Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vavica7625
    20. Rujan 2016. 13:27

POzdrav cure, evo i mene opet! Javljam da sam opet bila kod dr na razgovoru, uglavnom, slijedeći mjesec idem na hssg i ako je to u redu idemo na inseminaciju.
    Moram priznat da sam u zadnje vrijeme izgubila sve nade, prestala sam pratiti sve i puštam se do kraja godine na miru, neću više siliti seks niti ništa, postalo je već stresno i treba mi malo odmora, polako još te pretrage kaj su ostale, ako je sve u redu, slijedeće godine na inseminaciju, iako se iskreno nadam da ću ostat trudna prije toga...

bibi54
    20. Rujan 2016. 17:54

Naravno da hoćeš

...infinite dreams...

mono1111
    20. Rujan 2016. 17:09

Cure,

Želim vam svu sreću :))

bibi54
    20. Rujan 2016. 17:52

Fala,mono1111 

ella31
    20. Rujan 2016. 20:38

Haj..ima pitanja..otkad pratim cikluse..primjetila sam da otprilike 12 dan mi se pojavljuje nesto slicno bjelanjku,to je valjda ta sluz zatim iza toga dan ili dva jaku bol i ziganje u lijevom pretpostavljam jajniku nekad samo desnom a nekad naizmenicno u oba.S tim da sam jucer radila gledala s clearblue testom za ovulaciju i pokazao je ☺a danas mi je pokazao samo prazan krug.Jel moguce da to ziganje,podbadanje i bol jucer na toj lijevoj strani u biti javlja kraj ovulacije ili sto? Mislim to su bolovi ko za vrijeme menstruacuje..a danas ko nova nikakvi bolovi ni ista..eto hvala i veliki pozdrav..

ek

mono1111
    20. Rujan 2016. 21:17

Ella,

To žiganje ti je vjerovatno kada folikul puca i izlazi jajna stanica. Mislim da O ne traje ne znam koliko dugo. Nakon toga jajna stanica je spremna na oplodnju najvise 24 sata i ona propada nakon toga.
    Znači mislim da ti je najbolje imati odnose prije O, znači da spermiji dočekaju jajnu stanicu čim ona izađe.

ella31
    20. Rujan 2016. 22:10

MONO1111 Hvala ti  ocito treba u akciju od 9 ili 10 dana pa do 15 dana je ovo cudo je bas cudo..A nista lov na fortunu se nastavlja..ovaj put smo malo ranije bili u akciji koda smo znali jupii mozda ipa vjestica ne doleti sad u 10mj

ek

mono1111
    20. Rujan 2016. 23:09

Drzim palceve :)))

_bella4_
    21. Rujan 2016. 04:51

Ja ne očekujem vješticu idući petak. Do iduće srijede uzimam utrogestan i nadam se čudu. :)

Puno pozdrava svim curama. Svima želim da što prije ugledaju svoj plusić!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI