Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    20. Rujan 2016. 21:17

Ella,

To žiganje ti je vjerovatno kada folikul puca i izlazi jajna stanica. Mislim da O ne traje ne znam koliko dugo. Nakon toga jajna stanica je spremna na oplodnju najvise 24 sata i ona propada nakon toga.
    Znači mislim da ti je najbolje imati odnose prije O, znači da spermiji dočekaju jajnu stanicu čim ona izađe.

ella31
    20. Rujan 2016. 22:10

MONO1111 Hvala ti  ocito treba u akciju od 9 ili 10 dana pa do 15 dana je ovo cudo je bas cudo..A nista lov na fortunu se nastavlja..ovaj put smo malo ranije bili u akciji koda smo znali jupii mozda ipa vjestica ne doleti sad u 10mj

ek

mono1111
    20. Rujan 2016. 23:09

Drzim palceve :)))

_bella4_
    21. Rujan 2016. 04:51

Ja ne očekujem vješticu idući petak. Do iduće srijede uzimam utrogestan i nadam se čudu. :)

Puno pozdrava svim curama. Svima želim da što prije ugledaju svoj plusić!

• Pokahontas
    21. Rujan 2016. 06:52

Pozdrav curke
    Nova sam ovdje ..radili smo na bebici par mjeseci.Kad mi je dojadilo pocela sam od pocetka rujna piti prenatal od twinlaba
    .Jer sam pomalo bila ocajna jer svi oko mene zatrudnili od prve.Polako sam pocela razmisljat da nesto nije u redu s nama.Naravno uz to koristila sam i lh trakice.Nacula sam da one mogu i jako ranu trudnocu otkriti(znam da nije pouzdana metoda)ali kad nesto zelis u sve povjerujes xD ..i tako nakon ovulacije (14.dan ciklusa)nakom par dana nastavila koristit trakice reko ako se uhvatilo super..samo da ne gledam negativni test na trudnocu ko zna koji put.Kad ono svih ovih dana lh trakice pozitivne.Odjednom glad napala.Pa umor.Probadanje jajnika.Ono nisam vise sigurna jel umisljam simptome ili zaista mozda jesam + ..danas napravim test na trudnocu blago je pozitivan(tj druga linija jako slabo vidljiva) ) ..pa neznam dal da se veselim posto kao danas trebam dobit.Dal se ta slaba crtica broji kao da je pozitivno.No velika je nada jer lh trake su pozitivne( inace su pozitivne van ciklusa samo ako imate pcos sto ja nemam jer sam bila kod ginica ljetos)..teta u ljekarni mi je preporucila taj twinlab i neznam dali je od toga uspjeh ili smo se opustili ali eto velika slucajnost :D javim svakako sta je sa testom kad ponovim krajem tjedna :D

21. Rujan 2016. 09:31

Dobro jutro!
    Pisala sam ovdje zadnji put prije jedno mjesec dana, kad sam ugledala +. Sad sam bila otprilike 8 tjedana trudna, medjutim, moj pregled u ponedjeljak se pretvorio u lose vijesti. Plod se ne razvija, dapace, smanjuje se, tj. to je pocetak spontanog pobacaja.
    Odabrala sam medikamentozni nacin pobacaja, ne kiretazu, a zahvat imam sutra.
    Od pocetka se sve nije bas razvijalo kako treba i nesto mi je govorilo da nesto nije u redu. Srceko nikad nije prokucalo, tako da mi je s te strane lakse.
    Muz i ja smo to relativno dobro primili jer je plod jos bio jako mali.
    Mladi smo, ovo nas nece obeshrabriti da nakon sto se ciklus unormali krenemo opet, jer je zelja za djetetom velika! Htjela sam da vi koje se trudite znate da niste same, uskoro se opet prikljucujem grupi i veselimo se novim plusicima :)
    Velika pusa! :-*

bornastra
    21. Rujan 2016. 10:13

Bok curke :)

Pokahontas, iskreno se nadam da ćeš napokon ugledati svoj plusić krajem tjedna i da vještica neće doći. Znam kako ti je, i ja i dragi pokušavamo već par mjeseci ali za sada još ništa, a oko mene sve trudnice :) Prenatal od Twinlaba preporučaš?

Teta5, žao mi je... :( Super je da ste ti i dragi to dobro primili, kao to si i rekla, mladi ste i to vas ne smije obeshrabriti.... Sve smo zajedno tu u lovu na naše plusiće, tako da ti držim veeeelikeee palčeve da što prije i ti ugledaš i da znaš da nisi sama :)

Suncokretica, hvala na svim savjetima. Znam da je do godine dana pokušavanja normalno, ali svaki mjesec se ipak malo razočaraš kako vještica ipak dođe...Bit će!! Samo glava gore i pozitivne misli :)

ella31, _bella4_, wannababysomuch i ostale sve žene, sretno nam bilo ovaj mjesec, najsretnije :)) i da vještica ne dođe u listopadu!!

mono1111
    21. Rujan 2016. 10:55

Pocahontas,

Ja sam isto probala raditi LH trakicu u vrijeme očekivane M i pokazala je pozitivno kada sam bila T.
    I slaba crta na testu za trudnoću znači da je test pozitivan.
    Napravi test već sutra, trebala bi se jače vidjeti crta i naruči se kod gin.

Teta5,

Žao mi jeee:((((

Bella,
    Zašto koristiš Utrogestan?? Ako dođe do T da očuva T ako žuto tijelo ne radi dobro?? Od kojeg dana piješ i do kada??

Cure, sretno svima nama zajedno :))
    Iako mislim da mi je O već prošla. Iako test LH nije pokazao pozitivno....jojjjjjjjjj

• Pokahontas
    21. Rujan 2016. 11:04

Jao mono1111 razveselila si me  znaci da sutra ponovim.Sad sam koristila onaj onestep..neznam da za sutra onda probam clearblu mozda.Mozda bolje pokaze 

Teta5 glavu gore.Samo naprijed u nove pobjede!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.