Znam kako ti je. Moja mama je nas 4 takoder imala iz prve, ona je jako plodna bila pa je bez imalo beda odmah ostala trudna.
Mi, evo, pokusavamo vec nesto vise od godinu i pol i nista…
Idem na daljne pretrage,na mpo.
A ja se mislim natjerati pit marulju pa femisan a kapi.. to vec dugo govorim a nikad nista.. al sad budem :)
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pozz 🙌 i poljubac za sve vas 😘..
Ja sam prije 5god.imala spontani u 11tt i prije 2 sedm.u 9tt..Pokusavam da se ohrabrim ali ne ide nikako.😯Mada sam mlada 24god.mi ali ne zelim cekati jos 5 god na bebija..👶👶 Doktorica mi je rekla da mogu odma pokusavati sa trudnocom jer me nisu kiretirali..😡
Sta vi pijete inace,ne skodi da probam 😆..
Meni se nedavno javila tolika zavist prema trudnicama u okolini, a ima ih sve više... i to još kad mi dođe i kaže da su odmah uspjeli, pozelenim... baš sam zla...
Apropo mojih lh trakica, više nemam pojma šta bi mislila... ono kak je krenulo tamnit, ali nije došlo do iste nijanse kao kontrolna i sad postaje sve svijetlija, ali se cijelo vrijeme vidi druga crtica... još da bude bolje, mm dobio mononukleozu... kad te hoće, onda te baš hoće sve Danas 29 dan ciklusa, ne nadam se previše, mošmislit, čekam sljedeći tjedan da se ne pojavi pa da krenem pišuljit po drugim trakicama...
E i ako koja zna, koja je procedura s rtg-om kod muškaraca? Postoji li sad neki određeni period koji ne bi smjeli radit na bebi ili? Čula sam kao da žene smiju na rtg do 10og dana ciklusa, kasnije ne, ako rade na bebi jelte...
Cureeeee, evo samo da vam dam malo podrške i zagrljaja, mislim na vas i želim da se sve sto prije preselite kod nas u Proljetne bebe 2017. Šaljem veeeeeeliku pusu za veeeeliki plus ovaj mjesec svakoj od vas! :-*
Sortiraj odgovore
Najstariji