Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wannababysomuch
    21. Rujan 2016. 12:12

Eto ja cu vas samo obavjestiti.. kao prvo pochahontas cestitam uvjerena sam da je beba u pitanju. 😍
    Naime ja se malo iiskljucujemiz planiranja T al cu vas nastavit pratit, moje zdravstveno stanje  je toliko lose da se nesmijem upustati u planiranje trudnoce, od psihickog stanja do fizickog,od anemije i tako puno toga.. s 51 kg pala na 47, neopisiva iscrpljenost i jos hrpa hrpa toga.. svima zelim puuno srece s plusekima. ❤

Pokahontas
    21. Rujan 2016. 12:41

Wannababysomuch hvala puno :*  zao mi je cuti to za tebe.Ides na kakve terapije?Pijes vitamine neke?Zelim ti sto prije da se vratis na t!!!

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

_bella4_
    21. Rujan 2016. 12:31

Zao mi je, nadam se da ces se brzo oporaviti pa krenuti dalje! :)

mono1111
    21. Rujan 2016. 12:50

To ti je pozitivno sigurno :)
    Odi se naruči na prvi pregled.

Wannababy,

Jojjj, žao mi je. Nadam se da će se sve brzo vratiti u normalu i da će stići bebili :)

mono1111
    21. Rujan 2016. 12:56

Ja osobno od vitamina uzimam slijedeće :)
    Folat od Solgara ( ne folnu kiselinu, nego pravi folat jer imam neke mutacije na trombofiliju i navodno se kod mene folna ne razgrađuje )- folna ili folat je najvažnije uzimati
    B12 od 1000 mcg - isto je važno uzimati prije T
    Vitamin C od 400 ili 800 mcg - kako koji dan
    Magnezij 400 mcg
    Kalcij od 800 mcg.
    Omegu još nisam kupila ali ona je isto navodno super za jajnu stanicu.

Ako neka cura ima problema s endometrijem, debljinom mislim, znači da joj je pretanak, cure s Rode su mi preporucile sok od cikle i ananas.
    On je za debljanje endometrija.
    Naravno, sok od cikle sadrži željezo koje je isto potrebno prije T. Ja željezo ne uzimam u dodatnim pripravcima jer mi je i bez tableta na nekoj gornjoj granici, što znači da nisam anemicna nikako.

• Pokahontas
    21. Rujan 2016. 13:14

Ja koristim twinlab prenatal.Ima sve potrebno i to sam koristila evo nepunih mjesec dana kad sam saznala evo da mi se sreca konacno nasmijesila :D naravno narucit cu se sto prije jedva cekam :D

wannababysomuch
    21. Rujan 2016. 13:17

Nedam se ja :D tek od sutra krecem s pretragama pa da znam na cemu sam sto moram odnosno sto smijem a sto ne koristiti.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

mono1111
    21. Rujan 2016. 17:42

Wannababy,

Koje pretrage obavljaš?? Javiii

• Fazion
    22. Rujan 2016. 08:39

Cao curke..nova sam ovdje pa me zanimaju vasa iskustva.. 
    Decko i ja smo poceli radit na bebi… Ovulacija mi je prosla a ja sam se uzasno ispristavila i par dana mi je isao uzasto gust bijeli iscjedak bez mirisa.. 
    Za 12 dana se ne nadam menstruaciji…bit ce to dugih 12 dana..zanima me jel neko ima slicnih iskustava jer sam citala da se u ranoj trudnoci dogada disbalans hormona i zbog toga toliki pristici??

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI