Ma ja sam krenula od 7dc provjeravat jer me strah da nije O recimo odmah na pocetku ciklusa il na kraju, s obzirom da nemam bas skolske cikluse... Ella koliko tebi traju ciklusi?
Ne znam, ovaj mjesec mi se prvi put pojavilo ovulacijsko krvarenje, ako to uopce je to... i to 21 dc, onda me nakon dan-dva zabolio malo desni jajnik... tih dana testna crtica lagano vidljiva, pa nestaje... tek 24dc je meni druga crtica malo potamnila, al opet ni blizu kontrolnoj... i opet osjetim dan-dva poslije probadanje lagano...
Mozda sam imala dvije lagane O umjesto jedne jace 😂😂😂
MiuMau ja ti imam između 27 i 33 dana..najesce dobijem 29 ili 30 dan..ovisi..to sad ovih 8mj intezivnije pratim pa mi je bilo tako
ek
Ako si imala ovulacijsko krvarenje, tj.taj smeđi iscjedak, vjerovatno ti je tad bila O.
Ovisi ti isto o konc.urina, te trakice mislim, znam da se ne bi smjelo piti 3,4 sata prije testiranja i sl.
Ako si imala ovulacijsko krvarenje, tj.taj smeđi iscjedak, vjerovatno ti je tad bila O.
Ovisi ti isto o konc.urina, te trakice mislim, znam da se ne bi smjelo piti 3,4 sata prije testiranja i sl.
Par puta sam bila, jednom mi je 18dc bio 16mm, a drugi put na 15dc bio je 24mm...
Hi curke!
U petak bio pregled i baš je bilo super, bebica je super, razvija se kako treba, sa mnom sve u redu samo što mi je tlak bio nizak 105/60, ne znam jel to normalno, inače nemam problema s tlakom. I čini se da nam stiže jedan mali dečko ma samo nek je sve ok.
Šaljem pusu i držim fige za sve trudilice
Mislim da je nizak tlak normalna pojava u trudnoci jer je prokrvljenost u maternici jaca pa shodno tome... bar sam tak citala...
Evo nama nalaza spermiograma - asthenozoospermia jel imala koja od vas iskustva s tim? Citam da je to slabija pokretljivost spermija, ali ne znam do kolike mjere je to lose, odnosno ima li tu lijeka nekog?
Sortiraj odgovore
Najstariji