Tko planira i radi na bebi ?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bornastra
    05. Rujan 2016. 14:31

Pozdrav curke :)

Evo meni plodni dani završili, sad kreće razdoblje iščekivanja... ovaj mjesec su i noge bile u zraku, na trbuhu nakon keksa i svašta nešto, budući da znam da imam zavaljenu maternicu... Pa ako ima koja kakav savjet kod zavaljene maternice, slobodno neka kaže... 
    Od simptoma još ništa, ali je i rano za ikakve simptome... Ovulacija znam kada mi je, budući da su mi ciklusi jako uredni, ali prvi mjesec pokušavanja nije donio rezultate... Nadamo se da ovaj mjesec napokon bude plusić... držim fige vama curkama svima, kao i sebi... :)

mono1111
    05. Rujan 2016. 21:48

MiuMau,

Nemam iskustva sa spermiogramom....

Bornastra, 

Držim fige da upali ovaj mjesec.
    Ta zavaljena maternica se vidi na običnom uzv??

Suncokretica
    06. Rujan 2016. 09:28

MiuMau, moj muž ima tu dijagnozu. Radi se o slabijoj pokretljivosti spermija, dok su broj i morfoligiji u granicama. Ta dijagnoza ne znači da ne možeš prirodno ostati trudna, ali je mala šansa. Moj je počeo piti dodatke prehrani da probamo poboljšati spermiogram pa ćemo vidjeti ima li efekta nakon 3 mjeseca. Moja ginekologica kaže da nema znanstvenih dokaza da to pomaže, nekome pomogne a nekome ne. Bitan je i stil života, prehrana, pušenje, kretanje, manje stresa. A i svakako ti preporučujem da nalaz ponovite, može se mijenjati s vremenom.
    Obično se kod takvih slučajeva preporučuje inseminacija, ako je sa ženom sve u redu... Jesu li kod tebe uredni nalazi, ciklusi i ovulacije? Ako jesu, možda da još pokušavate pa ako ne ide nakon duže vremena, odete na neki oblik MPO. Ne znam koliko dugo pokušavate?

pahuljica1901
    06. Rujan 2016. 11:09

Evo ja se moram ubacit u razgovor vec sam pisala od pocetka planiranja do duplih crtica pocetka trudnoce e jutros isla na pregled a zene moje kod mene blizanci.ja i mm nemoze jos od soka imamo sina od 19 mjeseci sad nam se sve mijenja i otkaz moram dat i sve duplo treba ma sve nam je sad pod dojmom al nek budu zivi i zdravi :)

• 007
    06. Rujan 2016. 11:19

Cure pozz ja sam nova na forumu. Svima zelim da ostvarite svoj san.Ja sam u iscekivanju vec cetri godine iza mene propale godine iscekivanja pijenja cajeva pracenja plodnih i neplodnih dana sve se svodilo samo na to.Iza mene dvi inseminacije bezuspjesne sad smo u pripremama za IVF nismo ni poceli a vec zivaca i nervoze napretek kako je kod vas stanje kako se nosite sa svime.Hvala 

Ivcy1306
    06. Rujan 2016. 20:50

Pozz curke! Evo da vas malo pozdravim, zazelim puno uspjeha u planiranju trudnoce i da ako ne ovaj bar vec sljedeci mjesec ugledate plusice svoje! 
    Malo sunce, ide to vrijeme vidim da si vec 17tjedna trudna , ja cu prekosutra u 32.uci i sad me vec lagano hvata panika, treba sve pripremati a sve je tako skupo uzas! Nazalost u obitelji vec godinama nije bilo beba a od drustva evo ja i jedna prijateljica koja treba rodit 2tjedna prije mene pa obje sabiremo robicu i sve ostalo. 
    Isto tako preksutra mi je pregled, sve me strah stati na vagu jer me prosli put dr.spotao 
    Pahuljica cestitam na dvojcekima
    Luki, wannababysomuch kako ste? Saljem puse svimaaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.