Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    22. Rujan 2016. 16:50

Luki, hvala na pitanju. Krvarenje se nije ponovilo hvala Bogu! Nisam ja ni tada jako krvarila, onako 2puta se obrisala papirom i to je to ali sam bila hospitalizirana. Ako mi pise glavica je priljubljena uz zdjelicu jel to znaci da nije jos blizu poroda ili? Citala sam nesto da najprije ulazi u zdjelicu pa sam sva luda. Inace sad samo mirujem, lezim, evo proslo vec tjedan i nesto. Danas smo usli u 34.tjedan i tako, uglavnom trudim se sto vise lezati, malo prosecem i tako. 
    Bas mi je drago da situacija sa L ide na bolje!! Zasluzili ste oboje to

mono1111
    22. Rujan 2016. 20:20

Drage žene, cure ...sretno svima i ne gubite nadu nikadaaaa !!!

Luki,
    A napravila sam sve sto sam trebala napraviti od pretraga: brisevi, papa, urinokultura, ogtt, uzv, pregled, torch, lac, aca, ana, protein s, faktor XIII, F XII, homocistein.
    Sve mi je gotovo osim aca i sve to zadnje što sam napisala.
    Naime, sve je ok i vjerovatno će i druge pretrage biti uredne.
    I uvijek je u svakom slucaju terapija Heparin pa i da mi nesto ne bude u redu, ista je terapija.
    Planiram pa ćemo vidjeti..
    Drago mi je da se situacija s L stabilizirala :) biti ce sve ok, vjerujem u to :)

Miumau,
    Ja sam nedavno radila TORCH, isto preboljela citomegalovirus, parvovirus, za rubeolu za vjerovatno cijepljena ps su mi zato antitijela.
    Mislim da ne moras nista ponavljati, igg znaci da si preboljela, jedino mislim da bi trebala ponoviti da su ti antitijela igm, jer u tom slucaju infekcija je trenutno, i onda se prati da li infekcija pada.
    Koliko su ti antitijela??
    Mislim da se ne moras brinuti sto se toga tice.

MiuMau
    22. Rujan 2016. 21:00

CVM 147.0 U/ml (iznad 14 poz, manje od 12 neg), HSV 1 pise samo "indeks" pod jedinicu, a rubella 71,6 (vise od 10 poz, manje od 5 neg) 

Danas sam si vrkutu uzela, eto jedna frendica ostala trudna, veli da je pocela pit taj ciklus i uspjelo im... aj sad znaj, al sve bi probala... da netko kaze da se drekom namazem, trenutno sam u toj fazi da bi samo pitala ujutro ili navecer   

Iako, najvise me plasi spermiogram mm, nikak docekat da vidim sta ce gin reci na to, jer ako je to stvarni problem, mogu se mazat s cim god, nema pomoci osim MPO...

Sretno svima cure, nemate pojma koliko mi je lakse kad vidim da nisam jedina koja svuda vidi trudnice 

mono1111
    22. Rujan 2016. 21:39

Meni je Citomegalovirus 14 U/ ml a tamo gdje su ref.vrijednosti se smatra da je izna 5 pozitivan.
    Valjda si u drugom labosu radila.
    Rubeolu si vjerovatno cijepljena.
    Meni je rubeola 67.

Ma ne moras se brinuti, to ti je sve ok.
    Kada ste naruceni ta spermiogram??

Ma ja sam ovaj ciklus jela ananas i pila sok od cikle, jer je to dobro za debljanje endo. Valjda bi sve napravila samo da se dogodi plusić.

bornastra
    23. Rujan 2016. 08:23

MiuMau, naravno da nisi jedina koja vidi trudnice... vjerojatno sada samo bolje primjećujemo ... :)

Ja sam počela piti od Almage Prenetal Omega3+... već treći dan osjećam da imam više energije, inače imam željezo dosta nisko, ali s ovim tabletama sam "živnula" :) Također pijem i tibetansku gljivu i svako jutro limun i mlaka voda... sve za jačanje imuniteta :)

Trudilice i trudnice, sretno nam :)

• maricap
    23. Rujan 2016. 09:16

upit
    pozzz
    imam 32 godine i dijete od 5 godina ,radimo na dijetetu
     Ciklus mi je inace 36 dana al ovaj put sam dobila 28 dan a to nisam nikada do sada prvi dan mi je bio dovoljan jedan ulozak a drugu treci i cetvrti dan mini tampon
    Odnose smo imali u tih 28 dana 20 puta 
    mislim da postoji mogucnost trudnoce 11.9
    molim vas odgovor sta mislite kad raditi test

bibi54
    23. Rujan 2016. 13:01

Drage moje trudnice i buduće trudnice, evo mi se nekakav iscjedak pojavio, smečkasti, roskasti ali nemam nikakve simptome za menstruaciju.Inače sam imala strašne bolove prije dolaska vještice i bila bih jako osjetljiva, minjala bi raspoloženje svaku minutu, međutim sad san totalno smirena bez nekog ljutog pms.Još uvik se nadam da je to, to. U svakom slučaju držim nam fige svima!!! samo pozitivno <3

Ivcy1306
    23. Rujan 2016. 13:02

Pozz svima! 
    Luki molim te ako mi mozes objasniti moje nalaze, na jednom nalazu pise ovako: mikoplazma hominis nije izolirana, ureaplazma urealyticum nije izolirana
    A na drugom nalazu pise ovo: 
    Nalaz mikrobioloske pretrage saprofitni koki i candida species 
    Bila bih ti zahvalna! Hvala puno!!

bornastra
    23. Rujan 2016. 13:37

Bibi54,

to bi moglo biti implatacijsko krvarenje... i to bi moglo biti to :))
    Držimo fige!

MiuMau
    23. Rujan 2016. 14:15

Bornastra ja sam baš htjela uzeti taj prenatal, al se neš zamislila, zaboravila pa uzela folnu i omega3... sad sam s tim mirna 3 mjeseca dok potrošim, al sljedeću turu budem baš prenatal sa cijelim tim miksom uzela... kronično mi nedostaje energije, bez obzira na folnu i omegu, uzimala sam donedavno i magnezij, al niš... kakva je to tibetanska gljiva? 

Aj što više primjećujem ostale, ali stvarno mi se pogodilo da je u društvu jako puno frendica ostalo trudno, pa mi je to još veći pritisak... još kad me netko pita "pa šta ti čekaš?" ne znam jel bi ga ošamarila il otrčala plakat 

Mono bili smo već, dijagnoza asthenozoospermia... sad čekam da vidim sljedeći tjedan šta će privatni gin reći na to sve... 

Bibi držim fige da javiš plusić uskoro 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.