Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivcy1306
    19. Rujan 2016. 15:02

Mono ob karlovac, odjel ginekologije! Bila dns na kontroli, stanje nepromjenjeno i dalje prst otvorena, radjeni brisevi i sad cekamo. Dr.misli da je neka infekcija u pitanju jer imam obilniji iscjedak! 
    Joj luki hvala ti! I svima ostalim curama veliko hvala!

bibi54
    19. Rujan 2016. 19:43

pozz

bibi54
    19. Rujan 2016. 20:03

Evo i mene,još jedna od onih koja planira trudnoću i u iščekivanju san vještice:)) zasada nemam nikakvih simptoma osim neugodne boli u donjem dijelu leđa a i neki čudan osjećaj koji sam vjerojatno umislila od puste želje.... Inače ovo je prvi mj. da ja i dečko radimo na bebi i dali smo se na posao odmah nakon završetka mjesečnice.

vavica7625
    20. Rujan 2016. 13:27

POzdrav cure, evo i mene opet! Javljam da sam opet bila kod dr na razgovoru, uglavnom, slijedeći mjesec idem na hssg i ako je to u redu idemo na inseminaciju.
    Moram priznat da sam u zadnje vrijeme izgubila sve nade, prestala sam pratiti sve i puštam se do kraja godine na miru, neću više siliti seks niti ništa, postalo je već stresno i treba mi malo odmora, polako još te pretrage kaj su ostale, ako je sve u redu, slijedeće godine na inseminaciju, iako se iskreno nadam da ću ostat trudna prije toga...

...infinite dreams...

mono1111
    20. Rujan 2016. 17:09

Cure,

Želim vam svu sreću :))

ella31
    20. Rujan 2016. 20:38

Haj..ima pitanja..otkad pratim cikluse..primjetila sam da otprilike 12 dan mi se pojavljuje nesto slicno bjelanjku,to je valjda ta sluz zatim iza toga dan ili dva jaku bol i ziganje u lijevom pretpostavljam jajniku nekad samo desnom a nekad naizmenicno u oba.S tim da sam jucer radila gledala s clearblue testom za ovulaciju i pokazao je ☺a danas mi je pokazao samo prazan krug.Jel moguce da to ziganje,podbadanje i bol jucer na toj lijevoj strani u biti javlja kraj ovulacije ili sto? Mislim to su bolovi ko za vrijeme menstruacuje..a danas ko nova nikakvi bolovi ni ista..eto hvala i veliki pozdrav..

ek

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.