Mono ob karlovac, odjel ginekologije! Bila dns na kontroli, stanje nepromjenjeno i dalje prst otvorena, radjeni brisevi i sad cekamo. Dr.misli da je neka infekcija u pitanju jer imam obilniji iscjedak!
Joj luki hvala ti! I svima ostalim curama veliko hvala!
Evo i mene,još jedna od onih koja planira trudnoću i u iščekivanju san vještice:)) zasada nemam nikakvih simptoma osim neugodne boli u donjem dijelu leđa a i neki čudan osjećaj koji sam vjerojatno umislila od puste želje.... Inače ovo je prvi mj. da ja i dečko radimo na bebi i dali smo se na posao odmah nakon završetka mjesečnice.
POzdrav cure, evo i mene opet! Javljam da sam opet bila kod dr na razgovoru, uglavnom, slijedeći mjesec idem na hssg i ako je to u redu idemo na inseminaciju.
Moram priznat da sam u zadnje vrijeme izgubila sve nade, prestala sam pratiti sve i puštam se do kraja godine na miru, neću više siliti seks niti ništa, postalo je već stresno i treba mi malo odmora, polako još te pretrage kaj su ostale, ako je sve u redu, slijedeće godine na inseminaciju, iako se iskreno nadam da ću ostat trudna prije toga...
...infinite dreams...
Haj..ima pitanja..otkad pratim cikluse..primjetila sam da otprilike 12 dan mi se pojavljuje nesto slicno bjelanjku,to je valjda ta sluz zatim iza toga dan ili dva jaku bol i ziganje u lijevom pretpostavljam jajniku nekad samo desnom a nekad naizmenicno u oba.S tim da sam jucer radila gledala s clearblue testom za ovulaciju i pokazao je ☺a danas mi je pokazao samo prazan krug.Jel moguce da to ziganje,podbadanje i bol jucer na toj lijevoj strani u biti javlja kraj ovulacije ili sto? Mislim to su bolovi ko za vrijeme menstruacuje..a danas ko nova nikakvi bolovi ni ista..eto hvala i veliki pozdrav..
ek
Sortiraj odgovore
Najstariji