Žene da li pratite folikul kod ginekologa? Meni moj ti nije niti spomenuo..u biti nista nikakav savjet kad sam rekla da planiramo bebu. Kako taj pregled ide kod privatnika? Koliko traje?
Mislim da ides na uzv prije O, cca 10 dan, pa opet 12 dan ( ovisno kada ti je O cca ) i onda ti kaže koliki je folikul vodeći i kada ce biti O.
Traje kao i obican uzv, znači svega par minuta.
Košta cca svaki uzv 200 kn kod privatnika, kako kod kojeg.

ek
Pozz curke! Ella zao mi je da se nije primilo, bit ce sljedeci mjesec!
Joj znam da ste vec hrpu puta cule al da se i sama ponovim, nemojte razmisljati o tudnoci, nemojte pratit folikule vec uzivajte u vodjenju ljubavi sa svojim deckima/muzevima.. mi dok smo imali onu e sad je ovulacija sad bi trebali pa cekas te dane i nisam ostala trudna i onda sam se opustila, prestala razmisljat i svaki drugi dan od prestanka menge imali smo odnose sve do sljdeceg mj kad je trebala stici i nije hvala bogu. Pokusajte i nakon odnosa jos se mazit i jednostavno uzivati, kasnije je to sve teze. Evo mene sutra u 32.tjednu i jedva se krecem od trbuha, uspusem se kao da sam trcala maraton, sex je postao znanstvena fantastika kako se namjestit da mi trbuh ne smeta, uz to pocne vas i beba tuci itd.jednostavno uzivajte i doci ce plusici!! Vjerujem u to!

Btw Luki pitala si za tlak i zeljezo, tlak mi varira, kod ginica je uvijek od 130/80 a kod kuce 100/60 s tim da sam ja svjesna da kad dodjem k njemu od nervoze ruke mi se pocnu znojiti i biti hladne tako da vjerujem da mi kod njega tlak skace, a sto se zeljeza tice iskreno ne znam. Osim kks nije me slao na nikakve dodatne pretrage i na temelju tog nalaza mi je dao heferol koji je meni uzasno tesko sjedao i prestala sam ga piti na svoju ruku i sad se puno bolje osjecam.

Pozz cure!
Evo ja sam bila na pregledu, nalaz od testova senzibilizacije je neg. 😃
Srce kuca, ali nije radio uzv pa nzn koliko mi maleni na kilazi dobio, ja sam u plusu 9kg od pocetne tezine! A imam jos mjesec i nesto do kraja, valjda necu preci 15kg hehehe a kako bude!
Kako ste vi?

