Pratim na clearblue vec neko vrijeme pokaze mi ali i dalje nema rezultata.. po ovo mom u mene nastupa od 12 do 15 dana..
ek
Mono1111 sad sam gledala dosta puta je bilo bas taj 11 dan...ali ovo drugo smo sarali nije bas bilo 13 i 15..ravnala sam se po plivinom kalendaru i harni ovulacija di si stavili malo vise tih dana za mogucnost...meni nazalost nije uspjelo.Ajde prokusat cemo tvoj recept
ek
Mono, jel ti crtica bila tamnija od kontrolne? Evo ja i dalje pisuljim, 32 dc, i sad opet postaje tamnija crtica, al ni blizu kontrolnoj... cijeli ciklus ona malo krene tamnit, pa prestane na nekoliko dana... najjace je bilo prosli tjedan, iako ni tad nije bila tamna kao kontrolna... uopce ne znam sta bi mislila... a ovaj mjesec nemam apsolutno nikakvih simptoma naspram proslih mjeseci... sam me malo probode u jajnicima, al nis naspram toga kako inace pred mengu boli....
A s obzirom na mononukleozu mm, dobila sam uputnicu za torch, idem u cetvrtak... jel zna tko koliko se cekaju nalazi?
Ella, taj test si kod nas kupila? Koliko kosta? Cini mi se kao jednostavnije nego ovo nagadanje nijansi... il je smajli il nije
MiuMau..clearblue test za ovulaciju ti je cijena oko 190,00 kn…imas ih deset unutra i to je super! Znaci meni je pokazao zadnja 4 mjeseca 15,13,13,12 dana s tim da sam jedan paket skoro profuckala jer sam bila ranije pocela pratit dane..prije njega sam uzela u ljekarni i u dm te trakice i katastrofa nepouzdane..po njima nisam skuzila,pa sam odustala.Odi u clearblue kad nisu ti dani jednostavno pokaze prazan krug i nema puno filozofije..ali opet kako ko voli..
ek
I znaci kad mi pokaze meni dan iza toga pocinju bolovi i predjelu stomka to ja valjda O??
ek
Miu mau,
Nikad mi nije bila tamnija od kontrolne, jedino je taj mj.možda bila iste boje kao kontrolna ili možda čak mrvicu svijetlija, doduše koristila sam ih samo dva mjeseca ( iako znam da sam prvi mj.skroz fulala O ) jer nisam znala da crta može biti tamnija.
Vjerujem da je clearblue jednostavniji, ali mi je to malo skupo.
TORCH sam ja radila nedavno, nalazi se čekaju točno dva tjedna.
Vadila sam na Mirogojskoj, ako si iz Zg.
Možeš doći bilo koji radni dan od 7,30 pa do čak 13 h i idmah si na redu
Nalaze ti mogu poslati i mailom.
Ella, ako te bole jajnici tj.određena strana onda ti je to O.
Trebamo naručiti trakice koje nisu jako osjetljive, ove su mislim od 20 ml/ U, a nama valjda treba od 30 ml / U.
Što znači da neće niti pozitivne sve dok se lh ne povisi jako, i onda bi trebao pokazati i drugu crtu.
Meni je trakica pokazala taj mjesec tocno, ali nisam bila sigurna da li je ili nije.
Sortiraj odgovore
Najstariji