hormoni smiksali, iako sam ih provjeravala prije godinu dana, i bili su ok, osim neka dva koja su preblizu, al nis strasno...
A opet, moze bit implantacijsko, ali s tim nisam imala iskustva pa ne mogu rec... al nadam se da bi moglo bit to, pa da te iznenadi jedan plusic
Dacolina,
Kao prvo, jako mi je žao :( ne mogu uopće zamisliti tu cijelu situaciju.
Predlažem ti da prvo napraviš potrebne pretrage, često zna utjecati trombofilija u trudnoci, pogotovo u 20 tim tjednima trudnoće, tj.neke genetske mutacije majke, pa napravi svakako testove za trombofiliju svakako.
Najcesce samo dođe do zastoja srca...mislim postoji puno stvari. Ali bolje spriječiti ako se nešto i sazna nego ponoviti :/
Ne znam koliko trebas cekati. Ja sam imala spontani u ranim tjednima pa su mi rekli samo mjesec dana, netko kaže 6 mjeseci.
Iako mislim kad ti se sve vrati i normalu, M i hormoni i sve to da je tijeli spremno, ako ni nije, neće doći do T.
Ali svakako se savjetuj s ginekologom.
Želim ti svu sreću :))
Wannababy,
Napravi test svakako. Ako i ne pokaze odmah pozizivno, napravi ga ponovno za dva tri dana. Moguće da je implatacijsko krvarenje a možda su ti se neki hormoni poremetili.
Aaaa, držim figeeee..
Javljajj...
Hvala.. iako nekak vise drzim da su hormoni malo ludi sad.. kad sam tak sa zdravljem nikako :) al zivi bili pa vidjeli
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Wannababysomuch drzim fige da je ovaj put toliko zeljena beba i da je taj smedji iscjedak zapravo implatacijsko krvarenje!
Kao sto rekoh ne nadam se tako i jest.. danas poceli bolovi pred M.. test neg.. tako da idemo dalje
14.06.2015. M
Sortiraj odgovore
Najstariji