Drage nase trudilice i trudnice sve vas pozdravljam... Vidim da ima dosta novih djevojaka, svima zelim sto prije ostvarenje sna... Onim prekrasnim trudnicama i duplim trudnicama cestitam od srca
Dugo me nije bilo, pa se ne mogu sjetiti tko je sto napisao... Wannababy i Luki drage nase nadam se da cemo i mi uskoro zajedno s ostalima slaviti nase pluseke..
Moj ginekolog se napokon pokrenuo pa osim pape uzeo i briseve, a na sljedecem ciklusu idem na folikulometriju...
Netko je napisao da se trebamo opustiti...slazem se u potpunosti, ali to si moramo složiti u glavi..bila sam opustena u pocetku kad smo krenuli s pokusajima, zatim je prelazilo u depresije i ocaj, a sada ponekad pomislim da sam odustala od nadanja..a nisam koristila nikakve trakice, mjerila temperaturu, tijelo mi je samo itekako pokazalo kad je ovulacija..i nista se nije dogodilo vec gotovo tri godine...vise ni ne brojim..
I jos se ne mogu opustiti dok ne obavim pretrage i ne uvjerim se da mi je s tijelom sve u redu..mozda necu moci ni onda..rekla bih da pomalo ludim
Uglavnom nadam se da cemo jednog dana drzati nase malo zlato u zagrljaju i zaboraviti svu ovu tugu zbog neuspjelih pokusaja..
Luki hrabra si i jaka zena, toliko si savjeta podijelila, toliko djevojaka tjesila sve ovo vrijeme...zelim ti svu srecu s tvojim malisanom, zbog njega moras biti dobro i neka te to drzi visoko...iskreno vjerujem da ce uskork netko naci rjesenje kako pomoci L, a tebi ce tada biti lakse jer si dala sve da mu pomognes...
Drage nase trudilice i trudnice sve vas pozdravljam… Vidim da ima dosta novih djevojaka, svima zelim sto prije ostvarenje sna… Onim prekrasnim trudnicama i duplim trudnicama cestitam od srca
Dugo me nije bilo, pa se ne mogu sjetiti tko je sto napisao… Wannababy i Luki drage nase nadam se da cemo i mi uskoro zajedno s ostalima slaviti nase pluseke..
Moj ginekolog se napokon pokrenuo pa osim pape uzeo i briseve, a na sljedecem ciklusu idem na folikulometriju…
Netko je napisao da se trebamo opustiti…slazem se u potpunosti, ali to si moramo složiti u glavi..bila sam opustena u pocetku kad smo krenuli s pokusajima, zatim je prelazilo u depresije i ocaj, a sada ponekad pomislim da sam odustala od nadanja..a nisam koristila nikakve trakice, mjerila temperaturu, tijelo mi je samo itekako pokazalo kad je ovulacija..i nista se nije dogodilo vec gotovo tri godine…vise ni ne brojim..
I jos se ne mogu opustiti dok ne obavim pretrage i ne uvjerim se da mi je s tijelom sve u redu..mozda necu moci ni onda..rekla bih da pomalo ludim![]()
Uglavnom nadam se da cemo jednog dana drzati nase malo zlato u zagrljaju i zaboraviti svu ovu tugu zbog neuspjelih pokusaja..
Luki hrabra si i jaka zena, toliko si savjeta podijelila, toliko djevojaka tjesila sve ovo vrijeme…zelim ti svu srecu s tvojim malisanom, zbog njega moras biti dobro i neka te to drzi visoko…iskreno vjerujem da ce uskork netko naci rjesenje kako pomoci L, a tebi ce tada biti lakse jer si dala sve da mu pomognes…
darliv isto se osjecam. Prosla sam kroz razne faze, od opustenost, depresije do nekog osjecaja tuposti... Ponekad kazem samoj sebi da ne trebam vise ni nadati se jer mozda mi, jednostavno, nije sudjeno....Pokusavamo vec godinu i pol, i ako su mi ciklusi redovni, ovulaciju osjetim svaki put, spermiogram kod muza uredan, nista se ne desava. Nekako sam se nadala da cemo uspjeti ovaj ciklus jer smo bili na moru prosli mjesec, opusteni, uzivali ali ni to nije pomoglo M. je stigla juce. Mozda jos nije doslo nase vrijeme...
Luki kako si sad? Citala sam tvoj post, i tako mi je zao jer moras prolaziti kroz teske trenutke. U isto vrijeme se divim tvojoj snazi, i empatiji za sve nas koje imamo mnogo manje probleme u poredjenju sa onim kroz sta ti prolazis. Saljem ti veliki zagrljaj, i malom L-u. Nekako se nadam da je ipak to samo jedna faza u razvoju djeteta, i da ljekari olako daju dijagnoze...
Svim curama zelim da sto prije uspiju, i ostvare toliko zeljenu trudnocu.
https://lb1f.lilypie.com/aOUdp2.png
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Suncokretice pokušavamo nešto više od pol godine... ja sam imala histero zbog polipa i mioma, krvarila sam (ništa obilno, onako smečkasto, ali dosadno dozlaboga) zbog njih prije menstruacije od 2-12 dana... prije toga i pcos, al to je nestalo samo od sebe, barem prema mom ginekologu... ostala je cista nekakva na desnom jajniku, odnosno kraj njega, al su rekli da to ne smeta za trudnoću... obavila papu prije nego što smo krenuli na "posao", još i privatno briseve, za svaki slučaj, sve čisto bilo...
I onda otkad se trudimo, neki ciklusi mi se produžili, ponekad krvarenja, ali sad nakon menstruacije, po 5 dana još, isto onak smečkasto... bila kod ginića, samo me pregledao, veli da nema upale, nije me slao na uzv, veli da nije moguće da su se polipi vratili tako brzo... moš mislit... sad čekam da (ne) dobijem mengu da odem privatno na uzv i popričam s nekim normalnim... evo danas 38dc, menge nema, radila testove, oni negativni... pomalo se nadam da je beba, al više sam oguglala na ta očekivanja...

MiuMau, možda ti se malo sve poremetilo sada nakon histero, a i stres vjerojatno čini svoje. Meni je jedan privatni ginekolog rekao da je godinu dana pokušavanja normalno tako da ne može ništa doći preko noći. S obzirom na nalaz tvog partnera, ja bi ti preporučila da se javite u MPO kliniku pa krenete s pretragama kod stručnjaka za humanu reprodukciju. Jer će vam trebat vremena dok obavite još neke pretrage, a on će prosuditi po nalazima dal trebate u neki oblik MPO ili ne, bolje krenuti ranije pa ćete biti već u sustavu i spremni. Svakako do tada pokušavajte prirodno, možda i upali
darliv, 3 godine pokušavanja nije malo i definitivno trebate istražiti uzroke zašto do oplodnje ne dolazi. Jel ti partner radio spermiogram? U trećini slučajeva je muški faktor u pitanju... Sretno i javi nam kako je prošla folikulometrija
Meni ovaj ciklus menga uranila 5 dana i trajala malo duže nego inače. Nadam se da je to dobar znak da je estrogen na višoj razini
Suncokretica moj dragi je radio spermiogram, također testiranje na klamidiju i mislim ureoplazmu, sve je bilo u redu, a meni ginekolog govori da su mi jajnici u redu, nikad nisam imala nikakve ciste, ciklusi uredni... Sad cemo vidjeti sto ce biti nakon ovih rezultata...
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji