Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pahuljica1901
    06. Rujan 2016. 11:09

Evo ja se moram ubacit u razgovor vec sam pisala od pocetka planiranja do duplih crtica pocetka trudnoce e jutros isla na pregled a zene moje kod mene blizanci.ja i mm nemoze jos od soka imamo sina od 19 mjeseci sad nam se sve mijenja i otkaz moram dat i sve duplo treba ma sve nam je sad pod dojmom al nek budu zivi i zdravi :)

wannababysomuch
    06. Rujan 2016. 17:55

pahuljica1901

Evo ja se moram ubacit u razgovor vec sam pisala od pocetka planiranja do duplih crtica pocetka trudnoce e jutros isla na pregled a zene moje kod mene blizanci.ja i mm nemoze jos od soka imamo sina od 19 mjeseci sad nam se sve mijenja i otkaz moram dat i sve duplo treba ma sve nam je sad pod dojmom al nek budu zivi i zdravi :)

Jao sretno sam nek je sve ok.. i nemas brige sve ce doc na svoje.. malo ce bit teze dok se ne priviknes

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

• 007
    06. Rujan 2016. 11:19

Cure pozz ja sam nova na forumu. Svima zelim da ostvarite svoj san.Ja sam u iscekivanju vec cetri godine iza mene propale godine iscekivanja pijenja cajeva pracenja plodnih i neplodnih dana sve se svodilo samo na to.Iza mene dvi inseminacije bezuspjesne sad smo u pripremama za IVF nismo ni poceli a vec zivaca i nervoze napretek kako je kod vas stanje kako se nosite sa svime.Hvala 

wannababysomuch
    06. Rujan 2016. 17:57

007

Cure pozz ja sam nova na forumu. Svima zelim da ostvarite svoj san.Ja sam u iscekivanju vec cetri godine iza mene propale godine iscekivanja pijenja cajeva pracenja plodnih i neplodnih dana sve se svodilo samo na to.Iza mene dvi inseminacije bezuspjesne sad smo u pripremama za IVF nismo ni poceli a vec zivaca i nervoze napretek kako je kod vas stanje kako se nosite sa svime.Hvala 

Jao draga kako je to dugo :/ i ja tebi zelim da ti se sto prije to ostvari.. al kako kazu kad mislis nikako a kad se opustis eto ga.. + je tu. A sto doktori kazu koji problemi su u pitanju.

The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
    14.06.2015. M

Ivcy1306
    06. Rujan 2016. 20:50

Pozz curke! Evo da vas malo pozdravim, zazelim puno uspjeha u planiranju trudnoce i da ako ne ovaj bar vec sljedeci mjesec ugledate plusice svoje! 
    Malo sunce, ide to vrijeme vidim da si vec 17tjedna trudna , ja cu prekosutra u 32.uci i sad me vec lagano hvata panika, treba sve pripremati a sve je tako skupo uzas! Nazalost u obitelji vec godinama nije bilo beba a od drustva evo ja i jedna prijateljica koja treba rodit 2tjedna prije mene pa obje sabiremo robicu i sve ostalo. 
    Isto tako preksutra mi je pregled, sve me strah stati na vagu jer me prosli put dr.spotao 
    Pahuljica cestitam na dvojcekima
    Luki, wannababysomuch kako ste? Saljem puse svimaaa

wannababysomuch
    06. Rujan 2016. 22:24

Ivcy1306

Pozz curke! Evo da vas malo pozdravim, zazelim puno uspjeha u planiranju trudnoce i da ako ne ovaj bar vec sljedeci mjesec ugledate plusice svoje! 
    Malo sunce, ide to vrijeme vidim da si vec 17tjedna trudna , ja cu prekosutra u 32.uci i sad me vec lagano hvata panika, treba sve pripremati a sve je tako skupo uzas! Nazalost u obitelji vec godinama nije bilo beba a od drustva evo ja i jedna prijateljica koja treba rodit 2tjedna prije mene pa obje sabiremo robicu i sve ostalo. 
    Isto tako preksutra mi je pregled, sve me strah stati na vagu jer me prosli put dr.spotao 
    Pahuljica cestitam na dvojcekima
    Luki, wannababysomuch kako ste? Saljem puse svimaaa

Jao draga kao da je juce bilo kad si rekla da si trudna... kak to leti... ja sam ok.. malo se nerviram jer nema plusa..pa me prode i tak idu mjeseci.. evo vec 14 zaredom ide..

14.06.2015. M

LuKi5
    07. Rujan 2016. 00:41

Pozdrav drage moje, nadam se da ste mi sve dobro. 

Pahuljice, pa cestitam na blizancima, mogu misliti koji sok je bio na pregledu. Zelim vam svu srecu kako u trudnoci tako I kasnije. :)

malo-sunce, a deckic mali, cestitam ti draga. Za tlak slano, voda I secer I puno tekucine :* 

Ivcy, bas leti to vrijeme, brzo, prebrzo Joj, vidit ces kojom brzinom tu svu robu presisaju. :) Kakvo je kod tebe stanje s tlalom I zeljezom? Nadam se da je to sve pod kontrolom :*
    Draga, evo drzim se, aritmije ne prestaju I cini mi se da cu ipak morati u bolnicu, znojim se nenormalno, a valjda ce jednog dana malo popustiti :P
    Bili smo kod pedijatrice s L-om, ima disharmonicni razvoj, to je sve sto znamo za sada do pregleda u 10. Mj. Rekla nam je da sad odgoj ide u drugi plan, prvo mu treba pomoci otvoriti se...Provela je vrijeme s njim I vidjela je ono njegovo oskljucivanje, "pricanje zidu", kad odluta u svoj svijet. Suze mi teku, uvijek se nadas da nije ipak nista 

14.06.2014. L ♥

malo-sunce
    07. Rujan 2016. 08:27

Jutro curke! 

Ajme Ivcy već si u 32. tjednu, ja taman pola puta haha. Ma samo nek je sve u redu, pomalo ti. 

Luki trudim se piti puno vode, a neki su mi rekli da je dobro piti kupinovo vino za nizak tlak. Jel se to smije u trudnoći? Inače željezo mi je u redu. Draga, znam da je teško, ali probaj nekako skupiti snage za to što slijedi. Moraš se pobrinuti i za sebe da budeš dobro jer te L treba. Nadajmo se da će taj pregled u 10.mj biti od velike koristi i da ćete više znati o čemu se radi pa da možete djelovati. Znam da se možda ponavljam sa svojim savjetima, ali stvarno ti od  želim da sve bude u redu i s tobom i s L-om. I zato je potrebno smiriti se i skupiti još snage. 

ella31
    07. Rujan 2016. 10:22

Evo jos jedan ciklus nismo uspjeli..tužna sam..

ek

mono1111
    07. Rujan 2016. 10:51

Cure, 

Čestitam onima koji imaju velike plusiće, čak i dupleeee :))

A onima koji jos nemaju ( uključujući i mene ), ne znam kako bi same sebi pomogle...
    Možemo sd nadati da će se uskoro dogoditi...i tako i bude...
    Sve priče koje sam i ja čula imaju sretne završetke tako da vjerujem da će i svaka cura ovdje imati sretnu priču, na kraju krajeva.

Vjerujem da je to već toliko razočaranje, nadati se iz mjeseca u mjesec...ali mislim stvarno da se i treba naći doktor koji ce napraviti kompletnu obradu, možda neka sitnica ne funkcionira kako treba i zato ne dolazi do T.

Držim nam figeeeeee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI