Pozdrav drage moje, nadam se da ste mi sve dobro.
Pahuljice, pa cestitam na blizancima, mogu misliti koji sok je bio na pregledu. Zelim vam svu srecu kako u trudnoci tako I kasnije. :)
malo-sunce, a deckic mali, cestitam ti draga. Za tlak slano, voda I secer I puno tekucine :*
Ivcy, bas leti to vrijeme, brzo, prebrzo Joj, vidit ces kojom brzinom tu svu robu presisaju. :) Kakvo je kod tebe stanje s tlalom I zeljezom? Nadam se da je to sve pod kontrolom :*
Draga, evo drzim se, aritmije ne prestaju I cini mi se da cu ipak morati u bolnicu, znojim se nenormalno, a valjda ce jednog dana malo popustiti :P
Bili smo kod pedijatrice s L-om, ima disharmonicni razvoj, to je sve sto znamo za sada do pregleda u 10. Mj. Rekla nam je da sad odgoj ide u drugi plan, prvo mu treba pomoci otvoriti se...Provela je vrijeme s njim I vidjela je ono njegovo oskljucivanje, "pricanje zidu", kad odluta u svoj svijet. Suze mi teku, uvijek se nadas da nije ipak nista
14.06.2014. L ♥
Jutro curke!
Ajme Ivcy već si u 32. tjednu, ja taman pola puta haha. Ma samo nek je sve u redu, pomalo ti.
Luki trudim se piti puno vode, a neki su mi rekli da je dobro piti kupinovo vino za nizak tlak. Jel se to smije u trudnoći? Inače željezo mi je u redu. Draga, znam da je teško, ali probaj nekako skupiti snage za to što slijedi. Moraš se pobrinuti i za sebe da budeš dobro jer te L treba. Nadajmo se da će taj pregled u 10.mj biti od velike koristi i da ćete više znati o čemu se radi pa da možete djelovati. Znam da se možda ponavljam sa svojim savjetima, ali stvarno ti od želim da sve bude u redu i s tobom i s L-om. I zato je potrebno smiriti se i skupiti još snage.
Cure,
Čestitam onima koji imaju velike plusiće, čak i dupleeee :))
A onima koji jos nemaju ( uključujući i mene ), ne znam kako bi same sebi pomogle...
Možemo sd nadati da će se uskoro dogoditi...i tako i bude...
Sve priče koje sam i ja čula imaju sretne završetke tako da vjerujem da će i svaka cura ovdje imati sretnu priču, na kraju krajeva.
Vjerujem da je to već toliko razočaranje, nadati se iz mjeseca u mjesec...ali mislim stvarno da se i treba naći doktor koji ce napraviti kompletnu obradu, možda neka sitnica ne funkcionira kako treba i zato ne dolazi do T.
Držim nam figeeeeee
Žene da li pratite folikul kod ginekologa? Meni moj ti nije niti spomenuo..u biti nista nikakav savjet kad sam rekla da planiramo bebu. Kako taj pregled ide kod privatnika? Koliko traje?
ek
Pozz curke! Ella zao mi je da se nije primilo, bit ce sljedeci mjesec!
Joj znam da ste vec hrpu puta cule al da se i sama ponovim, nemojte razmisljati o tudnoci, nemojte pratit folikule vec uzivajte u vodjenju ljubavi sa svojim deckima/muzevima.. mi dok smo imali onu e sad je ovulacija sad bi trebali pa cekas te dane i nisam ostala trudna i onda sam se opustila, prestala razmisljat i svaki drugi dan od prestanka menge imali smo odnose sve do sljdeceg mj kad je trebala stici i nije hvala bogu. Pokusajte i nakon odnosa jos se mazit i jednostavno uzivati, kasnije je to sve teze. Evo mene sutra u 32.tjednu i jedva se krecem od trbuha, uspusem se kao da sam trcala maraton, sex je postao znanstvena fantastika kako se namjestit da mi trbuh ne smeta, uz to pocne vas i beba tuci itd.jednostavno uzivajte i doci ce plusici!! Vjerujem u to!
Btw Luki pitala si za tlak i zeljezo, tlak mi varira, kod ginica je uvijek od 130/80 a kod kuce 100/60 s tim da sam ja svjesna da kad dodjem k njemu od nervoze ruke mi se pocnu znojiti i biti hladne tako da vjerujem da mi kod njega tlak skace, a sto se zeljeza tice iskreno ne znam. Osim kks nije me slao na nikakve dodatne pretrage i na temelju tog nalaza mi je dao heferol koji je meni uzasno tesko sjedao i prestala sam ga piti na svoju ruku i sad se puno bolje osjecam.
Pozz cure!
Evo ja sam bila na pregledu, nalaz od testova senzibilizacije je neg. 😃
Srce kuca, ali nije radio uzv pa nzn koliko mi maleni na kilazi dobio, ja sam u plusu 9kg od pocetne tezine! A imam jos mjesec i nesto do kraja, valjda necu preci 15kg hehehe a kako bude!
Kako ste vi?
Sortiraj odgovore
Najstariji