Pozz 🙌 i poljubac za sve vas 😘..
Ja sam prije 5god.imala spontani u 11tt i prije 2 sedm.u 9tt..Pokusavam da se ohrabrim ali ne ide nikako.😯Mada sam mlada 24god.mi ali ne zelim cekati jos 5 god na bebija..👶👶 Doktorica mi je rekla da mogu odma pokusavati sa trudnocom jer me nisu kiretirali..😡
Sta vi pijete inace,ne skodi da probam 😆..
Meni se nedavno javila tolika zavist prema trudnicama u okolini, a ima ih sve više... i to još kad mi dođe i kaže da su odmah uspjeli, pozelenim... baš sam zla...
Apropo mojih lh trakica, više nemam pojma šta bi mislila... ono kak je krenulo tamnit, ali nije došlo do iste nijanse kao kontrolna i sad postaje sve svijetlija, ali se cijelo vrijeme vidi druga crtica... još da bude bolje, mm dobio mononukleozu... kad te hoće, onda te baš hoće sve Danas 29 dan ciklusa, ne nadam se previše, mošmislit, čekam sljedeći tjedan da se ne pojavi pa da krenem pišuljit po drugim trakicama...

E i ako koja zna, koja je procedura s rtg-om kod muškaraca? Postoji li sad neki određeni period koji ne bi smjeli radit na bebi ili? Čula sam kao da žene smiju na rtg do 10og dana ciklusa, kasnije ne, ako rade na bebi jelte...
Pa mislim da možda u njihovom slucaju samo par dana od rtg, pošto se novi spermiji stvaraju svaki drugi dan...

Cureeeee, evo samo da vam dam malo podrške i zagrljaja, mislim na vas i želim da se sve sto prije preselite kod nas u Proljetne bebe 2017. Šaljem veeeeeeliku pusu za veeeeliki plus ovaj mjesec svakoj od vas! :-*
I mene nekad ulovi ta zavist pa se osjecam ko najgora osoba na svijetu.. al nema veze smijemo si malo dozvolit to.. 😉 i hvala teta5
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Cure, žene... pomozite! MM i ja radimo na bebi kako sam napisala u prvom postu. I jutros kad sam bila na wc-u, obrišem se, a ono sluz sa sukrvicom i sad 4 sata nakon toga mi je onako smeđa krv. Malo. Nikako nisam trebala sad dobiti menstruaciju, imala sam je 16.8.
Čudno mi je sve. Prekjučer me je trbuh u području maternice jako bolio, ne u području jajnika nego baš maternice. Dakle, nisko, sredina. Sad imam onako...ha, nije bol, nego nekakvo bockanje.
Nervozna sam i nestrpljiva. Ne znam što je i zanima me mišljenje. Svakako ću nazvati danas ginicu, ali radi tek od 13h.
Cure, žene… pomozite! MM i ja radimo na bebi kako sam napisala u prvom postu. I jutros kad sam bila na wc-u, obrišem se, a ono sluz sa sukrvicom i sad 4 sata nakon toga mi je onako smeđa krv. Malo. Nikako nisam trebala sad dobiti menstruaciju, imala sam je 16.8.
Čudno mi je sve. Prekjučer me je trbuh u području maternice jako bolio, ne u području jajnika nego baš maternice. Dakle, nisko, sredina. Sad imam onako…ha, nije bol, nego nekakvo bockanje.
Nervozna sam i nestrpljiva. Ne znam što je i zanima me mišljenje. Svakako ću nazvati danas ginicu, ali radi tek od 13h.
Tesko je ista zakljuciti, moze biti ovulacijsko krvarenje, moze biti pucanje ciste, javi kakvo je stanje, je li jos krvaris?

14.06.2014. L ♥
"Tek kada postanete majka vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje."
Ayesha moguce da je ovulacijsko krvarenje
@wannababysomuch, hvala ti na odgovoru. Samo da nije nešto loše u pitanju... Bila sam na ginekološkom zadnji put u 12.mjesecu 2015.godine i sve je bilo potpuno u redu kao i do tada...
"Tek kada postanete majka vaše rasuđivanje polako preraste u suosjećanje i razumijevanje."
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji