Mislim da možeš koristiti bilo koji, svi ce ti pokazati ako si T.
Kada si trebala dobiti M?? Koji ti je dns dan ciklusa??
Eto ja cu vas samo obavjestiti.. kao prvo pochahontas cestitam uvjerena sam da je beba u pitanju. 😍
Naime ja se malo iiskljucujemiz planiranja T al cu vas nastavit pratit, moje zdravstveno stanje je toliko lose da se nesmijem upustati u planiranje trudnoce, od psihickog stanja do fizickog,od anemije i tako puno toga.. s 51 kg pala na 47, neopisiva iscrpljenost i jos hrpa hrpa toga.. svima zelim puuno srece s plusekima. ❤
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
To ti je pozitivno sigurno :)
Odi se naruči na prvi pregled.
Wannababy,
Jojjj, žao mi je. Nadam se da će se sve brzo vratiti u normalu i da će stići bebili :)
Ja osobno od vitamina uzimam slijedeće :)
Folat od Solgara ( ne folnu kiselinu, nego pravi folat jer imam neke mutacije na trombofiliju i navodno se kod mene folna ne razgrađuje )- folna ili folat je najvažnije uzimati
B12 od 1000 mcg - isto je važno uzimati prije T
Vitamin C od 400 ili 800 mcg - kako koji dan
Magnezij 400 mcg
Kalcij od 800 mcg.
Omegu još nisam kupila ali ona je isto navodno super za jajnu stanicu.
Ako neka cura ima problema s endometrijem, debljinom mislim, znači da joj je pretanak, cure s Rode su mi preporucile sok od cikle i ananas.
On je za debljanje endometrija.
Naravno, sok od cikle sadrži željezo koje je isto potrebno prije T. Ja željezo ne uzimam u dodatnim pripravcima jer mi je i bez tableta na nekoj gornjoj granici, što znači da nisam anemicna nikako.
Sortiraj odgovore
Najstariji