Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    13. Rujan 2016. 11:19

Ipak stigla menstruacija... :(

mono1111
    13. Rujan 2016. 14:04

Bornastra,

Jojjjj :((
    Bude idući mjesec :)

MiuMau
    13. Rujan 2016. 14:22

Bornastra suosjecam...  evo i meni gadura danas dosla, 41 dc, nakon 3 dana spotinga... kod mene se definitivno sve izokrenulo, krvarim prije, za vrijeme, poslije menge, i onda jos malo u sred ciklusa... 

Evo idem se upisat i narucit kod novog gina pa da vidimo sta on kaze...

bornastra
    13. Rujan 2016. 15:03

Mono111, i ja se nadam da bude sljedeći mjesec... :)) to bi bio treći mjesec pokušavanja... Znam da je to jako malo, ali normalno da me brine. Kad bi se trebala početi brinuti?
    Na zadnjem pregledu u 4.mjesecu je bilo sve u redu...
    A oko mene same trudnice i mala djeca...

MiuMau, žao mi je da imaš tako dugačke dane ciklusa... da, naruči se kod novog ginekologa pa vidi šta on kaže... koliko dugo već pokušavate?

mono1111
    13. Rujan 2016. 17:58

Bornastra,

Kažu da je do godinu dana potpuno normalno i da se prije ne bi trebalo raditi nikakve pretrage.
    Ja sam takva da bi provjerila da sam na tvom mjestu - spolne hormone, prolaktin obavezno, tsh

Miumau,
    Trebala bi sigurno otići kod gin.provjeriti zasto imas često krvarenja.

Ivcy1306
    13. Rujan 2016. 21:14

Draga Zvjezdice, zao mi je sto ti se to dogodilo i vjerujem da ce sljedeci put biti sve u redu, samo imaj vjere i budi jaka! 
    Ja sam imala spontani pa sam bila tuzna i plakala kao nikada, nisam niti upoznala svoju mrvicu, a mogu mislit kako je tebi bilo! Saljem ti virtualni zagrljaj!
    Evo i sad mi suze idu jer me hormoni nenormalno pucaju u zadnje vrijeme! 
    Kako nam je luki? Ostale curke zelim vam da sto prije ugledate plusice!

• Meow
    14. Rujan 2016. 08:27

Bok curke!
    Stalno vas pratim, ne stignem napisati puno, ali uvijek ste mi u mislima. Nadam se plusićima jako brzo!

Sve vi znate kako se to radi, ak ste bile na svim pretragama, samo se treba raditi na tome i doći će polako!

Luki joj baš mi je žao, a meni to nekako kad pričaš isto ne izgleda kao skok u razvoju ili tipa izmišljanje djeteta, odnosno kako su ti rekli, razmaženost... nadam se da ćeš naći dobrog doktora koji će ti pomoći. Da li je dosad išta od terapija pomoglo malome?

Pomalo
    15. Rujan 2016. 00:30

Hvala vam svima  
    Ja vec posljednja dva dana sam imam osjecaj da sam trudna, svi simptomi su tu i dragi mi se sav raspekmezio  treba izdrzat sad jos 2 tj prije nego li test napravim. Muci me samo sto radim takav posao gdje dnevno nekoliko puta dize preko 20 kg, toliko me strah da ne naskodi, a ne mogu jos nista reci na poslu. Ljubim vas sve 

LuKi5
    15. Rujan 2016. 13:09

Pozdrav drage trudilice i trudnice.
    Kao prvo, zahvalila bi vam se svima na rijecima podrske, jako mi puno znace

Koliko sam uspjela skuziti pedijatricu, a rekla nam je sve ono sto sam i sama primjetila na njemu. To nije faza, njemu se mozak i inteligencija razvijaju puno brze nego ostatak, odnosno, razvojne tocke ne prate jedna drugu i tu dolazi do njegove osjetljivosti, potrebe da radi stvari za koje nije motoricki spreman, povlacenjem u sebe i ogromne frustracije....Ja sam samu sebe uvjeravala jako dugi period da je to samo faza, nisam se nikad vodila onim tablicama i tome slicno, ali ovo se jednostavno ne moze ne primjetiti. On ima vrhunsko pamcenje i zapazanje, do najsitnijeg detalja, koji njemu predstavljaju sve, a nekome su samo sastavni dio zivota, ovisnost pojedinim stvarima, s njim sam svakodnevno i znam da nije razmazenost, jer kad je tu, kad suraduje, s njim je prekrasno raditi, uci brzinom munje, sve napravi sto mu se kaze bez greske, on nije dijete koje se pustilo da radi sve i svasta i sad kad se zaglibilo da cemo mu ici traziti dijagnoze i cuda....On je dijete koje se odgajalo sa puno strpljenja i ljubavi, bez iti jedne batine, koje jako dobro zna koje su mu granice, ali je i dijete koje se jako rijetko odaziva na svoje ime, ima potrebu raditi jedne te iste stvari iznova, svugdje ima svoje omiljene kutke, koje rijetko dopusta da mu se ukljucuje u igru, koje voli kontakt jedino kada ga samo trazi, vidjela sam ga u svim mogucim varijantama i znam da to nikako nema veze sa razmazenoscu. To je i na kraju krajeva vidjela i nasa pedijatrica....Stereotipija i pricanje zidu. Svakodnevno s njim radim, borimo se, on ide ka smislenoj igri,ali se jako brzo pogubi u stereotipiji, ciji pokusaji predikadanja i pokazivanja smislenosti zavrsavaju u autoagresiji.....To je sve mrvica u moru stvari. Prekrasno je dijete kojemu samo treba pomoci da se otvori i izade iz te cahure. Nije dijete koje u ducanu vristi jer mu se nije kupila cokolada ili igracka, On je dijete koje vristi jer mu se promijenilo nesto u njegovoj rutini, sad kako sve vise prica sve ono sto je neverbalno govorio, to sad verbalno iskomunicira, koliko moze, osjecaje i sve,ali dolaze mu zute minute kada odleprsa, nema ga, pricamo zidu....Njega je tesko ovako opisati, treba ga dozivjeti. 

Meow, od Centra sam se makla ca u sirokom luku, krenuo me gristi od kad smo tamo, a nikakve koristi nismo imali...Poludila sam i tek tad su nas shvatili ozbiljno, zavlacili nas, makljaza, uglavnom nisu imali pojma i veze kako s njim niti sto je, samo su nas vrtili u krug, i preporodili smo se od kad sam pocela s njim raditi kao i prije, gricne me jedino tu i tamo, blago, u prolazu, kad je uzbuden, ali nema vise podljeva i krvarenja od ugriza....Mislila sam da nekog vraga znaju,i da je stvarno problem u meni, pokazalo se da su samo gore napravili....Sad u 10. mj. krecu psiholoska, procjena i neuropedijatar, ja s njim radim kako znam i umijem...Rekla mi je bas pedijatrica da samo nastavim to stogod radila jer da ima pomaka na bolje :) 

14.06.2014. L ♥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.