Bella,
I meni je tsh sad oko 0.9 što je idealno priie T inače mi je bio na granici, oko 4, kao i tebi. Rekla mi je endo da u mom slucaju tsh nece ni raditi problem u T, da samo nastavim piti eutirox.
Miu mau,
Meni je LH test bio pozitivan kad sam bila trudna, i to odmah u 4 tj.
Ali naravno da on nije pouzdan za T.
Nekim curama može O biti za vrijeme M ali ne znam da li se jajašce može ugnijezditi ako dođe do oplodnje jer je pretanak endometrij.
Isto tako sam čitala da ako faza nakon O do M je prekratka, mislim da se zove luteinska faza, da ne može isto doći do T, tj.može ali šansa je manja.
Ma ima sto stvari.
Nadam se da češ i ti vidjeti svoj plusić veliki uskoro :)

Mono..mene zbog posla muci sve to..nerviram se a i nemogu dr jer svakak radim 😦
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Pozdrav drage trudilice,
imam pcos i pokusavam zatrudnjeti dvije godine. U 2.mjesescu sam radila papu i briseve i sve je bilo u redu. U 5.mj sam isla privatno na pregled te mi je preporucena provjera prohodnosti jajovoda. Danas mi je 2 dc te se planiram naruciti za iduci tjedan.
Dali je potrebno obaviti neke pretrage prije toga? negdje sam procitala da je potrebno napraviti briseve pa ako netko zna...
Lp svima :-*
Majja,
Pozzzz !
Ja ti stvarno ne znam nista o tome :/
Ali me zanims jedna stvar...da li je ta pretraga bolna?
Sretnoo:)

luki tako su mene pripremali za pregled nek se pripremim da jako boli, a ja ni glas ispustila jedino se preznojila, a da je neugodno da meni bilo najvise jer je vise doktora oko tebe pa zbog tog al sta se mora mora se! zao mi je zbog loseg iskustva s poroda znam kako ti je jer sam i sama imala dug i tezak porod koji je zavrsio hitnim carskim pa poslije jos i infekcijom rane pred sepsom, al bilo pa proslo bitno da je s bebom bilo sve ok na kraju
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji