Bornastra,
Kažu da je do godinu dana potpuno normalno i da se prije ne bi trebalo raditi nikakve pretrage.
Ja sam takva da bi provjerila da sam na tvom mjestu - spolne hormone, prolaktin obavezno, tsh
Miumau,
Trebala bi sigurno otići kod gin.provjeriti zasto imas često krvarenja.

Draga Zvjezdice, zao mi je sto ti se to dogodilo i vjerujem da ce sljedeci put biti sve u redu, samo imaj vjere i budi jaka!
Ja sam imala spontani pa sam bila tuzna i plakala kao nikada, nisam niti upoznala svoju mrvicu, a mogu mislit kako je tebi bilo! Saljem ti virtualni zagrljaj!
Evo i sad mi suze idu jer me hormoni nenormalno pucaju u zadnje vrijeme!
Kako nam je luki? Ostale curke zelim vam da sto prije ugledate plusice!

Bok curke!
Stalno vas pratim, ne stignem napisati puno, ali uvijek ste mi u mislima. Nadam se plusićima jako brzo!
Sve vi znate kako se to radi, ak ste bile na svim pretragama, samo se treba raditi na tome i doći će polako!
Luki joj baš mi je žao, a meni to nekako kad pričaš isto ne izgleda kao skok u razvoju ili tipa izmišljanje djeteta, odnosno kako su ti rekli, razmaženost... nadam se da ćeš naći dobrog doktora koji će ti pomoći. Da li je dosad išta od terapija pomoglo malome?

Hvala vam svima
Ja vec posljednja dva dana sam imam osjecaj da sam trudna, svi simptomi su tu i dragi mi se sav raspekmezio treba izdrzat sad jos 2 tj prije nego li test napravim. Muci me samo sto radim takav posao gdje dnevno nekoliko puta dize preko 20 kg, toliko me strah da ne naskodi, a ne mogu jos nista reci na poslu. Ljubim vas sve

Pozdrav drage trudilice i trudnice.
Kao prvo, zahvalila bi vam se svima na rijecima podrske, jako mi puno znace
Koliko sam uspjela skuziti pedijatricu, a rekla nam je sve ono sto sam i sama primjetila na njemu. To nije faza, njemu se mozak i inteligencija razvijaju puno brze nego ostatak, odnosno, razvojne tocke ne prate jedna drugu i tu dolazi do njegove osjetljivosti, potrebe da radi stvari za koje nije motoricki spreman, povlacenjem u sebe i ogromne frustracije....Ja sam samu sebe uvjeravala jako dugi period da je to samo faza, nisam se nikad vodila onim tablicama i tome slicno, ali ovo se jednostavno ne moze ne primjetiti. On ima vrhunsko pamcenje i zapazanje, do najsitnijeg detalja, koji njemu predstavljaju sve, a nekome su samo sastavni dio zivota, ovisnost pojedinim stvarima, s njim sam svakodnevno i znam da nije razmazenost, jer kad je tu, kad suraduje, s njim je prekrasno raditi, uci brzinom munje, sve napravi sto mu se kaze bez greske, on nije dijete koje se pustilo da radi sve i svasta i sad kad se zaglibilo da cemo mu ici traziti dijagnoze i cuda....On je dijete koje se odgajalo sa puno strpljenja i ljubavi, bez iti jedne batine, koje jako dobro zna koje su mu granice, ali je i dijete koje se jako rijetko odaziva na svoje ime, ima potrebu raditi jedne te iste stvari iznova, svugdje ima svoje omiljene kutke, koje rijetko dopusta da mu se ukljucuje u igru, koje voli kontakt jedino kada ga samo trazi, vidjela sam ga u svim mogucim varijantama i znam da to nikako nema veze sa razmazenoscu. To je i na kraju krajeva vidjela i nasa pedijatrica....Stereotipija i pricanje zidu. Svakodnevno s njim radim, borimo se, on ide ka smislenoj igri,ali se jako brzo pogubi u stereotipiji, ciji pokusaji predikadanja i pokazivanja smislenosti zavrsavaju u autoagresiji.....To je sve mrvica u moru stvari. Prekrasno je dijete kojemu samo treba pomoci da se otvori i izade iz te cahure. Nije dijete koje u ducanu vristi jer mu se nije kupila cokolada ili igracka, On je dijete koje vristi jer mu se promijenilo nesto u njegovoj rutini, sad kako sve vise prica sve ono sto je neverbalno govorio, to sad verbalno iskomunicira, koliko moze, osjecaje i sve,ali dolaze mu zute minute kada odleprsa, nema ga, pricamo zidu....Njega je tesko ovako opisati, treba ga dozivjeti.
Meow, od Centra sam se makla ca u sirokom luku, krenuo me gristi od kad smo tamo, a nikakve koristi nismo imali...Poludila sam i tek tad su nas shvatili ozbiljno, zavlacili nas, makljaza, uglavnom nisu imali pojma i veze kako s njim niti sto je, samo su nas vrtili u krug, i preporodili smo se od kad sam pocela s njim raditi kao i prije, gricne me jedino tu i tamo, blago, u prolazu, kad je uzbuden, ali nema vise podljeva i krvarenja od ugriza....Mislila sam da nekog vraga znaju,i da je stvarno problem u meni, pokazalo se da su samo gore napravili....Sad u 10. mj. krecu psiholoska, procjena i neuropedijatar, ja s njim radim kako znam i umijem...Rekla mi je bas pedijatrica da samo nastavim to stogod radila jer da ima pomaka na bolje :)

14.06.2014. L ♥
Bok cure drage!
Ja sam obavila prvi pregled za MPO. Moram obaviti sve zive pretrage ponovno, plus jos neke dodatne nove. Tako i mm. Dala mi je utrogestan vaginalete da koristim 12 dana, pa cemo vidjeti. Nadam se najboljem.
Srerno svima!
Drage moje meni je danas dosao nalaz briseva, imam ureaplazmu i dobila sam Doksiciklin..sad posto ovaj ciklus idem na folikulometriju ne znam zadrzava li se on dugo u organizmu ili bez problema mogu raditi na bebici.. Ima li tko iskustva?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Darliv, ja sam imala ureaplasmu prije 2 god. kad sam isla na laparoskopiju, rekli su mi da kogu na operaciju pa poslije to izlijeciti. Brzo sam to rijesila i otada mi je sve ok. Sada ne znam tocno kakav je princip kod tvog problema, ali cini mi se da mozes bez problema. Rade pitaj svoju gin. ili ostale doktore.
Sretno!
MiuMau, jesi bila kod ginekologa? Mislim da su ciklusi predugački, a i ta krvarenja usred ciklusa su znak da se ciklus poremetio, možda da ti da neke tablete s kojima bi ti se to izreguliralo? Tako bi lakše pratila menstruaciju i ovulaciju... Javi nam što kaže ginekolog
bornastra, godinu dana pokušavanja je normalno, prije toga se nemoj opterećivati i raditi si pritisak. S time samo pogoršavaš situaciju. Ako su ti uredni ciklusi i ovulacije, nema potrebe za da još radiš neke pretrage. I ja samo vidim trudnice i djecu oko sebe hehe. Al mislim da smo se sad fokusirale na to pa samo to više uočavamo
Zvjezdica6, nema riječi kojima ti mogu pomoći u svemu tome što ti se dogodilo, velika je to tuga koju nije lako preživjeti. Samo nam budi jaka i bori se dalje za svoje malo zlato, držim fige da je test pozitivan
Luki, možda da odete na drugu procjenu u neki drugi grad? Ako vam nije daleko, preporučujem Centar za rehabilitaciju ERF-a u Zagrebu, rade jako dobre procjene, čeka se ali vrijedi. Šaljem pozitivne vibracije tebi i L-u
bella4, sad samo puno strpljenja i živaca dok ne sakupite sve nalaze, a trebat će strpljenja i za procese kasnije. Znam što smo mi prošli, ali sve će se to nama isplatitit jednog dana . Koji je uzrok? Što kažu prvi nalazi?
darliv, i ti i partner morate popiti turu antibiotika, 2 tjedna poslije ponoviti bris, a do tada obavezno sa kondomom! Ja sam imala ureaplasmu nedavno i riješili smo je se Doksiciklinom i vaginaletama. Nekim ženama se ne makne odmah nakon antibiotika pa postoji šansa da jedno drugom ponovo prenesete. A to ti automatski otežava začeće, usporava spermije i može ti uzrokovati poteškoće s trudnoćom. Moj savjet je da nastavite raditi na bebici tek kad budete sigurni da se maknula
Kako mi vi provodite ovaj kišni dan, jel se grijete u krevetima?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji